Deep Inside (Doom Death) - Ankara

YARIN YANİ PAZAR GÜNÜ :D :metalhead demiş ki:
afi7fm.jpg




:metalhead heavy metal :metalhead
 
geçmiş ola :metalhead


alkışlayan dinleyen ve kafa sallayan :metal herkese çok teşekkürler :metalhead



:metalhead heavy metal :metalhead
 
biraz derdimize düştük o aralar ama beyler dinlediğim kadarı güzeldi, sizi ilk dinlediğim biziz konserinden çok daha iyiydi. Ben aslen doom metale iyice yüklenmiş bir deep inside hayal ediyorum, daha bol anathemalı sentenced'lı bir deep inside.. Başarılar.
 
Yaa gene izleyemedim sizi yaa umarım iyi geçmiştir konser. çıktığınız konserlerde bol bol para almanız ve en üst grup olmanız dileğiyle başarılar.
 
Ellerinize sağlık güzel iş çıkardınız beklenenden daha iyi DEEP INSIDE vardı sahnede.Ufak bi aksilik yaşandı ama (tel kopma gibi) yine güzel toparlayıp devam edildi..

Başarılar..
 
Hepinizi tebrik ederim, her gecen konserde performansınız daha iyiye gidiyor.. Ozellikle Anathema lari size cok yakıstırıyorum.. Tabii Anathema dan sonra Sepultra dinlemek pek hos olmuyor ama.. :) Guzel bir konserdi, tekrar tebrikler..
 
Arkadaşlar dinleyen herkeze ve güzel yorumlarınız için teşkkürler..Finaller dolayısı ile pek çalışamadık ama yinede konser güzeldi..

Hadi aksilik tamam da bi yere kadar be kardeşim.. 2. parçada tel koparmı... Daha sonra aldığım bass gitarın ayarlarıda doğal olarak sahibi olan arkadaşa göreydi ama idare ettik.. Gitar bulana kadar 2 parçalık süreyide yemiş olduk.. Bizden önce çıkan grubun repertuarımızın bi kısmını çalmasından dolayı da bazı şarkıları çalmak istemedik.. Seyircide sıkılıyo bi yerde iyi yada kötü çalsada sizden önce çalan grup ..

Şubatda konserlerimiz olucak .. Bomba parçalar gelio ..

Herkeze tekrar teşekkürler..


Stay Heavy :twisted:
 
Teşekkürler filiz.. Walla oluyo işte ama idare eedioz en azından :LOL: .. Şubat Mart konserlermz var bekleriz gene ....
 
dün dinliyemedim baba kusura bakmayın tekrar bildiginiz gibi hastalıkla ugrasıyordum :) ama birdahakinde kesin gelip en önde head bang yapıcam heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) deep inside a yardımlarından dolayı ve bizi yalnız bırakmadıklarından ötürü cok cok teşekkür ederim(iz) grubum ve kendi adıma :) zaten sözünü aldım keremden ve alpaydan birgün oturup içicezzzzzz :) kolay gelsin... ellerinize saglık
 
Geri
Üst