Deep Inside (Doom Death) - Ankara

tekrardan eyvallah 8) İlk konseri de Adana'da, memlekette verecek olmak da ayrı güzel valla. Kebapları yiyip, agzımız koka koka çıkacaz kesin :) Neyse, teşekkür ederim tekrardan :evil:
 
Adana konseri ..

SONAFS.jpg
 
afiş böyle bi enteresan böyle bi renkli olmuş :) olsun olsun eline sağlık yapan arkadaşın ;) tüm adanalı dostları bekleriz...


Son grup olarak 10 mart gecesi adana pick up bardayız...saati tam öğrenince onuda yazarız buraya...



saygılar...
 
Afiş çok renkli olmuş vallahi, insan sadece afişe bakınca bu renk cümbüşünün büyülü dünyasında eğlenceli dakikalara gark oluyor ise, kim bilir konserde nasıl bir müzik ziyafeti nedenli eğlence yumağı oluşturmuş insan öbekleri ile karşı karşıya kalacağız. :)

Buarada onlar belki beni anımsamazlar ama Knock Out un eski bateristi Onur benim canım dostumdur ve O'nun sayesinde hatırlayabiliteleri olduğu için diyorum karşılaşırsanız benden bol selamlar cümlesine. Rıfat, Mustafa ve ..... unuttum diğer arkadaşın adını kusuruma bakmasın kel ve irice olan şahıs işte. :)

Her neyse, başta Deep Inside olmak üzere sahne alacak tüm gruplara başarılar... :metalhead
 
Yeni demonuz mükemmel mükemmel mükemmel...sizi dinlerken bi tuhaf oldum resmen.
ankara daki konserinize mutlaka gelicem..gün sayıyorum=)
 




SinceYourDeath demiş ki:
playlisti duydum bomba parçalar eklenmiş..benden söylemesi.


kolay gelsin.


Eywallah aykarcım ... Onların haricinde önemli olan bi beste daha geliyor sanki :D .. Artık bekliyoruz ankara ya olmadı yakında eskişehire damlıycaz artık konsercene :) :metal
 
Geri
Üst