Origam (Metal) - Ankara

mükemmel çalıyorsunuz.. fahri'ye lafım sözüm yok zaten.. kibar karşılığını bilemediğimden "ohaa" diyeceğim..

helal olsun hakikaten.. painkiller efsaneydi hele:)
ellerinize sağlık. haftaya da işallah gelicem yolcu'ya yine..

[bu fahri biraz artiz ama, artık o kadar olucak ya, napalım:) ]
 
yorumlar için teşekkürler her hafta bekliyoruz ...

Master Of Puppets'ı geçen haftalarda Cihan(Arcane) ve Akif 'in gazlarıyla hiç çalışmamış olmamıza rağmen çalmıştık belki yine çalarız ;)
 
süperdiniz gerçekten.. fahri kardeşim yine yardı ortalığı.. diğer elemanlarında ellerine sağlık özellikle vokal arkadaşımızın bize olan ilgisi çok memnun etti metallica parçaları için çok sağolun :) başarılarınızın devamını dilerim:)
 
biz de geliyoruz odtü rock fest yerine -mimarlık anfisindeydi galiba- origam'ı daha önce odtü may fest'de izledim ve hayran kaldım tabi ondan sonra grupla tanışıp onların insan olduğunu öğrenince şoka girdim o ayrı mesele ama :LOL: her neyse ayrancı anadolu lisesi'nin kayda değer adamlarını toplayıp geliyorum konsere 8)
 
Bu sıralar ''Origam dinliyorum'' kervanına InfraDark'ı da kattık çok teşekkür ediyorum kendilerine hatta abarttılar alternatif programlarıma bile geldiler sağolsunlar :) çok öptüm hepsini :D
Görüşürüz Her Salı Origam Yolcu Rock Bar'da...
 
e o kadar açık ve net söylemeyelim değil mi ... ;)
ama mesela Kreator olabilir iced earth metallica annihilator manowar olabilir Judas & Death ortaya karışık bişeyler olabilir :LOL:
 
eğer bunları çalarsanız size tapmaya başlicam :LOL:
benim izlediğim son konserinizde pentagram metallica annihilator ve beste çalmıştınız.. bu sefer de o konser gibi olursa takılcam size yapışcam bacağınıza :twisted:
 
geleceinmetalcisi demiş ki:
eğer bunları çalarsanız size tapmaya başlicam :LOL:
benim izlediğim son konserinizde pentagram metallica annihilator ve beste çalmıştınız.. bu sefer de o konser gibi olursa takılcam size yapışcam bacağınıza :twisted:

Estapitipiti =) Kendimi çok mutlu hissettim :) Konserde görüşürüz
 
kaçırmadık geldik ayrancı tayfasıyla ama az kişiydik bikaç arkadaş kasiyerlik yaptı da... çok güzel konserdi şarkılar tam da gaz'dı özel isteğimi de çaldınız (creeping death) teşekkürler :) ama fahri ve mert'le tanışmak nasip olmadı artık bi sonrakine....
 
Teşekkür ediyoruz. Bizim için de her ODTÜ'de verdiğimiz konser gibi bu da harikaydı ...
Organizasyonu yapanlara ve bu organizasyonu havada bırakmayıp gelip konserleri izleyen seyirciye teşekkürler ederiz ...

Umarız tekrar görüşürüz ODTÜ !!!! :twisted:
 
Ellerinize sağlık çok iyiydiniz.. Bizde eskiden Impossible Brutality ve King of the Kill çalıyoduk ama çıkardık playlistten istemeyerek sizden dinleyınce de cok mutlu olduk :D tekrar tebrikler çok iyiydiniz başarılar...
 
Geri
Üst