Charvel / Jackson Başlığı

amora-moria demiş ki:
svaltio demiş ki:
kardeş sen yenisin galiba :) bi ara ben de bu js leri sormuştum ama hakkında hayırlı konuşan 1 kişiye rastlamadım. paranı heder etme.

Yukarıda yazdıklarımı oku, ben de biliyorum bu seriyi... Paranın miktarı muvzu bahis gitar almam için ;)
Neyse iyi bir ikinci el düşene kadar beklicez heralde... :)

ille 1.el alıcaksanda js serisi düşünme.yani değmez parana yazık ;)
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
ille 1.el alıcaksanda js serisi düşünme.yani değmez parana yazık ;)

öyle yapıcam, ikinci elleri takip edicem ve iikinci el bulana kadar da nakit biriktiricem..param sıfırına yettiği vakit benim iim tamamdır. Ama Laylaylom sorunsalı var önümde, hiç bir şekilde ordan gitar satın almak istemiyorum çünkü daha önce bana attıkları büyük bir kazık var. Yurt dışından kendi çabamla getirtme imkanım da biraz sakat, nasıl yapıcam ben bu işi?
 
DX10D Dinky modelini nasıl bilirsiniz? 2-3 ay sonra alacam büyük ihtimalle,aradığım tonlar basit distortion olarak heavy metal tonları, clean olarak derinden gelen tok akustik tonları,klavye rahatlığı çok önemli benim için denemedim bu gitarı ama nasıldır klavyesi özellikle 12. perdeden sonrası :?:
 
Laylaylom sitesinde baktım JS30 585 euro yazıyo (1050 YTL). (Afedersiniz içimden okkalı bi çüşşşş çektim.) Yani bu paraya yazık olur. Sadece sapında jackson yazıyo o kadar. Bence illaki kendini jackson diye şartlama. O paraya ibanez rg 1570 alınabilir ki, kat kat kat fazla üstündür..
 
Dark_Fate demiş ki:
Laylaylom sitesinde baktım JS30 585 euro yazıyo (1050 YTL). (Afedersiniz içimden okkalı bi çüşşşş çektim.) Yani bu paraya yazık olur. Sadece sapında jackson yazıyo o kadar. Bence illaki kendini jackson diye şartlama. O paraya ibanez rg 1570 alınabilir ki, kat kat kat fazla üstündür..
bencede ;)
 
jacksonke1n demiş ki:
soulwalker demiş ki:
rgt42 bence o kadarda iyi bi gitar değil sadece neck thru olması iyi gitar olduğu anlamına gelmez. istisnalar kaideyi bozmaz. bir de dediğim gibi ona bakarsan demiştim. yani x seriside önermem ama alacak olan ibanez yerine x seriside alabilir ayrıca seninde bildiğin gibi eski x serileri alder. ibanezin neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim. ibanez prestige ler in baswood olanları bence x serileriyle kıyaslanabilir tabi ki maun olanlarından bahsetmiyorum.
Rgt 42 aslında güzel gitar söyleyeyim,ve tonlar cok sağlam,hatta dükkandaki abi tanıdığımdı,onda sl1 soloist vardı,tonlarının soloistine cok yakın oldugumu söyledi-bence baya saglam gitar aslında,kore yapımı olması belki donanımda sorun cıkartır az,vidalar yalama olur vs,ama halledlebilcek sorunlar bence,ayrıca klavyesi inanılmaz rahat,bence o fiyata alınabilcek bir gitar ama ben ibanez almam :D

sl1 e yakın olsa herkes ondan alırdı ve kapış kapış giderdi. :) o abi sana biraz tezgahtarlık yapmış bence. ha ben sl1 denemedim ama rgt42 den de hiç memnun kalmadım.
 
bence hoş gitar ama ben alder olanı denedim yenilerin ağacı baswood ama alderde olsa baswood da olsa bence bi manyetik modifiyesi lazım ama yukarıda da dediğim gibi baswood ve stock manyetikli ibanezlere tercih ederim x serisini. yoksa ben kendime dkmgt alıyorum.
 
maple olması,floyd rose olması ,seymour duncan olması. ucuz kılan bi şey yok ki. ikinci gitarlar ille ucuz mı kılınıyor :) ayrıca ucuz bi gitar değil ha slsmg ye göre ucuz evet.
 
arkadaşlar kanadadan gitar istiyeceğim.(amcamlardan)ama bir türlü jackson satan bir yer bulamadım. daha doğrusu rr3 satan bir yer. jacksonun official sitesindeki dealerları aradım. ama hemen hepsi 3 aya kadar getirtebileceklerini söylediler. kanada da bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz sevinirim. şehir olarak torontoda oturuyolar ama farketmez sanırım. bir de böle amerikadan kanadaya gönderen siteler de olabilir.musicians friend zzonds falan göndermiyor heralde. bildiğiniz kanada forumları falan varsa onları da bi zahmet :) bir de onlara sorarım.neyse yardımlarınızı bekliyorum.bunu bilse bilse siz bilirsiniz :) şimdiden teşekkürler.
 
daha önce sorulmuştur kusura bakmayın 108 sayfayı tarayamam :D
seri numara sorgulamasını nasıl yapıyoruz
yapım yılı ,rengi vs.. diğer bilgiler için
 
Geri
Üst