sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

biz o sırada origam fahri murat ben yamur ve şimşek altında megadeath ruhu yaşatıyorduk :) yeaahh :) valla bilardo da kimseyi görmedim yoksa atlamaz mıydım hemen :)
 
Çok teşekkürler arkadaşlar her şey için :) Çok fazla yardımcı oldunuz destek oldunuz..Ayrıca oyun da çok çekişmeliydi :)

Ayrıca ben şarkınızı çok beğendim..Diğer şarkıları da dinlemek için hemen space e girdim hatta tam şimdi:)Umarım finale kalırsınız..
 
umarım hep beraber kalırız :)

muhteşem kaleciliğime rağmen başımıza gelen o talihsiz malubiyetin intikamını artık işi sensible soccera bile vardırarak :)P) almak için bekliyorum, ilk durak halı saha :)

hatta deprem, kaotik, promilgücü, ss idman yurdu, averaj origamspor olarak falan bi pes turnuvası düzenleyelim canınızı yakalım hahaaaa

ayrıyeten bundan sonra performans öncesi içkime konsantrasyon için baharatlar falan karıştırıp katıcam her şey çok daha iyi olacak.
 
suus demiş ki:
hayalperest dışında diğer parçalrınızı nasıl edinebilirm..

şu an sadece myspace sayfamızdan yayınlıyoruz şarkılarımızı. belki downloada da açarız, oturup konuşmamız lazım grupla.. ama bu aralar sadece buradan : www.myspace.com/sertsessiz ilgin için teşekkür ederiz.

mooreath demiş ki:
halıyı da keseriz sizi de keseriz topu da keseriz :twisted: :LOL:

zaten otobüsün koltuğunun kol koyma yerini de kestin :) onu yapan adam halıyı da keser, evet evet.. sizi oyunumuza almıyacağız işte hıh :p
 
Ozan gene ruhundaki ateşi söndüremeyip jackson olmasada ibanezle çıktı, bir metalci elemanın aslında nelere kadir olabileceğini gösterdi.. Barışa ise her baktığımda Chuck`ı görebiliyordum.. Dierlerinin metalle alakası yoktu malesef :).. Boyle karma bi grup nasil kaynaşır çok iyi gösterdiniz, performansınız çok iyiydi beyler. Elinize sağlık..

Şu Ankara elemelerini iptal ettirip bidaha gidebilsek keşke yaw..

Bu arada ben orta saha sol kanatta oynarım, çektiğim şut ya gol olur yada direkten döner, bilginize..
 
Geri
Üst