30.000 TL Gitar önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@anil.wav '30.000 TL gitar Önerisi' diye başlık açmışsın, sana 30.000tlye daha iyisini bir daha asla bulamayacağın gitar önerisi geldi. O gitarı o fiyata kaçırdın ya büyük suçlusun!😂 Ne kadar iğnelensen az 🙂 Bu arada Rg550'de HIH🙂
Hakkaten güzel, karakterli, ruhu olan bir seri bu yeni rg550ler. Özellikle 80ler 90lar sevenlere. V serisi manyetikler güzel, benim 1570te aynı dizilim ama dimarzio moduyla evladiyelik aletler.

Öve öve kendimi de gaza getirdim şimdi.

Düşük bütçeli gitar alınacaksa kesinlikle Floyd Rose köprüsü olan gitarlardan uzak durulmaldır. Asla tercih edilmemelidir.

Luthierlerle nikahlanırsın.

Hiçbir modifiye de işe yaramaz. O köprüyü orijinal FR ile değiştirmek istersin. Gittin aldın diyelim bu sefer de ölçüler uymayacak yine ekstra masraflar....

Sabit köprü hele ki senin tarzında kesinlikle çok daha avantajlı.

Türkiyede 50 bin tl olan gitarlar, 2000 li yılların başında 500 tl lik elektro gitarların kalitesindeler şuanda.

Cort falan görünce burun kıvıryorduk elektro odun diye.

Şuanda 100 bin tl lik İbanez Az serisi denerken gitarın sapından elime kıymık batıyor. KIYMIK VAR GİTARDA.

Mağazaların 15 sene önce vitrinin en güzel yerine astıkları premium gitarların 2 bin tl den 300 bin tl ye tırmanışını vitrinin önünde sigara içe içe izledik.

Şuanda çok para veriyorum o halde bu gitar iyidir diyemeyiz malesef.

Düşük bütçeli gitar alınacaksa kesinlikle Floyd Rose köprüsü olan gitarlardan uzak durulmaldır. Asla tercih edilmemelidir.

Luthierlerle nikahlanırsın.

Hiçbir modifiye de işe yaramaz. O köprüyü orijinal FR ile değiştirmek istersin. Gittin aldın diyelim bu sefer de ölçüler uymayacak yine ekstra masraflar....

Sabit köprü hele ki senin tarzında kesinlikle çok daha avantajlı.

Türkiyede 50 bin tl olan gitarlar, 2000 li yılların başında 500 tl lik elektro gitarların kalitesindeler şuanda.

Cort falan görünce burun kıvıryorduk elektro odun diye.

Şuanda 100 bin tl lik İbanez Az serisi denerken gitarın sapından elime kıymık batıyor. KIYMIK VAR GİTARDA.

Mağazaların 15 sene önce vitrinin en güzel yerine astıkları premium gitarların 2 bin tl den 300 bin tl ye tırmanışını vitrinin önünde sigara içe içe izledik.

Şuanda çok para veriyorum o halde bu gitar iyidir diyemeyiz malesef.
Yanıtınız için teşekkürler sabit köprülü bir Schecter bakacağım ileride

Geri