Charvel / Jackson Başlığı

yani laylaylom kazığı yok
o zaman sana pro serisinden bişiler iyi gider.ama simdi radikal sekillerden hoslanıyomusun falan.mesela clean ton istiosun sen.arkadas almıs işte dk2m.cok kalite alettir.maple klavye ve sh2n jazz manyetiği birlesince sana en iyisinden clean ses verir.bence bi düsün paranın hakkını cok iyi verir.ayrıca koprude sh4 oluncada o aletten cıkan harmonic ve drive lar dadından yenmez.radikal kasa seviyosan eğer o zaman pro serisi kelly veya randy rhoads da isini gorur.hepsinde standart olarak gelio zaten sh2n jazz.ama dk2m benim onerim.
 
selam ark lar kvx10 hakkında biraz bilg we fiyatını oreneblrmym siz jackson sewerlerden,almayı düşünüorum onumzdeki zamnlarda... lutfen bilgilendirin şimdiden saolun
 
iyi bi gitar.uygun fiyata king v gitar işte :D baswood govde maple sap ve rosewood klavye.iyi calısan bi kopru.(istersen fixed bridge olan modelide var.)bitek üzerindeki manyetikler (duncan designed) seymour duncan jb/jazz.emg yada di marzio ile değistirilirse cok daha iyi olur.yurt dısından alabiliyosan al derim.
 
yurt dışndan almam pek mumkun diil zaten hemen almam da mumkun diil,ama alıcam yani :D,laylaylomdaki fiytı ne kadar biliomusun...?
 
wooowww o kadar uygun mu yaa :S o fiyata indirim yapmazlar heralde :D bu arada sana minnettarım ya aydınlatıosun beni(laylaylom un sitesi kapalı şu anda guncelleme warmış) peqi gitar kaç perde? 24 dimi
 
24 perde evet
shark fin inlay her biseysi var.en basidinden japon jackson.klavyesi cok rahat.hızlanabilirsin o gitarda.aman diim alırsan bide kas kendini hardcase al.hem kelly kullanmı hemde randy rhoads kullanan biri olarak soluyorum sivri kesimleri bi süre sonra boya dokulmesi sorunu ile karsılasıyo.
 
walla zatn case şart yaa... şimdi ben bide şeyden tırsıorum ibanez kullanıorum şu anda sapı baya ince olduu için jackson ın sapı kalın gelir die korkuorum ama ibanezlede istediim sound gelmio hoca yaa bi yerde kalıosun yani :D şimdi 725euro gibi bişi diosun ha?
 
:D ibanezin sapı kalın kacabilir simdiden solim.
ibanezler her yola gider derler ama bence doğru değil.en azından her modeli için.jacksonlar genelde sırf rock ve metal için uygundur derler ama %40 verimle blues da calarsın yani.fiyat o civarlarda.sen yine bi arastır ama.
 
ooowww super yaa bu haber uçurdu benii... walla ben metal çaldıım için bi sorun olmaz hatta kaymak gibi olur jackson... ben once rx10d alcaktım ama sora 22 perde olduunu orendm wazgeçtm... bide bişi daha sorucam kvx10 da floydrose mu war tremolo mu?
 
floyd rose var
wilkinson tarzı tremolo olan tek jackson modeli js20 ve js1.onlardan da uzak dur :D :D 24 perde takıntısı neden hiç anlamam.yani ben o kadar hayvani metal calarım.(hayvani metal ne abi ? :D ) imzamdaki gitardan da anlasılır zaten.ama hiç 24 perde ihtiyacı duymadım daha.ki john petrucci soloları falan atan bi adamım.o cok kullanır.biraz klavye ye aşinalıkla rahatlıkla 22 perdelik gitarlada oluyo hersey.micheal angelo gibi seyler yapmak istersen seni oda kesmez 27 perde lazım :D:D
 
walla takıntı diil ya bi kere js20 çaldım 22 perde we ne biliim 24 perdeye alştıımdan galba bi garip geldi...yoksa benm içnde bi sorun yok
 
hayır cunku ben birden rhandy rhoads fanatikliğim tuttu dedim adama bak 2 perde yuzunden king v alıyo.ama hangisinde rahat edersen onu al.sonucta rhandy rhoads da sadece bi kanat daha kısa ve bi ton potu eksik.yoksa ikiside aynı gitar diyebilirim.
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
hayır cunku ben birden rhandy rhoads fanatikliğim tuttu dedim adama bak 2 perde yuzunden king v alıyo.ama hangisinde rahat edersen onu al.sonucta rhandy rhoads da sadece bi kanat daha kısa ve bi ton potu eksik.yoksa ikiside aynı gitar diyebilirim.

Randy Rhoads değil miydi o ya. :roll:

Ha bir de ayrıca Randy Rhoads'larda bi kanadın kısa olmasının yanında diğer kanat da KV'lere göre daha uzundur. :D
 
Geri
Üst