Raporluyorum

Hahah yani ortam bir anda orta okulda "benimle çıkar mısın" yazılı kağıdı arka sıradaki hatuna vermiş gibi olabilirdi ama olaya hak ettiği kaza süsü verildi gerçekten. :D

Halil Pazarlama; kardeş büyük geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey var mı? Yahu hem güldüm hem ürktüm, düşman başına, gerçekten fena bir olay. Şimdi yine gülüyorum ama dur. :D

Msn deyince aklıma geldi; bu "now playing" dalgasında Winamp listesinde kalan konulu film ismi çıkan arkadaşlar da vardı eskiden. :D

 
Msn deyince aklıma geldi; bu "now playing" dalgasında Winamp listesinde kalan konulu film ismi çıkan arkadaşlar da vardı eskiden. :D

ahahahaha arkadasi basmistim.

- naber abi, napiyosun?
+ ...(sessizlik)... hic oturuyorum
- hadi ya? orda bi sey yaziyo ama. bak bakalim statüne
+ hasss..
- ZAAAAAAAAAAAAAAA..:ROFLMAO:


*ek rapor:Grim Fandango Soundtrack dinlerken hicbir araci ve ruhsal degisim olmadan şak diye Havok - Time Is Up albumune atladim sirf sayfanin yanindan goz kirptigi icin. Hala caliyo :nailbiting:
 
MSN deyince aklıma geldi; bu "now playing" dalgasında Winamp listesinde kalan konulu film ismi çıkan arkadaşlar da vardı eskiden. :D

Ahahahahahahahahhaha lan! :utanmasmileyi:


Bu işe arkadaşım aracılığı ile girdim. İlk hafta patron tatilde olduğundan şartları pek konuşamadık, haliyle işe girişimde random gelişti.

Neyse o haftanın sonunda patron ofise geldi ve beni şartları konuşmak için odasına çağırdı. İlk ay atıyorum; "1.000 tl alacaksın, sonra ki 1.5000 tl, öbür aydan itibaren de sabit olarak 1.750 tl alacaksın." dedi. Şimdi görüldüğü gibi ilk ay düşük, diğer aylar da aratarak yükselen bi maaş söylemi var.

Ben "İlk ay 2.000 alıp, diğer aylar düşük alsam olmaz mı?" dedim.
Oda "Neden?" dedi.
Ben de "Çünkü son 2 aydır çalışmıyordum ve borçlarım birikti. O yüzden bana bu ay para lazım." dedim.

Beyler: )
 
Laf lafı açıyor bak. Bizim firmaya yurt dışı tedarikçilerinden biri davetiye gönderdi, iki kişi gönderin teknik eğitim vereceğiz diye. İthalatçıyla satış sorumlusu gidecek, birbirleri ve ilgili firmayla yazışarak detayları görüşüyorlar. Firmanın o işlerle ilgilenen sorumlusu da Türk bir kadın. Bir gün arkadaşlardan biri diğerine mail atıyor, "dayı karıya sordum, kıyafet zorunluluğu yok, takım elbise giymesek de olurmuş" yazıyor. Öbürü okurken farkediyor ki bilgi ekinde kadının da maili var, ona da gitmiş ahahhah uslu uslu gittiler sonra eğitime utana sıkıla :D
 
O mail olaylarında cc'ye ekleme mallığı 1-2 defa benim de başıma geldi, gerçekten kötü bi durum..

Hatta daha 3 gün önce argo kelimeler eşliğinde, elde tekilalar ofiste mail atarken cc'ye patronu bile eklemiştim asklaşdksşafksaşf ama samimi:D
 
"cc" ve "tümüne yanıtla" olayı çok dikkatli olunması gerekilen birşey hakkatten, heleki kurumsal sayılabilecek bir yerde çalışıyorsan.

cc'de ik yöneticilerinden birileri olduğunu gözünden kaçırdığı için elemanına serbest bir mail atan bir müdürün işten atılmasına şahit oldum ben 2 ay önce, adamın hiç gözünün yaşına bakmadılar, direkt şut, ki adam kıdemliydi üstelik. o derece önemli bir husus.
 
Bende de şöyle bir gaf var yıllar önceden kalma.Bir kızın dedikodusunu yapacaktık msn de.O kadar dikkatsizim ki dedikodusunu yaptığım kızla konuştuğumu sonradan farkettim.
 
Evet yine bir iş raporum var... Bütçeleri tutturmuş (hatta mına koymuş) şekilde bütçe toplantısına girmek, en az atkı boyunda serin havada stada yürümek kadar kıyak oluyor ha. Tersi durumda bir sürü eleştiri dinlemek zorunda kalıp kafa ütülenecekken; bu durumda kapılardan sığmıyorsunuz... Dün bunu yaşadık ve forsum o biçimdi yani, patrondan "naber lan keraneci" diye makas alacak kıvamdaydım. : )
 
tebrik ederiz Purga bey, kapmışsındır primleri ;) işyerinde bir işten başarıyla alnı ak çıkmak hakkatten güzel bir duygu, maddi tarafı bir yana bırakacak olursak manevi yanı ve insana birşeyleri başarma duygusunun hissi güzel. hele ki beklentileri senin yaptığın işin çok altında olan yöneticilerinin o işi başarmandan sonraki yüz ifadelerini görmek çok daha güzel. insanların sana karşı davranışları değişiyor böyle durumlarda tabii bu belli bir süre sonra işler terse girince aynı tepkilerin tersini de alma riskin var elbet :)

şaka maka şu turizm işlerinde bu kadar derli toplu iyi bir işi olan bi seni tanıyorum haa, bizim okuldaki diğer çocuklar sanırım hep başka işler yapıyorlar, okuduğun bölümle ilgili iyi bir işte istihdam ediliyor olman güzel, +rep ;) :)
 
abiler şu Avrasya Maratonu'nun yapılma amacını bilen var mı, hakkatten çok merak ediyorum, yani trafiği ve karmaşası bu kadar karambol bir şehirde, kapalı olduğunda etrafındaki tüm arterlerin de kapalı olmasını sağlayacak olan bir köprüyü koskoca bir gün iptal etmek ne demek?
pazar günü 2. köprü yolunda karşıya geçmediğim halde 2,5 saat trafik çektim, hala sinirliyim.
nedir yani abi bunun olayı, doğma büyüme İstanbul'luyuz anlamadık gitti, yani çok ulvi bir amacı varsa ağzımı açmıycam. bir de bir vatandaş koşu sırasında hayatını kaybetmiş, o da ayrı bir konu. yarışa katılıcam diyen herkesi yarışa dahil etmek nedir, bunun kalbi var şekeri var yaşlılığı var.
neresinden tutarsanız tutun bana saçma geliyor bu organizasyon.
 
Bu tarz geleneksel koşular dünyanın her yerinde yapılıyor. Halkı spora, sağlıklı yaşama yöneltmek. Dostluk, barış ve kradeşlik bla bla bla... Dünyanın her yerinde İstanbul gibi bir şeyi yaparken başka bir şeyi bozmuyorlardır ama muhtemelen. Adam hazırlığını yapıp önlemini alıyordur. Alternatif yolları belirleyip öyle veriyordur startı. Monaco sokaklarında Formula 1 yarıştırıyorlar, biz hala bir maratonda felce uğruyoruz.
 
Tramvay çalışmıyor, yollar kapalı; maraton gününe dershaneler deneme sınavı ve veli toplantısı koyuyor. Afedersiniz de beyinlerine tüküreyim onların ben. Biz Yoğurtçu'da piizlenirken teyzemle kuzen helak olmuş yollarda, sınava yetişememiş çocuk.
 
şehirde adım atmaya yer bırakmadılar, kaldırımlar bile tehlikeli, spor yapılacak alanları konuşmuyorum bile, binaların bodrum katlarındaki spor salonuna paranı kıyıp gidebiliyorsan ne ala, yeşil zaten yok, mavi öleli çok oldu, ölümü gösterip sıtmaya razı edeli çok oldu İstanbul'luları, o yüzden hiç inanmam öyle insanları spora özendirmeceler falan fişman, geçiniz.

olm ne hayırsız yeğensin, şu elindeki şişeyi bırak ta (gerçi sen kutu içiyon) koş teyzenle kuzenini kurtar, cıkcıkcık :)
 
Benim yerli yapım amfiye youtube aracılığı ile Slovakya'dan biri 500 dolar teklif etti leyn! Sorun şu, o videoda amfi kombo idi. Sonradan bozup kelleye çevirdim, üzerindeki hoparlörün de kağıdı gidikti, yama içindeydi zaten. Neyse, hem "Yerli malı yudun malı" diye duygusal davranarak hem de "O artık kelle amfi oldu" diye teklifi reddettim.
 
senelerdir tel koparmiyordum, baya da ovunuyordum kendimle. "aferin lan o kadar abanmaya iyi dayaniyorsun" diye de tellerime iltifatlar yagdiriyordum.
demin si telinde bend'i bi koydum, ...cort!

:D
 
Geri
Üst