quentin tarantino

tarantinonun en beğendiğiniz filmi?

  • natural born killers(1994)

    Oylar: 0 0.0%
  • desperado(1995)

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    453
en sevdiğim yönetmenlerden birisidir! 'reservoir dogs'-'pulp fiction'-'from dusk till down'...vs...muhteşem filmlerdi.en son filmi ''kill bill-1'' abd de gösterime girdi!(ikincisinin çekimi de tamamlandı ve 2004 te gösterime girecek).varmı bencileyin bu haysiyetli abimizi seven başkaları? :)
 
Seçmek zor ama benim tercihim Pulp Fiction,ayrıca şıklarda Jackie Brown unutulmuş o da Robert de Niro'nun ve Samuel L. Jackson'ın oynadığı önemli bir Tarantino filmi
 
natural born killers tarantino filmi diil bildiğim kadarıyla senaryo tarantino'nun ama yönetmen oliver stone..

valla arada kaldım oy verirken rezervuar köpekleri ve pulp fiction ikisini de çoook severim.. özellikle rezervuar köpeklerinin sonu hayatımda izlediğim en iyi final sahnesidir..
 
bir yönetmen ancak bu kadar beğenilir..daha fazla olamaz gibi geliyo...kendimi enn yakın hissettiğim yönetmendir kendileri....her filmini de ayrı severim seçemedim bak şimdi bi tane....
 
desperado ve from dusk till dawn robert rodriguez filmleri. tarantino ikisinde de oyuncuydu. robert rodriguez'le ikisi iyi arkadaştır biliyorsunuz. hatta tarantino ayak fetişisti olduğu için from dusk till dawn'la ilgili şöyle bir hikaye de vardır: salma hayek'in gösterisi sırasında, tarantinonun onun ayaklarını yaladığı sahnede, tarantino rodriguez'e "olmadı de, bir kaç kere çek sahneyi" demiş. :) açıkçası pek iyi bir oyuncu değildir kendisi ama mükemmel bir yönetmen ve senarist.
 
Ayak fetişisti olduğu zaten her filminde belli olmakta kendisinin.Ancak böyle giderse ben de olacağım sayesinde.Oylamada Kill Bill'e oy veren kişilik benim,Divx formatında izleme şansım oldu.Gerçekten klasik mükemmellikteki bir Tarantino filmi.Çok güzel.
 
Kİll Bill'i bende izledim. Yine bir klasik ama şiddet açısından biraz rahatsız edici olduğu kesin. Tarantino şiddeti ve vahşeti kendine göre yorumlayıp önümüze sermiş (Kİ bu kesinlikle içinde abartı olduğunu da gösteriyor)
Bay Pembe'ye (Steve Buscemi) filmde de, diğer filmlerinde de taparım.
Zaten Rezervuar Köpekleri'nin renk seçimi konusundaki sahnesi mükemmeldi
 
ayrıntılara verdiği önem kill bill dede ortaya çıktı bu film 2 film olmamalıydı yaa keyfim zevkim herbişeyim yarıda kaldı çok sinir oldum ama süper bitti
 
kill bill mütiş olmuş..gördüüm günden beri ağzımdan düşmüo ilk defa filmde duyduum "my baby shot me down" :)

i was five & he was six
he rode horses made of sticks
he wore black & i wore white
he would always win the fight

bang bang he shot me down
bang bang i hit the ground
bang bang that awful sound
bang bang my baby shot me down

nefes kesici gariplikte we güzellikteydi film..
 
Geri
Üst