Zıwana Bursa'da düzenlenen Orchestras 2005 yarışmasında ilk haftayı jürinin gruplara tepkisi ve oyları sonucu açık ara önde kapattı..Final 4 hafta sonra,umarım kazanıcaz 😀 (ee para lazım,5 milyar da fena gelmez hani 8O ..paralanalım ki daha iyi malzemeler alalım,daha güzel müzik yapalım..) Turgut kardeş takılıyorum yanlış anlama..Eleştirene de eyvallah diyorum zaten tonemaster'ımız dün akşamki sound'un sebebini açıklamış..(uyuşuk biraz,biz bursadan geliyoz,o iki adım yolu zamanında gelemiyo 😆 ) Processor grubun kuruluş tarihinden bugüne kadar sevilmeyen bir alettir Zıwana grubunda,dijital mi analog mu sorusunun cevabı her zaman analog olmuştur bizde..sound tabiki daha iyi olabilir ve olacak da ama para her yerde konuşuyor biliyosun...Herşeye rağmen şu anki sound'umuz da bizi gayet tatmin etmektedir,sanıyorumki seyirciyi de tatmin ediyor kii çok şükür bugüne kadar hiç boş geçmedik,her programımız birbirinden güzel oluyor..Eleştirinin iyi niyetli olduğuna eminim,grubunuza başarılar...
Zelalcim kendine dikkat et..Ha bide önümüzdeki hafta kulisteki ampeg'i kullanmak istiyorum,itiraz istemiyorum..Can paşaya,Bülent paşaya ilet,cevap bekliyorum 😀