Banyo

film_banyo.jpg



Banyo; Çoğumuzun izlediği...İstanbul Kanatlarımın Altında, Ağır Roman, Asansör ve O Şimdi Asker filmlerinin çok konuşulan yönetmeni Mustafa Altıoklar tarafından düzenlendi...
Selçuk Yöntem, Demet Evgar, Janset Paçal, Burak Sergen, Sermiyan Midyat, Seray Sever ve Arda Kural'ın rol aldığı filmin başından sonuna kadar çekimleri banyo'da geçiyor...Tempo daima yüksek kalıyor banyo odasın'da... Sizce bir banyo'da kaç saat kalınabilir'ki ?

www.banyofilm.com
 
Bir tarantino özentisi "jinekolog" mustafa altıoklar filmi daha :D


abazan tayfa olarak merakla beklediğimiz bi film sonunda salonlardaki yerini aldı hayırlı uğurlu olsun

yaşasın türk sineması :D
 
Teaser'ında muhteşem "et" görüntülerine yer verilmiş takdir ettim. Mustafa Altıokların bu erotizm soslu sanat anlayışıdır sinemamızı ayakta tutan değil mi? "Bir banyoda ne olabilir ki?" Sloganı da buymuş peh peh. Fikir olarak da zerre orjinallik göremiyorum.

Sanırım filmde Burak Sergen de oynuyor. Böyle yetenekli adam da niye böyle "acayip" filmlerde oynuyor anlamıyorum. Yazık ediyor kendine.
 
Sinemada tartışmasız türü ne olursa olsun her filmin olmazsa olmaz 5 unsuru vardır diye öğretildi bize. Din (Adet,gelenek- görenekler) - Cinsellik- Mizah- Politika(Mafya)- Gelecek olgusu. Gerçekten de herhangi bir filmi irdeleyerek izlediğinizde bu 5 unsurun az ya da çok, net ya da gizli olarak sunulduğunu görmek mümkündür. Maalesef ülkemizde "bu insanlar neyden anlarsa onu verelim" mantığında film çekilir, izleyecek kitle baştan belirlenir.

Geçen sene galasında yangın çıkan film Büyü'ydü sanırım. Tanıtımlarında sadece Ece Uslu'nun erotik sahneleri vardı ve korku filmi dendi buna. Filmden sonra kimse korkmadı da Ece Uslu'yu konuştu.

Din konusu direkt olarak hemen hemen hiç işlenmez Türk filmlerinde. Çünkü insanımız dine karşı yeterince doymuştur, bilmiştir, hayatının her alanında karşısındadır din. Mizah anlayışı genelde aşağılama ve birinin ya da bir grubun eksikliği üzerine gülmece olduğundan çabuk unutulur. Politik-mafyatik filmler özendirici olur hemen ardından bir süreliğine hayda rinna haydaaa atmosferi yaşanır. Hiç bir zaman bilim-kurgu filmi yapılmaz çünkü o kadar para harcanacağına, o paranın 3 tane ünlü- manken-sunucu-şarkıcıya verilerek filmin daha fazla getirisi olacağı düşünülür.

Türk insanının cinselliğe karşı önlenemez iştahı olduğu düşünülür ve filmde özellikle erotik öğeler sunulur, bu filmi daha izlenmeden popüler yapacak taktiktir.
Soru; Bir banyoda kaç saat kalınabilir?
değil
sadece Seray Sever'in göğüsleri ve kafaları o göğüslere sıkışan seksi kadınlar filmi kurtarmaya yeter mi?
olacak.
 
Üç ayrı çitf... Üç ayrı banyo... Bu banyolarda kadın ve erkeğin yaşadıkları, ilişkilerinin karmaşaları, ihanetlerinin boyutları ve gittikçe tuhaflaşan yaşananlar bizlere ipucu vermeye başlıyor ilişkiler silsilesinde.
 
ben fragmanı ilk gördüğümde filmin pekte iyi olmayacağını düşündüm ve hala da öyle düşünüyorum.sinema da çok fazla kötü film izledim.artık önüme gelen her filme girme huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum ve bu filme gitmiyorum.
 
filme gereksiz desem ayıp etmiş olur muyum :roll: ama konuda 1 saniye bile sapma yok bazı yerlerde sıksada yinede türk sinemasında hiç örneği olmayan bir film ..filmin özellikle sonu :dan
 
karasızım bende gidip gitmeme konusunda, soruna cevabende ben çok kalırım abi, keselenmek hoşuma gider :) öyle buruş buruş olmadan çıkmam banyodan :) ciddiyim :)
 
Geri
Üst