Merhabalar,
Geçenlerde bir nova system limited edindim (cayır cayır yanıyor, nazar boncuğu taktım)

Fakat şöyle bir problemim var, mevcut presetlerini satın aldığım arkadaş değiştirmiş. İngilizce tanıtım ve incelemelerden pek sağlıklı bilgi edinemedim, Türkçe'm bile kendime zor yettiğinden. Fabrika ayarları benzeri bir geri dönüş olmadığını gördüm cihazda.
1) Bunu nasıl manuel olarak geri getirebilirim, başka bir yolu var mıdır?
2) Aleti diğer pedallarımla birlikte efektler için kullanıyorum, hangi presetler değişiyor, hangilerini değiştiremiyoruz?
3) Örneğin; Farklı Delay'ler kullanmak istiyorum ya da chorus ile tremolo kullanmak istiyorum ama her ikisi de Mod bölümünde. İllâ preset geçişi mi yapmam gerekiyor? Bu noktada Algorithm Select işe yarıyor mu, yarıyorsa Algorithm Select ve Factory default tuşlarının tam olarak işlevi nedir?
4) Nova System'i benim gibi (wah/comp/drive/nova system) kullanan arkadaşlar varsa, kendi oluşturduğumuz efektler için hangi presetleri bozup üzerine yazmak daha makul olur? Hangi presetler dandik, hangisini harcayalım?

5) Store/Levels/Menu içeriklerinin hangi ayarlarda olması gerekiyor, muhtemelen onlar da birbirine girmiş hâlde şu anda.
6) Belirttiğim kullanımda pratiklik sağlayacak noktalar, ince ama önemli noktalar varsa bildiğiniz, lütfen esirgemeyin.
Şimdiden emeğinize teşekkür ederim.