siz onları erdekte görmeliydiniz piyasamı ha ha haaaa (daha beteri)
zİVANA gurubu taa Bursadan insanları eğlendirmek ve para kazanmak için her cumartesi günü bursa'dan Ankara'ya geliyor.^^İzlediğim en piyasa alternatif(?) grubu^^ derken sanıyorum sen hiç gurup izlememişsin.Türkçe şarkılardan başka şarkı çalamayan bir sürü bar gurubu var.Bu arada hep te piyasa çalmıyorlar.Eğer piyasa çalmazlarsa insanları eğlendiremezler.Oraya gelenlerin %80'i piyasa şarkılardan başka birşey bilmeyen insanlar.İnsanları çoşturamassan da barda işin biter ve bir daha çalamazsın orada.Sigara içme olayına gelince çok değişik düşünüyosun.Yazdığın şey çok saçma,,Sahnede yoruluyo sigara yakıyo içiyo,seyirci ile ne alakası var şimdi bunun.Put gibi durup sahnede öyleme içsin adam sigarasını.Harbi çok alakasız konuşmuşsun neyse benden bu kadar.7 demiş ki:izlediğim en piyasa alternatif(?) grubu. sahnedeki bir devamlı sigara içme hali de bence seyirciye yapılan bir saygızızlık bir kendini beğenmişlik. başarılar ama bu şarkılarla daha nereye kadar?
hako demiş ki:Sonuçta içtikleri sigara(başında 's' var🙂
hako demiş ki:ZıwanA,kurulduğu sene(2002) en paçoz haliyle Uludağ Üniversitesi şenlik seçmelerinde çok beğenilerek sahne alma hakkı kazanmıştır..Bu,o sene ZıwanA'nın tek sahnesidir..Aynı komite 2003 ve 2004'de de Zıwana'ya sahne vermiştir..2005 yılı itibariyle ''komite değişmiş!!!'',bu arada ZıwanA iyiden iyiye oturmuş bir grup haline gelmiştir..Ama nedense Wendy'cim bu sene en başarılı senemizi geçirmemize rağmen ZıwanA beğenilmemiştir ve şenliklerde yer almayacaktır...
Her hafta sonu çekilen 12 saat yolculuğun vız gelmesi acaba bu nedenle olabilir mi!!! Wendy'cim Bursa'dan yaşanan çekememezlik ve saygısızlıkları biz Bursa'ya gömdük..Ama sen hala ben sizin emeğinize her yerde saygısızlık yapıcam diyosan,bu sana yazdıım ilk ve son cewap olacaktır...
Her Cumartesi beraber coştuğumuz 1300 kişinin her birine tekrar tekrar teşekkürler..Orda olan bilir,bilip de duyup da görüp de anlamak istemeyenlere ise ''Deja-Vu'' kardeşlerimden alıntı ''Kendin Coş'' der,herkese tekrar saygılar sunarım...
Bobuz demiş ki:Dinleyemedim ama tanıştım.Çok cana yakın ve heyecanlı insanlar.
Bence bu piyasa geyiğini de bi kenara bırakın.
piyasa diyen arkadaşlara
çıkın o sahneyede görelim ne çalıyorsunuz.Sonuçta kitle sizsiniz yani piyasayı siz oluşturuyorsunuz.
başarılar...