Gülhan

yok oldu hatun birden başından belliydi böyle olacağı ben demiştim ama o tarzla olmaz diye... buram buram ticari müzik, pop tabanında rocka benzetilmeye çalışılan adsız bir türle belli bir yere kadar.... aralardan sırıttı görünemedi bile ve geldiği gibi geçti gitti
 
Her dönemde çıkar böyle fırsatçılar.
Uzun zaman önce Füsun Önal birkaç aylığına memleketin Rock 'n' Roll kraliçesi oluvermişti "vekaleten".Sonra bir gün,Tina Turner'ı izleyen Seyyal Taner de Turner'ın giydiklerine benzer kıyafetlerle fırlayıvermişti sahneye.
Barış Manço'nun bestesi Kara Sevda'nın klibinde siyah deriler içinde vahşi tavırlarla şarkıyı söyleyen Ayşegül Aldinç de buraların "rocker abla"sı oluvermişti bir süreliğine(albüm satışları iyi gittiği sürece yani).Şu Sezen Aksu ekolünden seksapeli yüksek popçunun birden hidayete erip saçlarını kazıtarak rockçı oluverişi,röportajlarda Zappa falan dinlediğini beyan edişi ve en nihayet eski formatına çark edişi zaten herkesin malumu.
Küçük hesap erbaplarından samimiyet beklemeyin
 
yanlış hatırlamıyorsam ilk çıktığında şöyle birşey demişti

'bu ülkede adam gibi rock yapılmıyor'

bu sözü hep garipsedim.acaba o dokun bana ile kendisi adam gibi rock mı yaptı?ya da şimdi adam gibi müzik mi yapıyor?
 
vall a ilk albüm cikis parcasi mükemmel bir altyapiya sahip
hala dinlerim ancak soora da ne olduysa sapitti
kendine gelmesi umidiyle.....
 
yav bırakalım böyle salak saçma şekilde müzik yapıp bir yerlere gelmeye çalışanları ticari kaygılarla hareket edenleri
mümkünse bünyemizi arındıralım böylelerinden
 
bence gülhan rocka yatkın bi hanım kızımız ses bakımından falan ama daha pek kullanamıyo sesini.çalışıo ama sonçta kızmayın hemen abileri.bu yolda devam etsin diyorum gülhan son albüm iyiydi o tarzda devam edip daha sert bişiler yapsın.bide öyle bakarız.
 
gülhanın resmi web sitesi '' gulhanonline.cjb.net '' truva atı adlı virüs içermektedir , siteye giriş yaptığınız gibi bilgisayarınıza girecektir ... siteye girmemeniz önerilir ; çünkü her anti-virüs her virüsü tanımlayamayabilir ...
( link olmasın diye sitenin isminin başına '' www. '' yazmadım ... )
 
Geri
Üst