Charvel / Jackson Başlığı

Jackson DR3 kullanıcısıyım ve bu gitara aşığım,yakında bir de SL1 alınca sıyırırım heralde.Hakkaten çok memnunum Jackson bi yaşam tarzı gibi geliyor bana,o kafadaki Jackson yazısını görmek insana ayrı bi his yaşatıyor.Sharkfin'in de ayrı hastasıyım.Onsuz gitar düşünemiyorum.Bilmem teknik açıdan da anlatmaya gerek varmı?
 
arkadaşlar ben elektroya başlıcam ama bir türlü seçemiyorum.jackson çok hoşuma gidio ama aramalarım sonuçsuz kaldı.çünkü hangi modelinin ne olduğunu bilmiyoru..400-450$civarında bi jackson(ikinnci el) tavsiye edebilir misiniz?bide ibanez s370'e iyi demişlerdi,onunla karşılaştırdığımızda nasıl bir sonuç çıkar?? şimdiden teşekkürler..
 
S370ler bildiğim kadarıyla kore yapımı, onun yerine 2 el bir jackson alman daha iyi olabilir :) Model olaraksa türkiye'de o paraya ps-4 bulabilirsin galiba, biraz şansın varsa ke-3, kv-3 de bulabilirsin... Sen bulduğun gitarları gelip buraya yaz, şu model gitar buldum, şu kadar para istiyorlar diye ona göre fikir verelim :)
 
Var ben de ama 500 diyorum. Satmaya niyetim yok ama alıcağım aletler var o yüzden eserse satabilirim. Az bulunan bir transparent green renkli gitar. Uzerinde seymour duncan TB4 manyetik var.
Vuruğu kırığı yok ufak tefek çizikler var 7 yıllık gitar. Bir sürü konsere çıkmıştır kendisi :) Yarı yolda bırakmaz.

Berkay fikir ver arkadaşa :)
 
Valla Evrencim sen vermişsin işte arkadaşa fikri, senin gitarında bir de flame maple top vardı galiba onu da söleseydin iyi olurdu :) Ben şahsen çok severim ps-4lerin klavyelerini ama manyetiklerini değiştirmek lazım. 1isini (bence en önemlisini) sen değiştirmişsin zaten bana diyecek birşey kalmamış :)
 
mustaine, arkadaş gitara daha yeni başlıycakmış, o yüzden kv-3'ü çalamaya bilir malum gövde şeklinden dolayı ama eğer çalarım diyorsa sanırım transparan kırmızı bir kv3 vardı forumda 500$'dı heralde...bizim alım-satım'da yok mu böyle bir jackson yaa??
-mustafa , oolum hemen müşteriye bak(mustafa satış elemanı)
-hemen serter abi (ıyyyy :x )
 
bu arada biz de bişeyler ekleyelim di mi yaa??
custom90or.jpg

ben bu aletin nasıl çalındığını henüz kestiremedim açıkcası, sanırım angelo gibi birisi daha var!!!
customdouble14da.jpg

25thrhoadsa7js.jpg

vee gitarların şahı, papazı, sineği, ası....bu reissue bir jackson diyebiliriz... sınırlı sayıda üretilmiş ve 7000$'dan gidiyor beyler...[/img]
 
eveet sevgili seyircilerrr....tezahuratın ardı arkası kesilmiyor......ve yoğun istek üzerine yayına kalınan yerden devam ediliyooor!!!!! :D 8)
solo27skull0mw.jpg

solo27skull20wq.jpg

spitz10str2hy.jpg

bu çok süper bir alet yaa.. renge bakarmısınız, quilt mapple top sanırım,altın sarısı süper gitmiş kahveye....
evet bu da childeren of bodom'un gitaristi alex'in eski gitarı....
wildchildold0qe.jpg

bu da yeni gitarı... gördüğünüz gibi esp'bnin yaratıcı(!) çizerleri çok uğraşmışlar bu yeni model için(!!!!) :LOL: :LOL:
wildchildnew3lm.jpg
 
ben s370'i satan arkadaşla görüştüm.gitar şöyle:bridgede invader middle da 90' usa standard strattan cikma single coil, neckte de 498t gibson humbucker var.gitar gerçekten çok hoş bişey bir de şu seçenekler war:cort x-6 300tl, ibanez edr 470ex(bunun fiyatını biliosanız benden saklamayın :LOL: ), ibanez s370,
ibanez rg320fm(amber)475$, washburn wr-154/bk(endonezya)200$, washburn mercury200$, kore-washburn-wi64dl380ytl
ibanez rg370dx 400$
ibanez rg420FA-600$ kore
elektroya yeni başladığımı göz önüne alarak öneride bulunursanız sevinirim..










(reeve kardeşim yanlış anlama tamamen çaylaklıktan kaynaklanıo :) )
 
hacı walla o pnp dosyasını ilk çıktığında indirmiştim... satıldı mı o gitarlar ne oldu haberim yok... ama o 12 telli amber burst y2kv mükemmel ötesi bir alet gerçekten zengin olsam alırdı yada aynısından yaptırırdım... dave mustaine nasıl bir anlaşma yapmışsa, elinde eski marka gitar kalırsa tazminat ödüyormuş...
ben de pnp dosyasında olmayan dave mustaine gitarlarını veriyim bari....buyrun gözler şenlensin... :twisted: :twisted:
kingvmustaine7xz.jpg
 
Geri
Üst