Jackass

dirty-sancez daha mazoşist.. jackass daha komik fakat ikiside yeteri kadar yaratıcı sayılmaz. jackass yaratıcılık konusunda daha iyi diyebilirim... dirty sancezi yaratıcı buluyorsanızda bravo. T..... agırlık bağlayarak bağırmaksa yaratıcılık sizi desteklerim.
 
jackass haftaiçi 11 gibi hergun var artık.gerçi eski bolumler olsun izlenir.Johnny yazık inekle çok samimilerdi bi bolumde kustum.muhtesem varlık Johnny. oyuncu filan ama hiç filmini izleyemedim..
 
Jackass'in muhteşem numaraları olduğu gibi, (mesela Johnny'nin arabaya kan serpip sonra herifin arabayı yıkamaya götürmesi, ya da cenaze arabasından düşen tabut, veyahut da arabanın bagajından çıkan, bağlı ve donla gezen Pontus... say say bitmez.) bazen de anlamsız şeylerle uğraşıyorlar. Ama şahsi favorim, şu plastik masalara konan şemsiyelerden birini alarak kendini evin çatısından atan Bam Margera'dır.

Dirty Sanchez'dekiler, yalnız, bu adamlardan çok daha uç seviyelere çıkıyorlar.
 
bunun bir de türk versiyonu yapıldı number one tv'de bilmem hatırlar mısınız? alp denen ezik şahsiyet te vardı hatta, çok rezil bir programdı hemen kalkttı zaten..
 
jackAZZ demiş ki:
jackass ve dirty sanches arasındaki farkı anlıyamıyorsunuz bence.dirty rulez diyorsanız size ogrish.com daki beheading videolarını tavsiye ederim.size daha tatmin edici kaynak önerdim.bırakın jackass,''jackazz'' kalsın!!! :twisted:

ogrish.com hepten igrenc. kolay kolay midem bulanmaz ama yeni yemek yedim cikariyodum. 8O
 
soothsayer demiş ki:
Bence de bunlar insan olamaz.Ama müthiş cesaretleri var o gerçek.Artık deli cesareti mi bilemem :) Ama zevkle izliyorum.
Bence bu bir yaşam felsefesi.ne kadar acı çektiklerini düşünüp aptal mı bunlar diyenler hiç bu adamların ne kadar kazandıklarını ve ne kadar üne sahip olduklarını düşündüklerini sanmıyorum.yoksa BAM 'in ailesi onu var ya..özellikle babası bam in boynunu kırardı heralde :LOL:
_________________________________
and i wonder WHY?
 
Ya abicim adamlar tüm iğrençlikleri sergiliyo ama paranında ..... koyuyolar yani.Ne dersek diyelim adamlar o biçim para kazanıyolar.(Biz de burda üniversite bitsin diye uğraşıyoz.Vay be!!! :cry: ) :twisted:
 
SoSHePHy demiş ki:
jackass denince aklıma direk steve-o geliyo. dünya gözüyle bi görsem gözüm açık gitmeyecem vallaha ama nerdeee...
evet dostum steve-o benim de favorimdir.wild boyz da inanılmaz komik şeyler yapıyor.özellikle üstüne kostüm giyip bir pumanın kafesine girmesi inanılmaz komikti.
 
Geri
Üst