Yabancı Diziler

Community'nin yeni sezonu 7 şubat diyor. Başlasın artık çok özledim be.

178736678930893665_xmdK8fh0_c.webp
 
76863_300.jpg


good-cop.jpg


csi falan değil de daha hayatın içinden,sert, anti kahraman polisli, hatta behzat ç. seviyorsanız bu iki bbc dizisini izlemenizde fayda var. luther 2 sezon 10 bölüm, good cop 1 sezon 4 bölüm var şimdilik.
 
battlestar-galactica_78273_m.jpg

Battlestar Galactica çok iyi dizidir tavsiye ederim.
true_blood_waiting_sucks.jpeg

True Blood da iyi dizidir izlettirir kendini.

Güzel felsefi bilim kurgu animeler de var onları da öneririm . Ergo proxy , shiki, gantz gibi. Felsefi yanı insan hayatı değeri yaşama hakkı etiklik gibi.
 
Lan bu Californication öldürecek beni ya. Charlie Runkle nasıl bir karakterdir 😀 Dört sezon boyunca sex drugs rock'n roll gittikten sonra 5. sezonda o rap map olayları canımı sıktı ama biraz. Gene de polis arabalı bölümde şu kenara çekme sahnesine gül gül öldüm 😀



edit: bir de takım elbise giyip saçlarını taradığı bölümde dev X-Files göndermesi var. Fox Mulder'ı özleyenler parmak kaldırsın 😀

 
6.sezon en kral sezonlardan oluyor. birde şunu tavsiye ediyorum. dizimag den izleyebilirsiniz. david fincher ın da aralarında olduğu yönetmenler var. ve kevin spacey başgan!

1360010171_600.jpg
 
Oha oha habere bak! Müthiş ilgi çekici lan. Aynen direkt bugün-yarın yükleniyorum. Tudors'un yapımcılarından geliyor oluşu da ayrı bir güzellik.

Hah bana şöyle diziler verin işte!

Bunlar da 1 sezonda 10 bölüm sonra 1 sene ara şeklinde ilerlerse çok pis küfrederim ama.
 
7522543.3.jpg


afişe bakıp ergen liseli dizisi sanmayın. yine bir ingiliz kalitesiyle karşı karşıyayız. Gerçek bir kızın kitaplaştırılmış günlüğünden alınmış bir komedi/dram. Değişik bir psikolojisi, flashbackleri,rüyaları ve acı gerçekleriyle hayatın içinden içimizden biri. Divxplanet ta altyazı bulunmadığından, 6 bölümlük ilk sezonunu kendi çevirmenlerinin çevirdiği dizimag ten göz atın derim.
 
Utopia

utopia-e1358680257135.webp


Bu da kimin eli kimin cebinde, kim kimin peşinde belli olmayan 6 bölümlük İngiliz dizisi. İlk bölümü izledim bir gizemli olaylar, komplo teorileri, acaip acaip tipler cinayetler. İnce bir mizah böyle tam İngiliz stayla. Anormal canlı renkler kullanılmış yalnız, görüntü yönetmenine alkış. Bunu izleyip bitireyim de ardından illnino'nun yazdığı diziyi izlerik.
 

Geri
Üst