Nihat Genç

yıllar boyu icine atıp askerden sonra bomba misali patladigini söyleyen yazarımız.dogruları söyler her zaman hatta dogruların göz ardı edilmesine gözyası döker.millet kördür ama kavgalara,dobraliga sonuna kadar devam edecektir
 
Bu sıralar sürekli Nihat Genç okuyorum, okudukçada dünyadaki olaylara bu kadar farklı bakabilen bi yazara sahip olduğumuz için çok mutu oluyorum
 
Artık içi boşalmış leman dergisinin satma sebebi,her daim ankara konur sokak civarında karşılaşabileceğiniz,çok geniş bir ufka sahip,çok dobra bir insan.....televizyon programı müthiş popüler kültürede inanılmaz açık eleştiriler getiriyor kendisi,hatta bir keresinde filistinde masum çocuklar ölürken biz burda sibel can'ın tangasından bahsediyoruz diye çok sinirlenip ağlamıştı...hatta sibel can'ın kaba etlerini komik bişeye benzetmişti...dobra adam işte!
 
biri biter biri başlar o biterse başka bir programla 7. sanatta yerini alır kendileri bence fazla hüzünlenecek bir mevzu değil bu hem Nihat Genç oldukça reyting alan bir insanken mutlaka yeni yeni programlarla karşımıza çıkar... Hem çıkmasınada gerek yok gençler olarak bayındır sokakta takıldığı kıraathane'de ablukaya alarak onu onun o tatlı ve heyecanlı sohbetinin tadını çıkartabiliriz en azından ankaralılar olarak o yüzden biz üzülmeyelim Ankara'dan olmayanlar üzülsün Nihat Genç program yapmazsa :)
 
bugün annem anlatıyordu sanırım nihat genç yeni bir formatla yine sky turk'te olacakmış..bu sefer gençlerin katılımıyla birlikteymiş program, bir nevi açıkoturum gibi
 
Selam,

Sky tv "ne var ne yok" programında
O. Pamuk hakkında
Konuşmasının şu sözler çok etkili.
"Bu Acı çekmiş..Adam gibi yemek yiyemeyen Bu avukatsız insanların karşısına çıkıp...hakaret ediyor"
diye devam sözleri çok iyi.

Hoşçakalın
 
Tv konuşmaları güzel kimseye fazla düşmanca tavırları yok. Söyleyeceklerini kötü de olsa karşısındakine kabullendirme amacı içinde.

Kendisini sağcı ya da solcu olarak nitelendirmek bana yanlış geliyor. Çünkü kendisine sorulduğunda da bir açıklama getirmiyor. Ama kesin emin olduğum şey kendisinin aşırı sol bir görüşe sahip olmadığıdır. Yani kendini devrimci olarak nitelendiren kişilerden değil. Sağcı olsun solcu vatanını milletini seven herkes bu yazarıda seviyor.

Hikayelerini okumak çok çok hoşuma gidiyor. aşırı küfürlü bir dil kullanıyor. Ama gayet samimi.Kendisi çok coşkulu durgun bir hali olacağına inanmıyorum.

Edebiyat Dersleri isimli kitabını herkese tavsiye ederim. Kendisi çok yeteknekli bir yazar.

www.karakutu.com
www.nihatgenc.com

Bu siteleri ziyaret etmek onun hakkında bilgi edinmenize yardımcı olabilir.Kendisinin kitaplarını internette aradım e-kitap olarak ama bulamadım. Hikayerlerini nette yayınlamak lazım.
 
konur sokak ve yükselin kesişiminde her an karşınıza çıkabilir ve ''gençler nerde okuyosunuz bakayım siz?''diyebilir nihat genç sevmeyen ölsün ötesi yok!
 
Ahah evet.. Konur Sokak ve Yüksel Caddesi her zaman görebileceğiniz yerlerdir. Bir de Kıvılcım Müzik'in tam karşısında küçük bir sandviççi var. Dükkanın ortağı olmasından şüphe ediyoruz, o derece sık gidiyor.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst