ZıwanA (Alternatif) - Bursa

ChucK demiş ki:
Allahım arkdaslarr sımartıonuz beniii...eer yumurta topuk ayakkablarımda warsa bi minubus eskik ÇİÇEK YALÇIN olcam... :mrgreen:

zeynepim yatma konusu porblem diil, zamanı geldi Otel LOBİSİNDE dE yattik.. :kaydim ama stand up konusuna karsıyım :| (hemen alınıolar) :LOL:
hımm eet de abisi boyle sende cok yüklenmiiicen aglar fln susturamayız :) bu arada ankara var mı yok mu bilgilenmek istioruuuum acilen_!!!!
 
Erkan buraya neden hicbirey yazmıyorsun ???
sen bu grubun neden en sessiz uyesisin 24 saat nete baglısın forumda yoksun hehehhe
Ekoooooooooooooooooooooooooooo!!!
Anıttepe Canavarı :LOL: ahahah
 
olum adamı ole rakımı yuksek yerlere cıkartıon...sora nie sustun dion...ah jan ahhhhh... adam olmıcan!!! :twisted:

neyse okulda sımdı o sınawı wardı... :roll:
 
Abi gerçekten simdi yokmusunuz artık garaj'da? Ya en fazla hoplayıp zıpladıgımız grubu kaybetmek cok acı beah :( neyse kısmet hakkaten manhattan neden olmaz ki? bir teklif götürmenizi temenni ediyoruz...
 
pillibebeknbogazici demiş ki:
kimse susmasın hepsi konuşsun..ekşi sözlükteee zıwana için yazanlar kim merak etiim beni bile tanıyo:))bidee ya zıwana dün garagedaymışşşş hani çıkmıolardı yada biri beni kandırıo...
ben ekşide yazarım ben yazmış olabilirim ...

obaaa hala ankarada olmanız süper !!!biran önce biriniz online olunda haberleri alalım heheheh :twisted:
 
Konuşurum ben,severim konuşmayı..ulen 2 gün bıraktık çiftliğe çevirmişiniz gene:)) davulcumuz cool ve yoğun bir kişilik olduğundan uğrayamıyo pek buralara:p Bu hafta Garage'daydık,ricaları yine kıramadık ama haftalık programın akibetinde henüz bir değişme yok..İstanbul'a gitmek lazım buara,belli oldu:)) Antalya olayı bize yeni ulaştı,biz kabul ettik,şimdi gün bekliyoruz..
 
Bu arada Bursa'dan çıkan Z'le başlayan başka GRUP bilmiyorum ben..'Deli' var Bursa'da mesela,eğer GRUP diyosan..
Can kardeşim ekşide yazar,tatlı da yazar..( Beni de bozdunuz:/ ) Ekşide yazan howveritas ama ben de bilmiyom kim olduğunu..
 
lan ben zıwana hakkında yazmış olabilirim dedim pillibebeknbogazici hakkında degil tabiki :LOL: bilmedigim tanımadığım şeyi niye yazim degilmi :LOL:

aaah aaahhh gene kacırdık zıwanayı :evil: sabır ..sabır...
ya şimdi ben gelicem bu hasta halimle,daha dikiş izlerim yeni yeni geçiyo..ordan biri enseye bi şebelek vurucak al sonra başına belayı bi daa hastaneye :LOL: :LOL: :LOL:
neyse yeniharmana ben gelince ufak bi sabotaj düzenleriz :mrgreen: izleriz sizi gene aslanlar gibi :twisted:
 
Hako alkollu galiba..olum nedion!!..Grup murup(murup ne la) neyse "grupta" "g"ve"r" arasında "u" yok acaba "murup"ta da mı olmaz..neyse :roll:

olum ZIKKm falan war..(bende onu hatrladm)
hem deli de ii muzık yapıo kendi tarznda.. ;)

baska "Z" ile baslıan kım wardı...
kusura bakmasnlar hatrlayamadım..
 
Geri
Üst