Özlem Tekin

yaa bu kadın aslında kendini mahvediyo...

sesi çok iyi, görüntü desen öyle, sahne performansı desen çıldırtır cinsden... ama hala çözemiyorum niye sağlam bir albümle dönmüyo... bilen birileri varsa ses versin.
 
sana katılıyorum gerçekten sıkı biri. ama son albümünü ben beğendim yani her parça olmasada bi çoğu çok güzel gerçi isterdik şöyle adam gibi bi rock albümü çıkarmasını. ama bir programda söylemişti, değişik şeyler yapmak hoşuna gidiyormuş, yani bence şebnem ferah gibi (uff yine karşılaştırdım yaa) tek bir çizgide gitmek isteyen biri değil. ama Ferahınki de sağlam çizgi yani :))
 
ben kendini çok severim ama bence sesi o kadarda iyi değil şeboyla kıyas bile kabul etmez ama volvox bence çok ses getirebilir.sadece türkiyede değil yurt dışındada ses getirebilirdi ama dediğiniz gibi ütopya
 
Ya şimdi kanallarda son parçasının remixi çıkıyor.Konser we konser arkası görüntülerinden oluşmuş bir klibi war.Çok sempatik we muhteşem bir bayan.Seside bir o kadar sağlam bence..
 
duyduğuma göre özlem tekin uzun süre.muzikten uzaklaşmış.ne müzik yapmış ne de dinlemiş(bu işi gerçekten sevip sevmediğini anlamak için)daha sonra devam etmeye karar vermiş ve 15 günde albümdeki şarkıları tamamlamış.
 
bir ara ben cok degistim muzigimde degisti gibilerinden konusuyordu.. reggae'ye yakın birseyler de yapabilirim dedi.. elektronik müzik dinlediğini, ona daha yakın olduğunu söyledi..sonra vizontele de falan göründü... eh tibet'e gitti heralde kendini bulmak için..
 
Ya bazı insanlar vardır istediği gibi takılır.Sonuçta Özlem Tekin müziğini kendisis içinde yapıyor bizim her isteğimize cevap vercekj değil.Ki kendini aramayan var mı ki bu dünyada?Bnece Özlem bildiği yolda gidiyor ve bu yol ona göre en doğru yol.Devam et Özlem.Volvox'a da gelince insan bir ah çekmedenedemiyor.Keşke,keşke:)
 
FHM...kapak kızı...olmuş...hadi hayırlısı...düşmüşlüğün bu kadarı...felsefesiz asilik çabası...yazık tabi...cık cık cık... :D
 
allah ben de gordum...ne oyle ''ozledım!''mansetıyle fln...bı ara özlem baya bı ııye gıdıyodu...su ''yol'' sarkısı ne de guzeldı...ama sımdı..neyse belkı bı gun...
 
ya belli bi tarzı olmaması üzücü.son konserlerinden eminem falan söyler hale gelmiş.her nekadar '' olmak istediğim gibi oluyorum ''felsefi yapsada bence işin bu boyuta geleceğini kendiside tahmin etmemiştir. fhm olayı apayrı....hiç girmiyorum.. olayı coşturmuş,uçurmuş yani..
 
Özlem Tekin "Kime ne" Albümü ile doğup "Kime ne" albümünden sonra battı.
Yazık oldu.
Başımız sağolsun.
 
Geri
Üst