Charvel / Jackson Başlığı

SiLeNoZ demiş ki:
Gitarın üzerinde el yazısıyla imza ve 97 yazmasa sıfır diye satardık :)

abi biraz da bütçe meselesi tabi :) dk 2m falan nispeten ucuz yine de. soloist herkesin alabileceği bir gitar değil. senin gitar maşallah süper ama, sl1 alacak durumum olsa direk düşünürdüm:)

inşallah yeni dist. adam gibi çalışır da ülkemizde sıfır jackson görürüz
 
Benzin alırken söyleyim ben de böyle. Abi doldur depoyu 20 ytl var bende. Para önemli değil mühim olan insanlık eheheh

Şaka maka güzel gitar ya :) Görüntüsü yanıyor :)
 
izzzyy demiş ki:
silenoz a katılıyorum forumda tertemiz jacksonlar var alan yok öyle görünüyorki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek:D


Silenoz ve İzzzyy arkadaşlarım sözleriniz bana ise benim bağcıyı dövmek gibi bir niyetim yok. Ayrıca forumda her Jackson gitar arayanın da SL1 alma gibi bir zorunluluğu da yok. Herkes kendi bütçesine göre gitar arıyor (en azından ben) o kadar param yok diye de kimseye hesap vermek zorunda da değilim. Forumdaki tertemiz Jackson' u olan arkadaşlara da iyi satışlar dilerim.
Umarım dediklerim yanlış anlaşılmaz, derdim tartışma ortamı yaratmak değil sadece durumu izah etmektir.
 
Arkadaşlar noldu şu yeni parti jacksonlar bi haber varmı? Kıvılcım'ın sitesinde bişey yazmıyorda bu konuda. Resmen soğuttular insanları jackson'dan bu temsilciler ;)
 
2008de gelmez bildiğim kadarıyla anlaşma iptali durumunda o yıl boyunca başka birine verilemiyor distribütörlük 2009da gelmeye başlar tahmin ediyorum.
 
Yani mevzuya uzak biri inanın bu jacksonların inciden ve altından yapıldığını zanneder. Ibanez'de yeryüzünde üretiliyor ama envai çeşidi mevcut TR'de. Evet umarız Kıvılcım yamuk yapmaz hiçbir hususta.
 
Geri
Üst