Düz Mantık

Düz Mantık--No Skool--Dalga Konser şeysi @Opus Bar(24ü)

Düz Mantık
No Skool
Dalga

Opus Bar'da 24ünde cumartesi konser var 1buçukta başlıyo 7 melyon 1 bira beleş.
Gelin bizi sevindrin diyim izmirli insanlar.
 
Eski kız arkadaşımın kardeşinin gitaristle olan ilişkisi yüzünden ve bu ilişkinin bitmesi yüzünden şarkılarını gizli saklı dinleyen biriydim..ama ayrıldım şimdi içimden geldiğince doya doya hoplaya zıplaya dinliorum..ooh. (çok saçma oldu lan)
 
ylba.jpg
 
Konser WAR !!!!
18.01.2006
Çarşamba
kapı açılışı:14.00
gruplar;
-Düz Mantık
-No Skool
-Los Amigos(isimleri değişti ne oldu bilmiorum:))
-Kaygan Zemin

giriş:7 YTL
hepinizi bekliyoruz !
 
üstteki mesajı yannışlıkla 2 kere atımışım bunu edit dedim du bakam ne diyim..
Haftada çarşamba olan kosnerde ilk çıkıcaz o yüzden erken gelin yeirnizi kapın haa :D
 
ya kusura bakmayın ama düz mantık'ın elektrosu dışında hiç güzel bi yönünü göremiyorum .o kadar öwmüşsünüz tekrar tekrar dinliorm mp3leri ama gerçekten de "bi cacık olmaz" diyorum ve tawsiyem bass değişmeli..vokalistin ses de kötü..ne bilm işte..ama yine de emeğinize sağlık..
 
selam Duz Mantik. isleri ilerletiyorsunuz gordugum kadariyla. demo demo ustune konser konser ustune geliyor. basarilar diliyorum. izmire gelirsem(k) bi gun beraber calmak isterim(z). tekrardan gorusmek uzere...

ayca'ya selam :D
 
Saol keremciğim zamanında az emek vermedin grup adına :p

Bu arada ielriki salı günü "kevaşe" adlı şarkımızı kanal kayıt olarak kanımızca kaliteli şekilde kayıt edicez. Sitelere mitelere koyucaz. (not:kevaşe bonus trackimsi yavaş ve komik,geyik bir şarkımızdır) beyeneceğinizi umuyoruz.

www.duzmantik.gen.tr
 
sanchez71 demiş ki:
ya kusura bakmayın ama düz mantık'ın elektrosu dışında hiç güzel bi yönünü göremiyorum .o kadar öwmüşsünüz tekrar tekrar dinliorm mp3leri ama gerçekten de "bi cacık olmaz" diyorum ve tawsiyem bass değişmeli..vokalistin ses de kötü..ne bilm işte..ama yine de emeğinize sağlık..
aynen elektro vokal bildiim kadrıyla ii bass bencede deişmeli nese şimdi grubun dostları fln taşlar ztn
 
www.myspace.com/duzmantik
Duz Mantik-Kevase
Yeni ve slow bir bestemiz olan Kevaşe'yi kanal kayıt olarak kaydettik. Umarız beğenirsinizdir. Şarkı klasik duygusal pp altyapısına sahip geyik,trip ve bilfiiil bizi eğlendiren şekilden şekile sokan bağırtan bi şarkıdır. evet öyledir. Bu şarkıyı "ula kanal kayıt nasıl oluyormuş yaav" diyerekten ve slw kolay bi şarkı olduu için seçtik birazda. trip şarkısı çok eğleniyoz bi bunda sahnede acı çekiyomuş çok içliymiş gibi davranıyoz. eğleniyoruz evet. dinneyin derim myspace profilde var.
 
kevaşeyi kaydettik süper oldu bizce.son derece eylenceli sözleri yazıyorum.dinleyen yorum yazsın istiyoruz.ona göre tavır takıncaz.bu şarkı yazın çıkacak olan demodan bişey ama demonun geneli bu tarz değil.bu dalgasına yapılmış popa yakın bi şey.demoda tabi çoğunluk punk şarkılar olcak gene.sözler diyodum.şöyle;
duygularımı hiçe saydın sen
bir mendil gibi kullandın
önce üstüme sümkürdün
sonra da beni çöpe attın
hiçbirşeyi haketmedin sen
hesapları hep ben ödedim
sen hep 100 tabak yedin
danaya ortak bile girmedin
kevaşe X bilmemkaç
beni sana bağlayan tek şey
alıpta vermediklerin
kapına dayanırsam şaşma
sende kalmış terliklerim

böyle de bişey.bide demonun adı bizden cacık olmaz olcak .zaten biride kusura bakmayın ama sizden cacık olmaz yazmışmış.onunla hem fikiriz.oh mis.
 
Geri
Üst