Gerçekten bakış açılarımız farklı ama maalesef beni taraflı baktığınız için yanlış anlamaktasınız.En taktir ettiğim yönetmendir dediniz. İlk mesajda da o filmde kırıldı diye kıymetli oldu dediniz. Daha ne olsun🙂 İyi ki kırıldı demediğiniz kaldı.
Gerçekten bakış açılarımız farklı ama maalesef beni taraflı baktığınız için yanlış anlamaktasınız.En taktir ettiğim yönetmendir dediniz. İlk mesajda da o filmde kırıldı diye kıymetli oldu dediniz. Daha ne olsun🙂 İyi ki kırıldı demediğiniz kaldı.
Farklı tabii. İyi ki farklı hatta. Yanlış anlamayın. İyi ki farklı diyorum çünkü bugün yaşadığımız dünyada farklı fikirler taşıyıp insan gibi konuşabilmek bir ayrıcalık oldu. Böyle konular da farklı fikirleri ortaya seriyor. Biz de tartışıyoruz. Sizi beğenirim ve sayarım @devastatorGerçekten bakış açılarımız farklı ama maalesef beni taraflı baktığınız için yanlış anlamaktasınız.
Abi sence yönetmen " kanka bu sahnede canın nasıl isterse öyle takıl" demiş midir Russell a?İyi de kıran Quentin abi değil ki, Russel. Quentin abinin günahı ne 🙂
Abi sence yönetmen " kanka bu sahnede canın nasıl isterse öyle takıl" demiş midir Russell a?
Tabii ki öyle olmuş ama Russell kendi başına gitar kırmaya karar vermemiştir yani, onu diyorum @hackeiommi
Senarist pek karışmayabilir abi sahne detaylarına. Tarantino bu, pek senarist takacak bir yönetmen değil. Giriş sahnesindeki çekim açısı için bir tam gün gezdirmiş çekim ekibini. Akşama doğru bugün beğenmiyorum sonra bakalım demiş🙂O da senaristin işi 🙂 Galiba bu iş gariban bir set işçisine patlayacak 🙂