Fuji

Wokal hakkaten iyi de grubn diğer elemanlarını ben beğenmedim şahsen .BAsçı çok yapmacık bi şekilde cokşmaya çalışıo ve davulcu özcan denize benzio=)' İki gitarist de sınıfı geçer.Ama wokaller hakkaten başarılı.Bu tarzı pek sewmedıım ıcın mı begenmedım acaba.Tarzı sewenler yorum yaparsa daha yapıcı olucaktır derim ben.
 
Öncelikle ciddi bir grunge dinliyicisi oldugumu belirtmek isterim. Grubun konserini tesadufen gitara gittiim bir zamnda izlemistim. Açikçasi pekde hosnut kaldiimi söyliyemiicem. Bence biraz zamana ihtiyaciniz var. Vokalin seside Pearl Jam yorumlarina pek oturmamis gibi . Gitarlarda pekde hata görmedim ama ikinci gitari daha kilit bir sekilde kullanirsaniz yarariniza olur derim. Yani ikinci gitarin pekde önemi yok gibi geldi.

Ayrica would yorumuna çok dikkat edin . Çok fazla hata içerdiini belirtmek zorundayim. Vokal nakarat kisimlarinda gayet basarisiz . Ayrica davulcu ataklarin pek çounu deistirmis . Acikcasi da pek hos olmamis. Onlara dikkat lütfen.Insallah bu basit problemlerle basa cikarsiniz.

Basarilar.
 
Arkadaşlar, basçımız Öznur Fuji`den ayrıldı.Arada herhangi bir kırgınlık ya da tartışma olmadı.Kendisine müzik yaşamında başarılar diliyoruz.Şu an itibariyle yeni basçı arayışımıza başlamış bulunuyoruz.Grubumuza hayırlı olsun :)
 
garajda varlığından haberdar olduğum ve demolarını severek dinlediğim bir gruptur fuji.son zamanlarda garajda da pek takılmadığımdan bilmiyorum neler yaptıklarını... neyse arkadaşlar kolay gelsin..haberlerinizi duymak isteriz =)
 
arkadaşlar geçen sene eskişehir de ki konserde sizi gerçekten beğendim polemikler yaşanmış gördüğüm kadarıyla forumlarda ama gerçekten iyiydiniz gecenin anlamına uygun şarkılar çalmanız zaten sizin n e amacla orda olduğunuzu gösterdi tekrar bi eskişehir konseri bekliyorum sizden size başarılar
 
Geri
Üst