Origam (Metal) - Ankara

origam mı? off.. iki kez izleme fırsatı buldum. iki kez de kaçırdım :D eski kadroyu biliyorum ben.. yenisini duymadım görmedim izlemedim bilmiyorum.. :D ama serkan'ı tanırım sağolsun biziz konserinde hoş sohbetini esirgemedi :) serkan değilde diğer kitarist yok mu hani beyaz bir gitarı var arkadaşın.. hah işte o.. lam o ne karizmadır sahneye çok yakışıyor valla.. ahanda kendi çektiğim bi foto biziz konserinden.
image2162hu.jpg
tam solo'nun içinde kendinden geçmiş bi şekilde :D saygılar sunuyorum tüm gruba ve sevenlerine.. 0 km bateris ve vokal ile izlemekte nasip olur umarım.. hadi kolay gele..
origam rulezz falan fişman işte.. :D
 
heyt beee 0 km baterist de olduk hadi hayırlısı bakalım :p

eyvallah deathtrip Tayfun ve grup için söylediğin güzel şeylerden ötürü çok teşekkür ederiz...

görüşmek üzere bestelerden sonra olacak ilk konserde ;)
 
Sağolasın Deathtrip eksik olma bekleriz önümüzdeki konserlere bestelerle işallah..Origam beste çalışmaları devam ediyo, açıkcası acelemiz yok yaptığımız şeylerden tam emin olarak ve içimize sinerek çalmayı isteriz konserlerde !
 
CelestialEra
0km derken origam niyetinde 0km'sin yani o açıdan :) ayrıca serkan seni çok övüyordu bakalım izlemek nasip olursa en yakın zamanda ;)

NECROMANCER
dostum sabırsızlıkla bekliyorum :) bir an önce izlemek istiyoruz sizleri bekletmeyin bizleri :)

Nevermore
lam serkan kalk artık uyuma.. saat yarım oldu :Ç kalkta söz yaz bişiler yap, kitarla cebelleş, uğraş yani :Ç
 
okke anladım bende öyle takılayım dedim 0 km fln ; )

benim nasıl çaldığımı görmek için Knightmare' ın çıkacak albümünü bekle diyeyim o zaman sana deathtrip : ))

Serkan' a da teşekkür ederim beğenir sever çalışımı, banada bunları dile getirir saolsun güzel bir motivasyon olur banada : ) ...elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte normal hayat koşturmacasından vakit buldukça... ;)

görüşmek üzere....bünyeye dikkat edin :)
 
deathtrip demiş ki:
Nevermore
lam serkan kalk artık uyuma.. saat yarım oldu :Ç kalkta söz yaz bişiler yap, kitarla cebelleş, uğraş yani :Ç

Yok abi ne uyuması , uyku haram bana , beste yapıcaz diye gözüme bir damla uyku girmiyor valla :D

CelestialEra demiş ki:
Serkan' a da teşekkür ederim beğenir sever çalışımı, banada bunları dile getirir saolsun güzel bir motivasyon olur banada : )

Bırak allasen yaaa , onların hepsi yalan , düzmece , sırf biraz mutlu ol diye :LOL: :LOL:

Saka bir yana Terminatorumuz iyidir ;)
 
CelestialEra
abi birtek elinden geleni yapmayacaksın.. ayaklarında var bu işin içinde :LOL: eee twin yapmak çokta kolay değil tabi.. hep merak etmişimdir. siz davulcular, vücudunuzu 5'e bölüyorsunuz her bir bölüm birbirine bağımsız olmadan çalışıyor. ayaklar eller felan fişman.. ama merak konusu olanda bu... (özellikle "Kataklysm" - "Serenity in Fire" albümünü dinlemediysen şiddetle öneririm... ki o zaman görürsün adamın ne derece manyak olduğunu) onun live konserinden alınma bir videosu var bende, adam aşmış abicim. eğer bir idol' bulma uğraşındaysan bence hiç kaçırma hemen zıpla.. :) valla bak, görmelisin..(görmediysen bilmiyorsan tabi :) ) bilenlerde bana hak verir zaten.. sağlam kal CelestialEra
 
eyvallah deathtrip önerilerin için çok teşekkür ederim saolasın : )

7 yıldır davulla uğraşıyorum ve şu an benim hayalimdeki isimler Thomas Lang, Virgil Donati ve Marco Minnemann 3'lüsü olup ardından Steve Smith ve Dave Weckl gelmektedir...

sende şayet davul olayıyla ilgileniosan bunlara bir bakmanı öneririm...ondan sonra Katakalysm'in davulcusuyla bir kıyasla kararı kendin ver hiç bir yönlendirici laf sarf etmiycem : ))

çünkü şunu çok iyi anladım...önemli olan hız değil, düzgün, dengeli, oturaklı, rahat ve RUHLU çalabilmek...

bi zamanlar 180-190 metronom zorlarken şimdi 30-50-60 metronomlarla çalışıyorum...kesinlikle her davulla uğraşanın yapması gereken şey yani : ))

önerilerin için saol yine deathtrip umarım ilk konserimizde bulunursun ve çalışımı beğenirsin ne diyim..Allah' ın dediği olur : ))

görüşmek üzere...
 
ki davul konusunda bu doğru düşünceleri benimsememde yol gösterici insanlardan biri olan Koray' dan da onay aldıktan sonra daha ne diyeyim yane ;)

aklın yolu 1' dir...hepsi 1 hepsi Hak' tan :twisted:
 
Beyler kolay gelsin,Potansiyel enerjisi yüksek bi grupsunuz bence.Bu enerji artık beste haline dönüşüyodur tahmin ediyorum ki.Sonra umuyorum ki o besteler de öok güzel yerlere götürür sizi.Herşey istediğiniz gibi olsun.
Başarılar beyler.
 
guitar352 demiş ki:
Beyler kolay gelsin,Potansiyel enerjisi yüksek bi grupsunuz bence.Bu enerji artık beste haline dönüşüyodur tahmin ediyorum ki.Sonra umuyorum ki o besteler de öok güzel yerlere götürür sizi.Herşey istediğiniz gibi olsun.
Başarılar beyler.

Eren'cim cok sagol bunlar güzel ve gaz verici sözler ;) Senin de bestelerin cok guzel olucaktır, calısıyorsun surekli , senin de hersey istedigin gibi olur umarım ;)

KAYRAA demiş ki:
koskoca metal günlerini de serkana bağladım ya sunumumda..

Manyak Canavar...

Tsklerimi sunuyorum , beni sımartıyorsunus efem 8)
 
Geri
Üst