Charvel / Jackson Başlığı

soulwalker demiş ki:
ya benim jackson cızlıyor yaa :) yeni gitar cızlar mı, neden cızlar?

Sap ayarına ihtiyacı vardır :) Bir de amfide çalarken cızırdamıyorsa bence herhangi bir sorun yok, benim bütün gitarlarım cızırdıyor hatta cızırdamayan gitar neredeyse hiç görmedim diyebilirim önemli olan amfide cızırdamaması :)
 
arkadaşlar bundan 3 ay önce ben de bi jackosn sahibi oldum.. mg serisi warrior aldım.. gitarın sahibi kutusyla amerikadan getirmiş 1 ay kullandıktan soora hiç gitar çalmayı bilmediği için daha basit bi gitar alıp çalışmaya karar wermiş..gitar toplam 20 saat çalınmamıştır eminim..hiçbir sorunu yok.. orjinal hardcase dahil 950 ytl'ye aldım:) ama değinmek istediğim asıl konu gitarın kokusu..:) bu forumda daha önce de yeni jacksonların okularının süper olduğunu okumştum ama saçma gelmişti..fakat cidden inanılmaz bi kokusu war..bu kokunun ne olduunu nerden elde edebileceğimizi çok merak ediyorum..umarım yardımcı olabilen arkadaşlar çıkar..teşekkürler

Yönetici Uyarısı: "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
laylaylom'da olduunu sanmıyorum..çünki gitarlar açıkta duruyolar..ama bu gitar kutusunda sıfır olarak geldiiği için sanrm bölyle bi kokusu wardı..ben laylaylomda böle bi koku alamadım hiç
 
strum demiş ki:
laylaylom demişken :)

bu fiyat doğru mu? boyası farklı ama bu kadar da fark edermi ki?

http://www.laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=153
Gitarın Amerika fiyatı 1008$ dolar olunca(fiyata bak) Laylaylom fiyatı da 1385€ oluyor haliyle. Gerçi Amerikada da düz siyahıyla arasında 300$'dan fazla fiyat farkı var. Laylaylom'un internet sitesindeki fiyatlara fazla güvenilmemesi gerektiği gerçeğiyle de birleştirirsek bu durumu çok fazla yadırganmaması gereken bir şey çıkıyor ortaya.

Belki bu gitar da kokuyordur, ondan fiyat farkı vardır :LOL:
 
Evet, KDV'ye dikkat etmemişim ben. Amerikada KDV yok tabii ki, 1385€ Laylaylom'un ne kadar pahalı olduğu bilindiğinden çok garip gelmemişti ama 1635€ hakikaten abartı.
 
secks demiş ki:
ben oust sıkıp günlerce havalandırarak zor çıkarıyorum, yoksa hoş bulan falan mı var o kokuyu? :LOL:
Var demek ki, daha önce de çok konuşulmuştu nerden buluruz nasıl ederiz diye :LOL:

O değil de ben biraz önce laylaylomdaki KE3 Skulls fiyatının KDV'siyle ilgili yorum yapan bir arkadaşa cevaben bir mesaj yazmıştım 2 mesaj yukarıda, ama o arkadaşın yazdığı mesaj yok şimdi ortalıkta. Benim mesaj havada kalmış.

Cinler bastı forumu, cinci hoca bulmak lazım bi tane.
 
cavernosum demiş ki:
Evet, KDV'ye dikkat etmemişim ben. Amerikada KDV yok tabii ki, 1385€ Laylaylom'un ne kadar pahalı olduğu bilindiğinden çok garip gelmemişti ama 1635€ hakikaten abartı.

bende bunu diyorum zaten.adamın biri online alsa bu gitarı 2.900 lira bayılacak.laylaylomun faiş fiyatlarını biliyorum ama sitedeki fiyatlar ile mağazadaki fiyatlar aynı mı acaba. + kdv olarak.
 
Ya mesaj yazdım ben ama onu sonradan yanlışlıkla sildim değiştircektim göya işte ama cavernosum nickli arkadaş okumuş heralde onu neyse :)

Gecenlerde laylayloma dk2m sordum 1000 euro+ kdv dedi pesinde 980 euro dedi. Bende direk orayı terkettim. Sitesinden alsan daha ucuz oluyo. orda kdv dahil 1000 euro zaten. (Artık alıştım cok fazla şaşmıyorum 1000 euro diyorum ama yani aslında bu gitar yurt dışından 500 euroya alınabiliyor). Daha öncedende js30 sormuştum 400 euro dedi. Sitesinde de bilmem kaç milyar euro. Bu seferde siteden kazıklıyo. Ne yapcağı belli olmaz :)
 
o koku case in içinde var. önümde açıldı bi tane ve cidden çok hoş kokuyor. gitarın kokusu değil tabi ki :D case ile birlikte geliyor usa ler. japonlar normal kutuda geldikleri için onlarda koku falan yok.
 
arkadaslar mesrutiyet caddesinin arka sokaklarında bi mekan var. bana ikinci el washburn gitara 150 dolar fiyat cektiler. adam manyetler hakkında bilgi vermedi. bende sormadım. sizcce fiyat iyi mi. (gitar az kullanılmış) (bende yeni baslıcam)
 
Yeni başlıyacaksan idare eder tabi , ama yinede sağlam olsun iyice kontrol et sağını solunu,orda bi dene amfide falan öyle al,fiyat idare eder de model nedir ki öğrenebildin mi ?
 
Geri
Üst