- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyların %90'ı açılmış
il genel meclisinde son durum şu;
akp: %39
chp: %23
mhp: %17
il genel meclisinde son durum şu;
akp: %39
chp: %23
mhp: %17
yutup123458 demiş ki:DTP yi bir sen birde ben kaale aldık desene 🙂
Evet pek fazla bahsi geçmiyor ama , niyetinin ne olduğu bukadar açık bir partinin , Türkiye genelinde 4. olması , 7 adet şehrin belediye başkanlığına seçilmesi (ilçe başkanlıklarıda azımsanacak gibi değil) bence artık bi tehdit olarak görülmeli.
bu kadar saçma bi yorum görmedim ben.bu zihniyetle bi bok olmaz zaten onuda söylim yani.neresi oy verecek pardon?ortada bi başarısızlık varsa oda chp nindir.şunu herkez bilirki akp nin başına gelmiş en iyi şey deniz baykal ve onun salak çatısıdır.kimse bi başarı aramasın.oyu 3 düşmeş 5 çıkmış bırakın bu işleri.adamlar %40 oy alıyorlar hala daha oyları düştü diyrlar bu kadar eziklik olmaz.yahu biride çıksın başarısızlıktır daha çok çalışmalıyız stratejimizi değiştirmeliyiz desin ya.ya kriz olmasaydı ne olacaktı?heralde %60 falan alırdı akp o zaman.bırakın bu işleri.deniz baykal bu partinin başında olduğu sürece chp nin alacağı oy en baba bu daha fazla olmaz.artık bu işin sağı solu kalmadı.gerekirse chp-dp gibi partiler birleşip hem sağı hem solu kucaklayan tamamen yeni ve dürüst insanlar bir parti kuracaklar ve bir sonraki seçim için çalışmalara başlanacak.yoksa daha 3-4 dönem akp iktidar olur ve ne acıdır ki cho bu başkan ve bu çatıyla gelip iktidar olacağına akp olsun daha iyi.o kadar nefret ediyorum chp nin şu anki halinden.yazık böyle bir siyasi parti bu kadar güçlü bir geçmiş bu kadar basiretsiz ve başarısız bir şekilde yönetilsin.ayrıca şaşırıyorum gerçekten chp ye veya diğer siyasi partilere umut bağlayanlara.Slaytanic demiş ki:kusura bakma ama en az %50si abdullah öcalanın serbest bırakılmasını isteyen bir halk kesimi bir zahmet chpye oy vermesin. bir ülkeye 2 bölücü parti yeter.
aynen abi aynen. aynı şekilde düşünüyorum. baykal ve chp kadar kimse yardım etmedi akp'ye. akp'nin en büyük şansı karşısında adam gibi bir muhalefet olmaması.Tasiyici_Cats demiş ki:bu kadar saçma bi yorum görmedim ben.bu zihniyetle bi bok olmaz zaten onuda söylim yani.neresi oy verecek pardon?ortada bi başarısızlık varsa oda chp nindir.şunu herkez bilirki akp nin başına gelmiş en iyi şey deniz baykal ve onun salak çatısıdır.kimse bi başarı aramasın.oyu 3 düşmeş 5 çıkmış bırakın bu işleri.adamlar %40 oy alıyorlar hala daha oyları düştü diyrlar bu kadar eziklik olmaz.yahu biride çıksın başarısızlıktır daha çok çalışmalıyız stratejimizi değiştirmeliyiz desin ya.ya kriz olmasaydı ne olacaktı?heralde %60 falan alırdı akp o zaman.bırakın bu işleri.deniz baykal bu partinin başında olduğu sürece chp nin alacağı oy en baba bu daha fazla olmaz.artık bu işin sağı solu kalmadı.gerekirse chp-dp gibi partiler birleşip hem sağı hem solu kucaklayan tamamen yeni ve dürüst insanlar bir parti kuracaklar ve bir sonraki seçim için çalışmalara başlanacak.yoksa daha 3-4 dönem akp iktidar olur ve ne acıdır ki cho bu başkan ve bu çatıyla gelip iktidar olacağına akp olsun daha iyi.o kadar nefret ediyorum chp nin şu anki halinden.yazık böyle bir siyasi parti bu kadar güçlü bir geçmiş bu kadar basiretsiz ve başarısız bir şekilde yönetilsin.ayrıca şaşırıyorum gerçekten chp ye veya diğer siyasi partilere umut bağlayanlara.Slaytanic demiş ki:kusura bakma ama en az %50si abdullah öcalanın serbest bırakılmasını isteyen bir halk kesimi bir zahmet chpye oy vermesin. bir ülkeye 2 bölücü parti yeter.
bu yaklaşımda çok tehlikeli.demek istediğini anlıyorum ama bunu o kadar yanlış anlatmışın ki.sana inanajn çıksa akp daha çok güçlenir.artık bu atatürk ün partisi dir lafını bırakın.atatürk ün kurduğu parti şuan nerde?yıllardır nerde?en son ne zaman iktidarda bulunmuş?bulunduğunda ne yapmış?bu soruların cevaıbı bi irdele göreceksin ki chp silinmiştir etkisiz eleman gibi kalmıştır.ayrıca bu zihniyetle chp nin oyları tavan falan yapmaz.türkiyede %70 in üstünde sağ görüşlü insan var.bunların oyu 3 e bölünüyor olmasına rağmen bir sağ parti % 40 oy alıyorsasol partiler bundan biraz utanır.o yüzden artık bu işin sağı solu kalmadı.belliki bu düzende sol görüş sağ görüşün önüne geçememiştir.o zaman mantıklı olan nedir(ki olması gerekende budur) sağı solu olmadan tüm türkiyeye ulaşabilecek bir parti kurulmalı.başkanı kim olur nasıl kurulur ismi ne olur bilmem ama bu yapılmalı.yoksa ah larla vahlar öyle boş boş gazlamalarla olmaz bu iş.benim için chp ye oy vermek haybeye verilmiş bir oydur.ben sağ görüşlü bi insan değilim aksine bi görüşüm yok.her zaman akp savunucusu durumuna düştüm bu eleştirilerim yüzünden ama umrumda değil.doğru olan bu.malesef chp yi dinazorlar ele geçirmiş babalarının çiftliği gibi kullanıyorlar.commander demiş ki:Baykal'lı CHP'yi fazla dert etmeyin kendinize
Bir yönetim değişikliği olur, karizmatik bir lider seçilir; CHP'nin oyları tavan yapar. Nice parti silindi, sadece CHP silinmedi. Silinmezde. Atatürk'ün kurucusu olduğu parti, er veya geç toparlanacaktır.
CHP'nin temelleri sağlamdır. Bir tek eksiği vardır: Lider ve Yönetim Kadrosu
Bir tek Kemal Kılıçdaroğlu (Gandi 🙂 )bile, AKP'yi silkelemeye yetti.
Nice Kemal'ler var CHP'de. Geçmişte de vardı şimdi de var gelecekte olacak.