Origam (Metal) - Ankara

mooreath demiş ki:
maresalx demiş ki:
Bide Soulitary bascısı Can'ın bu konserde Origamla caldıgından kimse bahsetmemiş ben bahsedim dedim :p

aaa öyle deme ben konser sonunda grup adına can'a teşekkür ettim bize yardımcı olduğu için .. :!:
ama tabii bazıları konsere kesin gelicem diyip gelmediği için bilmiyo neler olduğunu konserde .. :roll: 8)
abicim ben geçen çarşamba İstanbul-Bursa-Ankara yaptım cmt geldigimde akşam 8 de yattım ertesi gün gece 10 da kalktım
Uyandığımda gözümde demir 1 ytl büyüklüğünde çapak vardı
kendi dikkatsizliğime kurban gittim hühühüh.Bi dahaki konserinizde ortalığı yakıp yıkmazsam bana da Can degil Canan desinler :LOL:
zaten devamsızlık sayım 3 etti 5 devamsızlıkta sınıf tekrarı oluyo mumkun degil bu sene bi daha sizi kaçırmam ühühühühühüh
 
Sağlam performanstı arkadaşlar, tebrik ederim. Through The Never, nnnnnnnnnnnnnevergh! :)

Kemal'in de gruba uyumu daha da artmış. Eminim daha da iyi olacaksınız; bestelere ağırlık verdikçe, görüşmek üzere...
 
Davul için sağ kol...

Merhaba arkadaşlar,

Ben Kemal Hatipoğlu.Ankara' dayım. Şu an Knightmare ve Origam gruplarında davul çalıyorum. 7-8 yıldır davul çalmakla uğraşıyorum. Knightmare ve Origam' dan öncesinde de Celestial Asylum, Lost Infinity, Claymore ve Astrahan' da davul çaldım.

Malum şehiriçi ve dışı konserler olmakta gruplarımla, bu konserlerde de gerek davul ekipmanlarının yükü/ağırlığı ve asıl önemli olan davulun kurulumu, konserden sonra toplanması için kendime bir yardımcı, yoldaş, sağ kol veya crew/rody aramaktayım. Sakın yanlış anlaşılmasın kendimi bir şey zannettiğimden değil ama gitaristler gitarlarını kurarken 8-9 parçadan oluşan davul ekipmanını kurmak; zil ayaklarını kurmak, zilleri takmak, twin pedalı kurmak, trampet sehpasını kurmak, trampeti yerleştirmek, zillerin açılarını ayarlamak gibi işleri tek başıma yaptığımda hem çok enerji, hemde çok zaman gitmekte.

Bilen bilir metal konserlerinde sizden önceki grup sahneden indikten sonra sizin kurulmanız ve çaldıktan sonra toparlanmanız için çok kısa bir zaman kalmakta.

Yukarıda belirttiğim gibi bu işlerin daha hızlı, daha az yorucu ve rahat olması için bir yardımcı arıyorum kendime. Ankara' da olması, davul çalmayla ilgilenmesi ve/veya davul ekipmanlarının kurulumunu bilmesi ( pearl marka ekipmanlar/hardware kullanıyorum ) istediğim özelliklerdir.

Malesef para ve/veya ücret verebilecek gücüm yok. Ama elbette gittiğimiz konserlere bedava girebilecek bu kişi ve şayet ücret alırsak kendi payımın yarısınıda kendisine vereceğim. Konserlerde grup elemanı statüsünde olacaktır ve öyle muamele görecektir bu kişi. Bir kez daha tekrarlıyorum sakın yanlış anlaşılmasın, sadece dediğim gibi bir sağ kol, yoldaş, arkadaş arıyorum davul olayı için. Belki o kişiden öğreneceğim şeyler olacak, belki o kişinin benden görecekleri öğrenecekleri olacak.

Şayet ilgilenen arkadaşlar olursa bana buradan özel mesajla veya [email protected] adresinden mail atarak ulaşabilirler.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Kemal Hatipoğlu - Knightmare, Origam : Davul
 
eyvallah Tayfun. Biliyosun valla gördün kaç tane parça alet edevat. SNF 64 Gökhan olmasaydı bu son konserde halim dumandı valla. O yüzden işte hızlı ve rahat, doğru kurulum ve taşıma için kesinlikle bir arkadaşa, bir yoldaşa ihtiyacım var artık. Hayırlısı bakalım. umarım ilgilenen ve bu olayda bana yürekten yardım etmek isteyen biri çıkar...
 
eveet son konserimizden br kaç fotoğraf var paylaşayım sizlerle ... :)







Ayrıca bizim bu konser videoya çekilmişti ... çeken arkadaş nerelerde acaba ?? ;)
 
Egitim gonulluleri yararına yapılan bu konsere , herkesin desteklerini bekliyoruz ... ;)

flattenedcopy215sb.jpg
 
Garage daki konsere gelemedim ve çok şey kaçırdım heralde,bundan sonraki ilk Ankara konserinde izlemeyi çok istiyorum...Özellikle de kadro gerçekten sağlam bence gurupta...Başarılarınızın devamını dilerim beyler,Umarım hakettiklerinize ulaşırsınız
 
Gelin arkadaşlar gelin...gorkmayın. Eskişeer dediğiniz yer Angara' dan ne kadar mesafeki ? 3 saat mi ? 3,5 saatmi ? hiç gitmediğim için bilmiyorum açıkçası :)

Bu konser o yüzden benim için x2 daha güzel olacak. Daha önce hiç gitmediğim, görmediğim Eskişehir' i de görmüş olacağım bu vesile ile. :p :)

Metallica' mızı, Pentagram' ımızı, Testament' ımızı, ManOwaR' umuzu birde Eskişehir'de icra edelim baalım ;) tabikiii yeni bestemiz olan End Of The Game' ide unutmamak lazım ;)

Eskişehir' de görüşmek dileğiyle... :)
 
Eskisehir de ki organizasyon oldukca guzel olacaga benziyor , anlamının da güzel olması daha da mutluluk verici , başarı dilekleri icin de tesekkürler , dilemeyenlere de tesekkürler :roll: :) ;)
 
Geri
Üst