Deep Inside (Doom Death) - Ankara

guitar352 demiş ki:
coşalım coşturalım :metal

eyvallah :twisted: çoşalım tabi :twisted:

__thediyVwoice__ demiş ki:
konserde başarılar millet ;)


eyvallah sezercim bekliyoruz senide :twisted:


K_r_m demiş ki:
beyler yarin ki konsede basarilar. sizi sadece Rock The Baskent'te dinleyebildim. geri kalan zamanlarda da Fahri'den aliyorum haberleri.
repertuar guzel,siz de guzelsiniz.aksilik olmazsa ugrayacagim sizi dinlemek icin. kolay gelsin

:twisted: döktürün :!:

eyvallah :twisted: ya o konser en çok zevk aldığım konserdi ne kadar bol bol sıçsakta :D seyirci sayesinde çok eğlenmiştik yaa :p bekliyoruz gel kesin :twisted:


sixdodo demiş ki:
yrnki konserde başarılar arkadaşlar umarım pazartesi herkesin boynu ağrır.


eyvallah doğancım :twisted: çok güzel bi dilek olmuş bu :twisted:


eylul_manga demiş ki:
ankaraya geldiğimde sizi izlemeye gelicem.yrnki konserde de size başarılar,herkese ii eğlenceler:9

bekliyoruz :twisted:


fjallstorm demiş ki:
Yarınki konser için hepinize başarılar diliyorum...
Saygılar...


eyvallah :metalhead



:twisted: heavy metal :twisted:
 
Arkadaşlar herkeze çok teşekkür ederiz.. Başarı dileklerini sunarak bizi gaza getiren herkese teşekkürler.. Hepinizi konserde de görmek istiyoruz.. Şimdiden bizi yanlız bırakmadığınız için teşekkürler..

Fazla mi teli olan varmı yedek olaraktan 95 lik :LOL:


Stay Heavy :twisted:
 
beyler ellerinize sağlık konser güzeldi :metal başarılarınızın devamını dilerim. bu kötü ses sistemine rağmen gayet güzeldi.

Ayrıca distortion pedal için özellikle çok teşekkürler, bizi ortada bırakmadınız. Sahne arkası dayanışması- muhabbet falan hoştu. Daha nice beraber konserlere diyelim ;)
 
beyler tebrikler...
stüdyo çalışmalarınıza da konuk olmuş olan biri olarak yorumum şudur: gayet ilerlemiş ve iyi olmuşsunuz,ayrıca Alpay'ın sesinde bariz bir gelişme var,onu ayrıca söylemek istedim,tebrikler :)
bize güzel zaman geçirttiniz sağolun,böyle güzel konserlerinizin devamı dileği ile...
 
Evet bugun Deep Inside'ı izledim ve üç beş yorum yapayım dedim nacizane ,

En basta olmayan amfiler ve acaip gitar tonlarından dolayı orgu yapan arkadaslara kim olduklarını bilmiyorum , saygılarımı gonderiyorum ;)
Tek tek elemanlara deginmek gerekirse, davulcu arkadasımız gruba yeni katılmış , kısa surede kolay uyum saglamış gibi gorunuyor , gayet de iyi caldı , bass ve gitarlarda gayet iyi zaten , özellikle lead gitardaki arkadasımı cok begeniyorum , teknik kasmış oldugu ortada ve cok da temiz calıyor . Alpay vokalini git gide ilerletmiş bundan once iki sefer dinlemiştim ve arasında oldukca buyuk farklar var , böyle devam ama ufak bi eleştiri , sarkı sözlerinin sonunu surekli scream olarak bitiriyor yani " wouuww" gibi , alıskanlık olmus sanırım , bu arada sarkının bittigi andaki mikrofona egilip söyledigin bölümler degil , sarkıyı sölerken cumlelerin sonunda ki noktadan bahsettim , biraz kulak tırmaladı ya da bana öyle gelmiş olabilir .

Anathema coverlarında ufak tefek sorunlar oldu sanırım o da muhtemelen birbirinizi tam olarak duyamamanızdan kaynaklıdır onun dısında genel olarak gayet iyiydi basarılar arkadaslar ;)
 
arkadaşlar bugün konser garaj barın rezil sistemine ve beyinsiz tonmasterine rağmen çok güzeldi. arkadaşlar topicinizi biraz kirletcem ama artık bişeyler yazmak istiyorum buraya. bugün beni çok üzen bir olay oldu. alpagolar sahnede sound check yaparken bu tonmayster sikkosu salak salak konuştu ve küfür etti gruba amfileri yok falan diye. şimdi umarım bu yazdıklarım garaj görevlilerinin kulağına gider. bakın kardeşim bu grupları çıkartıyosunuz ve bir kuruş para vermiyosunuz bunun üstüne bir de malzeme de sağlamıyorsunuz ve bu adamlar size bi dünya para kazandırıyolar. şimdi orospu çocuğu lafını hak eden sadece sizsiniz tonmaster bey ettiğin küfürleri aynen sana iyade ediyorum senin işin bu ve işini güzelce yapman lazım. zaten işini de layığıyla yapamıyosun. sen ne hakla sahnede ki gruba küfredersin. o mikser götünde patlasın. bu gruplar bu insanlar bu iş için bi dünya emek ve para harcıyolar ve oraya tamamen iyi niyetli olarak bir umutla çıkıyolar. sizin gibi çapulcu ibneler bu insanları sömürsün cepleri dolsun diye değil. benzeri şeyleri bu forumda daha önce de yazdım ve ben bu garaj denen uyduruk bardan nefret ediyorum. umarım ankara da metal müzik dinleyebileceğimiz daha kalite yerler olur da biz de bu ibnelerle muhattab olmayız
 
arkadaşlar garajı inlettiniz boktan ses sistemine ragmen helal olsun hepinize vallaha müthisti zevk aldım sizi seyrederken ama bişey söyleyim playlisteki parçalrın yerini değiştirin yaa slow layıp sonra hızlanmaya calışmayın millet kaçtı başarıların devamını dilerim
 
Arkadaşlar çok sağolun eleştirleriniz ve yorumlarınız için :p tek istediğimiz bizi her konserde bu şekilde desteklemeniz ;) kafa sallıyan ve bizi alkışlayan herkese çoooook teşekkürler aşırı derecede gaza gelmemiz sonucu bazı sıçışlar yaptık :seytan bu yüzdende kusura bakmayın oluyo işte arada :mrgreen: Ama seyirci muhteşemdi sağolun tekrardan :D :metalhead


Ama şunu belirtmek istiyorum herhangi bir küfür duymadık sahneden ama eğer duysaydık o gitarları kıçlarına sokmasını bilirdik :pandik :twisted:





:metalhead :twisted: heavy metal :twisted: :metalhead
 
Yaaa beyler kusura bakmayin gelemedim.Gercekten cok rahatsizdim.Onceki gun alkolu fazla kacirdim.Ama soz bir dahaki sefere tam kadro orda olucaz.Fahri'yi zaten hep gitar calarken dinliyorum okulda ama grubuyla canli dinlemek eminimki daha etkileyicidir.Basarilarinizin ve konserlerinizin devamini diliyorum....
 
muhteşem bi konser oldu bence..sizi ilk defa dinledim dün ve acayip etkilendim..o kötü ses sistemine rağmen harika çaldınız..özellikle davulcu arkadaş çok iyiydi..tebrikler arkadaşlar..

başarılar..
 
alpago demiş ki:
Arkadaşlar çok sağolun eleştirleriniz ve yorumlarınız için :p tek istediğimiz bizi her konserde bu şekilde desteklemeniz ;) kafa sallıyan ve bizi alkışlayan herkese çoooook teşekkürler aşırı derecede gaza gelmemiz sonucu bazı sıçışlar yaptık :seytan bu yüzdende kusura bakmayın oluyo işte arada :mrgreen: Ama seyirci muhteşemdi sağolun tekrardan :D :metalhead


Ama şunu belirtmek istiyorum herhangi bir küfür duymadık sahneden ama eğer duysaydık o gitarları kıçlarına sokmasını bilirdik :pandik :twisted:
herzamn destekleriz böyle çalın :twisted:
hoca resimleri atayımmı san dün birlikte çekilmiştik




:metalhead :twisted: heavy metal :twisted: :metalhead
 
Arkadaşlar öncelikle dün konserimizde bizi yanlız bırakmadığınız ve bize gerçekten muhteşem bi gece yaşattığınız için teşekkür ederiz... Sahneden keşke bi kaç fotoğraf çekseydik de yarattıgınız muhteşem atmosferi nasıl yaşadığımızı anlayabilseydiniz :metal Herkese sonsuz teşekkürler.....

XENTRIX kardeşim senin yazdıklarının forumu kirletmeyle hiçbir alakası yok .. Ama alpay ın da dediği gibi keşke duysaydık da cevabını münasip bi şekilde verseydik :evil:

Sen organizasyon yapıyosun , Taylan Ayık ın yol parasını bile vermiyorsun , giriş 5 milyon oldu diyip hala 7,5 alıyosun , kapıdaki adamlar kim çıkıcak derken TAYLAN AYIK ın oldugu afişi gösteriyorsun , amfileri ayarladım gelecek diosun amfileri getirmiyorsun bunun üzerine guruplara 5 kuruş para vermeden çaldırıyorsun ve tonmaisterin amfileriniz nerde die küfür ediyo.. Bunun üzerine yorum yapacak varmı ? :deli :dan Garaj a en büyük cevap o boktan ses sistemine rağmen önde kafa sallayan ve Deep Inside diye bağıran seyirciler olmushtur...

Eğer bize amfiler yok ekipmanınızı getirin deselerdi biz bu seyirci için amfilerimizi kiralar gelirdik ... Bu laf da anlayana ... :evil:

Serkan eleştirilerin için teşekkürler kardeşim .. Müzikden anlayan biri olarak olayı gerçekten çok iyi yorumlamışsın.. Monitörleri ayarlatmak için ne kadar uğraştık görmüşsündür sende ama olmuyo işte biz orda 1 saat de uğraşsak "beceriksizlik" sonucu hiçbi bok olmuyo...

Dün izlediğiniz Deep Inside normalden daha kötüydü bunun farkındayız.. Bunun da elimizde olmayan sebeplerden dolayı olduğunu söylemeliyim.. Bi sonraki konserimizde gerçek Deep Inside ı izleyeceksiniz ..

Herkeze tekrar teşekkürler...


Stay Heavy :twisted:
 
Geri
Üst