Origam (Metal) - Ankara

DEP_REM demiş ki:
resizeofmetalday7afis13vy.jpg


:twisted: heavy metal :twisted:
 
çok teşekkür ediyoruz çok güzel olmuş :)
ve iğrenç hücum kaydımızı da koymuşsun ama sonuna ciddiye almayın yazarak durumu bi nebze de olsa kurtarmışsın ;)
 
kayıt iğrenç olabilir ama bence gayet hoş olmuş parça ritim değişikliği...güzel sololar...ben tuttum!buraya geldiğiniz de millet size yabancı kalmasın hem!sizin parçalarda hoplayıp ziplasınlar...kafalar durmasın yani!:)
 
Metal Day #7 @ Garage Rock Bar, Ankara @ 12 Mart 2006 Pazar @ 16:00


Gruplar aşağıdaki sıralama ile çıkacaktır.

R.T.D: Son dönemde yeni çıkan ve gelecek vadeden gruplarımızdan.İşlerine verdikleri özeni sahnede size de yansıtacaklar.Ayrıca Fear Factory vs. gibi sıradışı ve gaz coverlarıyla ve besteleriyle de gecenin lokomotif grubu olarak güzel bir açılış yapacaklar.

Kehanet:Günün safi heavy metal grubunu ve coverladıkları klasik olmuş parçaları sakın kaçırmayın!

Burst Appeal:Cidesphere’den tanıdığımız vokalist Oral ve arkadaşları modern soundlu besteleriyle,teknik ve gaz coverlarıyla geceye renk katacaklar.

Origam: Beynimizde yer etmiş heavy ve thrash metal şarkıları çalacak olan grup sahneleri ile de göz dolduruyor.Ayrıca vokalistlerinin sahne performansına da dikkat!

Veeeeee yeni kadrosuyla ilk konserini verecek olan CROSSFIRE!!!: Son dönemlerin en çok satan metal albümünü yapmış olan grup gecenin headlinerı ve size gerek kaliteli besteleriyle gerek coverlarıyla gerekse muhteşem sahne şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşatacaklar.Ve geceyi hep berbaer noktalayacağız.

Tüm metalseverleri Pazar günü Headbang’e bekliyoruz!!!

Adres: Garage Rock Bar,Karanfil sok.,No:22 ANKARA
İletişim: [email protected]
 
zoo provanızdan anladığım kadarıyla,yarın gerçekten sağlam bi performans sergileyeceğinize inanıyorum.grup yetenekli elemanlardan oluşuyor...
başarılar dilemeye pek gerek yok heralde,yarın origam sallayacak garage'ı ama yine de başarılar...
umarım hakettiğiniz yerlere gelirsiniz
 
zoo daki provanızdan anladığım kadarıyla yarın sağlam bi performans sergileyeceksiniz,grup yetenekli elemanlardan oluşuyor,başarılar.Umarım hakettiğiniz yerlere gelirsiniz
 
zoo daki provanızdan anladığım kadarıyla yarın sağlam bi performans sergileyeceksiniz,grup yetenekli elemanlardan oluşuyor,başarılar.Umarım hakettiğiniz yerlere gelirsiniz
 
Geri
Üst