kurşun asker

yeni dinleyebildim parçalarınızı ve gerçekten güzel çalışmalar olmus (hem coverlar hem besteler)... ya ayrıca vokale hayran kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum...
 
aenemaswampsong, ya çok güzel şeyler söylemişsin. Her üretim yapan grup ve kişi için önemli bir tespit bence.

skbclyro ve aramis, arkadaşlar çok sağolun ya.


Şımartıyorsunuz beni.
Mutlu oluyorum her yorumda :p
 
altar_eklips demiş ki:
Basarilisin cunku ;)
kendini deep purple - you keep on moving soylerken dinlemelisin(lafa bak) :) favorim.

Benim de favorim cidden Keep on movin'. Çok severek söylüyorum.Belki bu mesajın yeri Echoes içindeydi ama umarım yeni besteler içinde aynı düşüncede olursun. Eklips'e selamlar. Umarım Odtü'de dinleyebileceğim sizi canlı.
 
bir "muzik delisi" olarak dinledigim muziklerde ve tarzlarda ilk olarak soundlari,enstrumantel bolumler dikkatimi cekiyor.
fakat beni, bazi gruplarin ve kisilerin tarzlarinda muzikten once sozler cezbedebiliyor.
bunlardan birisi olarak playlistimde son zamanlarda birinci siralarda geziniyorsunuz.
en yakin zamanda bir album cikarmanizi temenni ediyorum:)
 
demolarınız hepsi olmasada dinledim kayıtlar kötü olsada
ses ve muzikal anlamda çok guzel özelliklede vokal tarzım olmasada başarılar
sevgiler saygılar
 
demolarınızı dinledik.darısı bizim başımıza bu haftasonu yapacaz işallah.
Yeni Rock-ı olarak başarılarınızın devamını dileriz ;) görüşmek üzere..
 
Selamlar :)

Sizin başka bir başlığınız yok muydu evvelden?
Ben yorum da yapmıştım hatta ama sanırım o başlık yok olmuş.
Neyse buradan devam edelim o zaman.

Daha önce dinlediğim şarkılarla ilgili yorumlarım aynen geçerli.
Ama sanırım daha önce dinlemediğim bir parçanıza denk geldim: "Ayna".

Kayıt fena gelmiyor ama dist gitar tonu çok sert.
Onun dışında genel olarak hoşuma gitti melodik yapı.

Sözler de aslında oldukça "anlamlı" ama Kargo'da zamanında MŞŞ'nin yapmaya çalıştığı gibi aşırı derin sözler kaygısını zorlarsanız, şarkının samimiyeti ve algılanmasında sorun yaşayabilirsiniz.

Yeni çalışmalarınızı duymak isteriz.
Başarılar
 
kendilerini bir gecede izleme firsatim oldu, hangi gece oldugunu soylemek istemiyorum eheh (lise bulusmasi :LOL: ) son derece samimi, guzel insanlar..
grubun uyumu super! vokal bayaa guzel.. coverlar da cok iyi..

e ne diyim daha, selam eder gozlerinizden operim :)

ha bir de jokermg `Sözler de aslında oldukça "anlamlı" ama Kargo'da zamanında MŞŞ'nin yapmaya çalıştığı gibi aşırı derin sözler kaygısını zorlarsanız, şarkının samimiyeti ve algılanmasında sorun yaşayabilirsiniz. `
bunu biraz aciklaman mumkun mu acaba?
 
jokermg daha önce bize ait bir başlık yoktu. Bu başlıkta zaten bizi dinleyen birisi tarafından açılmış. Herneyse çok önceden senin yaptığın yorum sizin başlık içerisinde yer alıyor :D O zamanlar başlığımız yoktu. görüşlerini dikkate alacağız. Teşekkürler

Sevgili Pam, sen Echoes grubu ile Kurşun Asker'i karıştırdın ya :D

Bak Echoes burada :

http://www.turkrock.com/ftopic31452-140.html

Echoes adına buradan teşekkürler sana.Umarım bir daha tam teşekküllü dinleme fırsatın olur Echoes'u.
 
Konser kayıtlarınızı dinledim. Kendi bestelerinizin daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Bu parçaları da güzel yorumlamışsınız.
Aslında şunu söylemek için geldim. Baya bi zaman önce yeniden isimli parçayı dinlemiştim. Bi türlü fırsat bulamamıştım. Vokal melodileri ve sözleri çok çok beğendim. Düzenlemesinin nasıl olacağını çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Arada akorlarını falan çıkardım. Bi vakit bulsam ben bişeyler denicem üzerinde. Elinizi çabuk tutun derim. :)

Neyse size kolay gelsin. Başarılar
 
nightbird size kayıtlarda başarılar diliyorum.

CAg_eklips "yeniden" adlı şarkım için yaptığın yorum beni çok mutlu etti. O şarkının Kurşun Asker demosu içerisinde yer alıp almayacağı konusunda tam karara varmadık henüz çünkü genel olarak Kurşun Asker şarkılarından farklı bir yapıda. :roll:

Aramis kayıtları tek tek sunmayı düşünüyoruz bütün çalışmalar bitince ama tam versiyonlarını internete bırakırmıyız bilmiyorum. Biraz zaman alacak düzenlemelerin oturması. Acele etmek istemiyoruz ilk demoda olduğu gibi.Şarkıların biraz demlenmeye ihtiyacı var ve o süreç sonrası da içimize sinmesi gerekiyor :) O yüzden bir süre vermem yanlış olur. Bu arada sizi kaçırdım Odtü'de. :( Merak etmiştim umarım başka sefere.

burakcım, canım arkadaşım teşekkür ederim yazdıkların için. samimisin değil mi? :D Arkadaşız diye söylemiyorsun yani. :p

herkese sevgiler....
 
demolarınızı dinledim bayan vokalle çalışmanın ayrıcalığını bildiğimden kanım ısındı.canlı dinlesem bide. RunRabbitRun imzandaki tarihler sabit bar programımıdır?değilse en yakın sizi nerede dinlerim?bide grubun yaş ortalaması nedir?
 
desdurberkay demiş ki:
demolarınızı dinledim bayan vokalle çalışmanın ayrıcalığını bildiğimden kanım ısındı.canlı dinlesem bide. RunRabbitRun imzandaki tarihler sabit bar programımıdır?değilse en yakın sizi nerede dinlerim?bide grubun yaş ortalaması nedir?

Kurşun Asker'in yaş ortalamasını soruyorsan 23 diyebilirim. Diğer sorularına ise özelden cevap vermek daha uygun.Genel yorum için teşekkürler.
 
Geri
Üst