Antalya hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler Cantstandya.Cantstandya demiş ki:Antalya'da şu 5 sene içinde yapmaya çalıştıkları "mental dayatmaların" yanı sıra, bir de şehri baştan başa sarmış olan projelerden bıkmış olduğunu biliyorum ben şehir halkının. Bu ne bitmez işmiş arkadaş, şehrin içine girilmiyor, insanların "böyle iş yapılacaksa hiç yapılmasın" diye düşündüğü çok açık. Bir tramvay dediler, araba sürmek için hakikaten cesaret lazım şehirde. Bir sürü yeri trafiğe kapattılar. Alt geçitler modern filan iyi güzel de, o kadar da büyük bir yer değil Antalya, çok fazla işe yaradığını söylemek yanlış olur. Hele Burhanettin Onat caddesinin başına yaptıkları alt geçitteki viraj tam bir ölüm kapanı.
Ama dediğin gibi, belediye başkanı her ne kadar çağdaş bir çizgide gözükse de bu partinin ideolojisini ve kadrolaşmasını pek de o kadar çağdaş bir çizgiye çekmeye yetmedi Antalya'da.
Olayın bu boyutlarda olduğunu bilmiyordum. Demek ki malûm zihniyet, sözde projelerle ve kullandığın tabirle ("mental dayatmalarla") 5 seneden beri Antalya'mıza hayatı dar etmiş. Neyse ki güneş yeniden doğdu.
Aynen... Esas Beyefendi; omuzları çökmüş bir halde, ağlamaklı hale gelmişti. Baştaki o sakin konuşması, konu Antalya'ya gelince renk değiştirdi. Kızgınlığı apaçık belli oluyordu.Cantstandya demiş ki:Nitekim esas beyefendinin basın toplantısında kendisine Antalya ile ilgili yöneltilen sorunun ardından yüzünün düşmesinden de anlayacağımız üzre; işler planladıkları gibi gitmedi.
Açıkçası keyifli bir kareydi benim için; küfür etmekten bir adım ötedeydi sayın zat. Fazlaca yatırım yapmışsın, 28 kere gitmişsin; ama yatırımların ne denli ilerlediğini görmekten alıkoymuşsun kendini efendi. Aldım verdim, ben seni yendim hızıyla ilerlediğini görmek çok da zor değil; benim gibi senede 1 veya 2 kere Antalya'ya giden biri bile anlayabiliyor bunu.
Antalya özüne döndüğü için mutluyum nitekim. Yarım kalan rayları alabilir beyefendiler...
Sözlerinin arkasında "Antalya nasıl ona bu nankörlüğü yapabilirdi" suçlaması hakimdi. Çöküşün belgesi olan o sahne halâ gözlerimin önünde 🙂
Dediğin gibi, yarım kalan rayları da alıp gitsinler 🙂