Teoman

kırmızı , penceremden mavi görünüyorsa , bence o mavidir ... taa ki bana kırmızı görünmeyene kadar mavi olma konumunu korumaktadır ... bana penceremdeki kırmızı nın kırmızı olduğunu ıspatlayabilir misin ? ... bu kadar laf cambazlığı yeter !!! ... sonuç=parantez ( zevk ve renk meselesi ... )

Mesajınız düzeltilmiştir..tamamı bold,italik veya farklı renklerde yazmak forum kurallarına aykırıdır.
 
Tamam kardeşim bende kendi zevkimi söyledim yanlış mı?Sen beğeniyorum diyosun ben beğenmiyorum.Benim lafım hem adamı çirkin bulup hem de çok çekici olduğunu söyleyene...Nasıl oluyosa
 
Adrien brodyi çok severim en beğendiğim aktörler arasındadır.Bence o çekici olmaktan ziyade samimi canayakın bir insan.Tabi bayanlara nasıl geliyor bilemem.teoman sana çekici gelebilir bende aksi yönde oyumu kullandım kızmayın yahu.
 
yorumu yapanın cinsiyeti ile yorumu yapılanın cinsiyeti her şeyi değiştiriyor. ben bir kadın olarak çirkin ve etkileyici bir kadın tanımıyorum. ama çirkin ve etkileyici iki adam teoman ve adrien brody. yüzlerine bakınca zevk alıyorsunuz. tat damağınızda kalıyor, tekrar bakmak istiyorsunuz. allah onları doğuranlara zeval vermesin. ama gel gelelim adamların suratına anlam aramadan, şöyle yüzeysel olarak bakınca gördüğünüz şeyler kocaman bir burun, patlak gözler, gözlerle uyumsuz ve de asimetrik kaşlar, vs olabiliyor. işte böyle oluyor hem çirkin hem de etkileyici olmak.

yine de ikna edemediysem söyle, daha uzun anlatayımm..
 
daishuman teomana piyasa demiş, ona kızmışsınız. aaa!! ya teomanı çok sevmemle birlikte bir aralar piyasa olduğundan şüphem yok. sen mankenlerle vs gibi piyasa adamlarla gezersen piyasa etiketini de yersin. di mi ama??
 
Mahcem demiş ki:
"Kasti Faul" konserlerinin broşürleri ve afişleri hâlâ arşivimde durur ama bendeki kaset kayboldu, ulan neler vardı yürüdü arşivimden o döneme ait... Aslında ekibi yeniden toplayıp bir de "Onsekizin Dışından" turnesi yapmak lâzım gırgırına, for ol' times' sake... Ya da ne bileyim, eğer o ismi beğenmezseniz "Arka Direğe Muz Orta" da yapabiliriz, tarihe kısaca "Sergen Konserleri" diye geçer. Konserleri de kaydedeceksin, 30 kanal ful dijital kayıt yapacak ekipmanım var canına yandığımın burada, sırf zevk için yükleyip getirmek var oraya rack'ı tamamen. Turneden sonra oturup hatasıyla sevabıyla ne varsa dokunmadan güzelce miksleyip yüz tane de Limited Edition Double-CD bastıracaksın, bir CD en iyi performanslar, bir CD de en kötülerinden sırf kafa bulup gülmek için, konserlere gelen ilk yüz kişiye hediye postalayacaksın ful kapaklı seri numaralı, zahmet edip gelip eğlenceye katıldıklarından dolayı, hatıra olsun. "Herkese 15 dakika şöhret, demiş Andy Warhol, bağırın ulan, sesiniz kayıda geçecek!!"

"Davulda Ali Arman, albayı var, doğan oto almak istiyor... Laaaaaaa!!!!"

sevgili mahcem bu kadroyu tekrar istanbulda toplarsan çok iyi olur.o zamanların sıkı takipçilerinden ben elimden ne gelirse yaparım.grubum zeplin ile alt grup olabilirim düşünmesi bile güzel
 
ya yok ozi ya ... biri kafasına göre sallamış bir yerde , onu duyan birileri de farkında olmadan o sallayanlara ortak olmuşlar ... sonuç = balon haber , kökündeki meristemine kadar yalan haber ... :D ... öyle dime zebrailcim ... :LOL: :LOL: :LOL: ...
 
Geri
Üst