ZıwanA (Alternatif) - Bursa

7 demiş ki:
izlediğim en piyasa alternatif(?) grubu. sahnedeki bir devamlı sigara içme hali de bence seyirciye yapılan bir saygızızlık bir kendini beğenmişlik. başarılar ama bu şarkılarla daha nereye kadar?
zİVANA gurubu taa Bursadan insanları eğlendirmek ve para kazanmak için her cumartesi günü bursa'dan Ankara'ya geliyor.^^İzlediğim en piyasa alternatif(?) grubu^^ derken sanıyorum sen hiç gurup izlememişsin.Türkçe şarkılardan başka şarkı çalamayan bir sürü bar gurubu var.Bu arada hep te piyasa çalmıyorlar.Eğer piyasa çalmazlarsa insanları eğlendiremezler.Oraya gelenlerin %80'i piyasa şarkılardan başka birşey bilmeyen insanlar.İnsanları çoşturamassan da barda işin biter ve bir daha çalamazsın orada.Sigara içme olayına gelince çok değişik düşünüyosun.Yazdığın şey çok saçma,,Sahnede yoruluyo sigara yakıyo içiyo,seyirci ile ne alakası var şimdi bunun.Put gibi durup sahnede öyleme içsin adam sigarasını.Harbi çok alakasız konuşmuşsun neyse benden bu kadar.

Dün gece çok iyiydiniz gene,,, Başarılarınızın devamı!!! :D
Lepistes_bascısı
 
Dinleyemedim ama tanıştım.Çok cana yakın ve heyecanlı insanlar.

Bence bu piyasa geyiğini de bi kenara bırakın.

piyasa diyen arkadaşlara

çıkın o sahneyede görelim ne çalıyorsunuz.Sonuçta kitle sizsiniz yani piyasayı siz oluşturuyorsunuz.

başarılar...
 
canlarım gelemedım dün zaten yasım tutmuyooo:( ama ben sizin cok bencıl ve ukala oldugunuzu sanmıyorum gidin gelin su bursadan ben bulurum sızı ........:) umarım dınlerım byeeeeeee
 
Arkdaşlar ZıwanA'dan hepinize tekrar merhaba...

ZıwanA Cumartesi gecesi Ankara Garage Bar'da mükemmel bir gece geçirdi :LOL: Öncelikle o gece orda bulunup coşan ve bizi de coşturan (1000kişiden sonrasını sayamadım :LOL: ) ahaliye,daha sonra mekan işletmecimiz Can Bey'e ve son olarak da votka limonlar için barmenlere çok teşekkürler.. Şu an klavyenin başındayım ve 6 saatlik yol yorgunluğundan dolayı her yerimin ağrıdını ama bu topluluk için,gerçekten eğlenmeye gelen insanlar için her hafta 6 saatlik yolculuğu göze alacağımızı zewkle bildiriyorum..

İyi ve kötü yorumlarınız gelmekte..Destek verenlere çok teşekkür ediyoruz,eleştirenler için ise;bu sayfa zaten sadece bizim egomuzu tatmin için açılmadı,elbette ki eleştireceksiniz ve biz de buna saygı duyacağız..Kesinlikle kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ve eğer öyleyse de ''meyve veren ağaç taşlanır'' diyorum ve bu konuyu da uzatmıyorum..

Son olarak;ZıwanA Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı ve gittiği yerlerde birçok dost kazandı..Yaşadğımız yer olan Bursa'da bulamadığımız sıcaklığı birçok başka şehirde bulduk..Şu sıralar Ankara'da güzel dostlar ediniyoruz(Can Bey,altısekiz davulcusu kardeşim,cadı tahtası basisti,foreplay üyeleri...) ve şuan aklıma gelmeyen bir ton insan) Bizimle tanışmak isteyen,oturup muhabbet etmek isteyen,dinlemek isteyip de dinleyemeyen herkes için biz burdayız ve hep burda olacağız diyorum,birbirimize destek olursak daha çoook çok güzel günleri hepberaber yaşıycaz..

SAYGILAR...
 
Süpersinizz!!..Ankaraya da gelicem inşş!! Bu kadarıyla yetinmeyipp cok daha ii yerlere geliceinizden eminimm..
 
Deja-vu gitaristine teşekkür etmeden geçilmez..Orjinal bi grubun,kendi bildiini yapan(ünlenmiş diğer ankara gruplarına nazire) bi grubun övgüsünü almak mutlu etti bizi..En yakın zamanda muhabbet dileğimiz 8)

Arkadaşlar bu arada kişisel yorumları buraya taşımasak,bi zahmet ;)


(Hümeyra'cım senin için)
Grup Zıwana:


Bass : Hakan
Ritm : Yalçın
Solo : Erkan
Davul: Uğur
Vokal: Ergin

SAYGILAR...
 
Bu kadar başarılı,her haftasonu yoğun istek üzerine Ankara'ya giden,1000 den fazla kişiye konser veren bu müthiş grubu Uludağ Üniversitesi şenliklerinde görebilecek miyiz acaba?
 
hako demiş ki:
ZıwanA,kurulduğu sene(2002) en paçoz haliyle Uludağ Üniversitesi şenlik seçmelerinde çok beğenilerek sahne alma hakkı kazanmıştır..Bu,o sene ZıwanA'nın tek sahnesidir..Aynı komite 2003 ve 2004'de de Zıwana'ya sahne vermiştir..2005 yılı itibariyle ''komite değişmiş!!!'',bu arada ZıwanA iyiden iyiye oturmuş bir grup haline gelmiştir..Ama nedense Wendy'cim bu sene en başarılı senemizi geçirmemize rağmen ZıwanA beğenilmemiştir ve şenliklerde yer almayacaktır...
Her hafta sonu çekilen 12 saat yolculuğun vız gelmesi acaba bu nedenle olabilir mi!!! Wendy'cim Bursa'dan yaşanan çekememezlik ve saygısızlıkları biz Bursa'ya gömdük..Ama sen hala ben sizin emeğinize her yerde saygısızlık yapıcam diyosan,bu sana yazdıım ilk ve son cewap olacaktır...
Her Cumartesi beraber coştuğumuz 1300 kişinin her birine tekrar tekrar teşekkürler..Orda olan bilir,bilip de duyup da görüp de anlamak istemeyenlere ise ''Deja-Vu'' kardeşlerimden alıntı ''Kendin Coş'' der,herkese tekrar saygılar sunarım...

Bu kadar sinirlenmene gerek yok.Ben kimsenin emeğine saygısızlık etmedim,sizin grupla ilgili tek bir yorum yapmama rağmen her yerde saygısızlık yaptığımı söylemen tuhaf.Sanırım şenliklerde çıkmayacak olmanıza çok içerlemişsin!!!
 
Lepistes kardeşim yeni şarkı olmadan olmaz...Ayrıyetten bu hafta bir Nothing Else Matters patlatmayı düşünüoruz,çok dertliiz :?:
Allah herkesin iyiliğini versin..
Saygılarr...
 
Bobuz demiş ki:
Dinleyemedim ama tanıştım.Çok cana yakın ve heyecanlı insanlar.

Bence bu piyasa geyiğini de bi kenara bırakın.

piyasa diyen arkadaşlara

çıkın o sahneyede görelim ne çalıyorsunuz.Sonuçta kitle sizsiniz yani piyasayı siz oluşturuyorsunuz.

başarılar...

Gözden kaçmış..Altısekiz grubuna da teşekkürler ve başarılar..Arkadaşlar bu cuma garage'dayım,eğlendirin bakemm bi yaw...

Altısekiz demişken...ZıwanA yakında ESKİŞEHİR BARAKA'da da sahne almaya başlıyacak..Altısekiz'e bu konuda da teşekkürler...
 
Geri
Üst