Gizli Özne (Tarz?) -Şehir?

nss de şarkınızı dinledim ve baya beğendim,direk listeme de aldım :) çok başarılısınız ,umarım böyle devam eder,ayrıca umarım ben de bi vakit bulup canlı dinlemeye gelebilirim sizi :p (the bar programı devam ediyosa hala:))
neyse nokia supersound'da çok çok başarılar :D
 
Selam Gizli Özne :D Nası gidiyo çalışmalar yeni besteler yokmu...Umarım Nss de Ödülü kazanan siz olursunuz hadi bakalım pazar ı bekleyelim sonuçlar için...
 
arkadaşlar antalyada gizli bahçe organizasyonlarınız iidi.. izleyici kitleniz az daha kalabalık olmalıydı.. hala çalıomusunuz gizlide? seçil size organze yapıomu hala? :)
 
Gizli Özne&Çamur 5 Ocak'ta İstanbul Studio Live"da

Gizli Özne ve Çamur dinleyicileri 5 Ocakta İstanbul Studio Live'da ki müthiş konserde buluşuyor...Hepinizi bekliyoruz.



ÇAMUR

"Bu aşkın Izdırabını" adlı ilk albümünü geçtiğimiz ocak ayında çıkaran Çamur , 5 ocakta Stüdto Live sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor... Vokal de Murat Ak , elektrik gitar da Çağatay Kadı , perküsyonlarda Akın Togay , Güney Yabar , klavye de İsmet Akyol , nefeslilerde Erbil Doğan , bas gitar da Güngör Uçak , davul da Tolgay Yılmazdan oluşan gruba kendilerine has bir tarz oluşturma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen birkaç gruptan biri diyebiliriz... Oluşturdukları tarz birçok müzik eleştirmeni tarafından doğu etkili rock müzik olarak nitelenen Çamur , 5 ocakta Stüdyo Live sahnesinde dinleyicileriyle buluşmak için sabırsızlanıyor...

www.camur.org

Ön Grup: Gizli Özne


"Antalya'lı grup GİZLİ ÖZNE, liseden arkadaş olan Muhittin Çelikmakas(Vokal),Burçin Güner(Gitar) ve Alper Tofta(Bas Gitar) tarafından,çeşitli okul konserleri ve yarışmaların ardından 2003 yılında kuruldu,süregelen bar programları ve aktif sahnenin devamı esnasında davula Eray Okbay'ın geçmesi ile, kadrosu son şeklini aldı. 2005 yılından itibaren, beste çalışmalarına ağırlık veren Gizli Özne,canlı performanslarında yerli ve yabancı Alternatif cover parçalara da yer vermektedir.

www.gizliozne.anatolianrock.com

Solist : Muhittin Çelikmakas
Bas Gitar : Alper Tofta
Gitar : Burçin Güner
Davul : Eray Okbay

ilgili linkler:

internet üzerinden bilet almak için:

http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=HSLA2



Nasıl Gidilir:İstiklal Caddesi üzerinde Ağa camisinden sağa döndükten sonra 40 m. ileride ilk sol köşedeki bina Studio Live'ın binasıdır. Giriş kapısına ulaşmak için soldaki sokağa dönmeniz gerekmektedir.





Yer : Studio Live
Tarih : 05 Ocak 2007
Saat : 22:00
Giriş : 15 YTL
Yaş sınırı : 18
 
özür dilerim,amatör gruplarda dinlediğim en iyi slow şarkı.bence tanıtılsa ya da ne bileyim klip faaln çekilse Türkiye de uzun süre konuşulur..
 
naber gizli özne :D
bende şarkılarınızın hepsini dinledim ve gerçekten çok başarlısınız.. daha iyi yerleri hakediyorsunuz,, sizden albüm belkiyoruz ;)
 




Rock'ntalia fest. 3

Sömestrın ilk gününde gizli bahçede Mükemmel bir organizasyon gerçekleşicek!!!

İstanbuldan 3 grubun katılacağı festivalimizin programı şöyle!!

•Fieber

•Gren

•Köşeye sert

•Gizli Özne

•Masum Pinokyo

•Kurayami

•Midnight

•Plasenta


Yer : Gizli bahçe (Beachpark) / Antalya
Tarih : 27 Ocak 2007
Saat : 14:30
Giriş : 10 ytl


iyi eğlenceler...
 
sevgili GizliOzne , nasil gidio calismalar ozellikle istanbul nasildi,tepkiler nasildi,camur nasildi :)

the barda 237252 defa filan izledim sizi ve hepimiz begendik,sevdik,alistik,kendimizden birileri gibi belledik =))
umarim hersey gonlunuzce olur :roll: :LOL:
 
ha bir dinleyici olarak sunu belirtmek istiyorum; hepiniz gercekten yeteneklisiniz benim anlamadıgım su gercekten zor olan parcaları calıyorsunuz zorlanmadan ama atıyorum mesela sweet child o'mine'in 3. ve 4. sololarını niye oldugu gibi calmıyorsunuz?? ben gitar calmasını cok bilmem ama 3. soloyu oldugu gibi calabiliyorum...(aynısı ogun sanlısoy - bilmece için de gecerli) zor bir sey olmasa gerek..tek istedigmiz sarkıları orjinalini gibi calmaniz...dream theater neden seviliyor ki?? ;) kolay gelsin
 
Şarkıları tamamen orjinal çalarsak, bizden birşeyler katmassak ozaman anlamsız olucağını düşünüyoruz.. Yani müzik yapmanın dinleyip aynısını calmaktan ziyade kendimizden bişiler katarak calmanın tarafındayız:)) Yorumlar için teşekkürler!!!
 
Geri
Üst