Charvel / Jackson Başlığı

Valal bu kadar bekleyeceğimi bende tahmin etmiyordum yoksa igirşmezdim :D Bu para olayı avuntumuz işte çaktırma :D Senin gitarı biliyorum çok şekil alet bende ilk pile o skulls alacaktım sorna siparişi verirken telefonda birden lighting sky dedim :D ama 2side çok hoş bence :)
 
Onur 97 model uyar mı sana :)

Ben de ferrari kırmızısı bir SL2 m olsun isterdim. Pile o skulls hiç sevmeden almıştım. Bir de malum floyd rose hiç sevmem.

Ama şimdi farkettim o kadar gitar geldi gitti elime sadece 1 tanesinde floydrose yoktu. Hep lanet edip floydrose lu gitara kalıyoruz
:)
 
Aynen bende öyle :D Hatta Berkay bana senin neyine HSS gitar dedi ''Matelika'' cı adama gitmez bu dedi :D SL2H al dedi :D Yani bana tamamen ters bir gitar aslında bu SL1.

Sabit köprülü,tek humbuckerlı bir gitar almam lazım benim kendime :)
 
Arkadaslar sizin paralari geri istemenizin zamani geldi bence. Bosuna bekliyorsunuz.

Birbirinize yakin zamanda paranizi geri cekmeye calismaniz lazim. Cok zor durumda kalacaklar. Belkide iflas ettirir kurtarirsiniz piyasayi bir illetten.

Boyle giderse martta-nisanda hala gitar bekliyor olacaksiniz.

Alin paranizi dogrudan Amerika'ya siparis gecin. Cok zor birsey degil yurtdisindan gitar getirtmek. Ayni paraya gelecek nede olsa vede daha cabuk gelir emin olun.


http://www.mattsmusic.com/

Turkiye'ye gitar yollayan bir dukkan Matts Music ve Laylaydan cok daha ahlakli.
 
Geri
Üst