Hayko Cepkin

dikkat edin bu adamı ilk dinlediğinizde ne bu diyorsunuz fakat bir süre dinledikten sonra çok hoşunuza gidiyor hele birde konserine gittiyseniz ondan kopamıyorsunuz artık :D şahsen bende öyle oldu ama böyle olan çok kişi gördüm :D
 
tanismabittikapaksq9.jpg
 
Evet albüm çıktı arkadaşlar ve ben şu an dinliyorum :D bütün müzik marketlerde bulabilirsiniz. Ben albümü alırken sırada birçok insan vardı albümü almak için. Bunu görünce sevindim açıkçası.

Albüm hakkındaki fikirlerim ise:
Canlı performanslar kadar sert değil, önceki albüme göre tabi ki daha profesyonel ve sert. Enstrümanların canlı kaydı bunda bir etki. Güzel bir albüm olmuş ama canlı performansın tıpatıp aynısı bir albüm değil. Bonus track güzel olmuş. Lafın kısası güzel bir albüm olmuş! Bu albümü merak edenleri tatmin edecek bir albüm.

Geçen Aylin Aslım Hayko'nun klip çektiğini söylemişti ama hangi parçaya olduğunu söylemedi. Ben tv izleyen biri değilim. Klip gösterime girdiyse biri beni aydınlatırsa çok sevineceğim. :D
 
Güzel olmuş güzel.. Ama şarkıların hemen hemen hepsini gerek konserlerde gerek youtubelarda dinlemiş ve ezberlemiş olduğumdan vurucu etkiyi yapamadı, sabahlara kadar dinlemeliyim diyemedim. Albümü ilk kez dinledim ama sanki 2 aydır dinliyormuşum gibi hissettim. Albüm çıkmadan şarkılar afişe edilmemeli bence, edilecekse de en çok 2 tanesi falan edilsin..
 
albüm dün elime geçti (üstelik imzalı hehehe). bayıldım. özellikle yalnız kalsın, bertaraf, kaos ve siren acayip. yalnız kalsının sonundaki brutal vokal süper olmuş. ilk albümü evde kaydetmişti. komşuları rahatsız etmemek için istediği gibi söyleyememiş ama bu albümde acısını çıkarmış haykocum canım benim :)
 
MeSSiaH_sic demiş ki:
Albüm çıkmadan şarkılar afişe edilmemeli bence, edilecekse de en çok 2 tanesi falan edilsin..
sonuna kadar katılıyorum sana hayko abarttı ya daha rock'n coke da başladı çalmaya neredeyse 1 sene oldu ya 1 sene önceden yeni albümün şarkılarını çalmaya başladı bence çok yanlış yaptı albüm çıkıncada yeni bişeymiş gibi gelmiyor dinleyicilere..
 
Geri
Üst