Bozuk Para

Bursalı punk/rock grubu Bozuk Para uzun bir aradan sonra tekrar harekete geçti. Daha önce Bursa Rock Şenliği ve Eskişehir Hardcore-Punk festivalinde sahne alan ve beğeni toplayan Bozuk Para, 19 Aralık Cuma gecesi de Bursa-Resimli Bar'da bir konser verecek.

Grubun demosuna ulaşmak isteyenler bana e-posta atabilirler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
kontra atak prodüksiyon sunar:
fridayfunnytimes@resimli (bursa)

CHILEKESH - 5aralık
FAİRUZ DERİN BULUT - 12aralık
BOZUK PARA - 19aralık
DİKEN - 26aralık

başlangıçsaati:22.00
giriş:5milyonTL(bir bira dahil)

resimli: (ünlü cad. iskender karşısı)
kontra atak: 0 224 221 75 46-47
 
ya bendeee istioooom bende bendeeeee :D heytttt bozuk para be ama aklıma bir sual ilişti bianda :?: bu muhteremlerin davulunu kim çalıyoo yahuu bide tasma vardı sayi :sniper dimi sevgili e.e :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Saygılar Katl-iVacib :D Kötü haberi Chilekesh sayfasında verdim. Konserler 22.30'da başlıyor zaten o nedenle bir değişiklik olmaz kanımca.

Bozuk Para. 19 Aralık'ta! Resimli yıkılacak! :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Bu arada Akınım, Bozuk Para'nın davullarını bir başka süper grup Tasma'nın davulcusu Tolga çalıyor. Ya! :D Hehe..
 
zibidi, mail adresim: [email protected]

Katl-iVacib, Okul olayı nedir? Senaryo aşamasından, çekimlerine, oyuncularından müziklerine içinde olduğum bir film. Kukla olarak 'Hayal Et' isimli parçamızı bu filme ithafen daha doğrusu filmin senaryosunun yola çıkıldığı 'Hayalet Kitap'a ithafen yazdık. Filmin senaristi ve kitabın yazarı Doğu Yücel aynı zamanda çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Sinan Çetin'e gelince her ne kadar birkaç işi dışında takdir etmesem de tanıdığım harbi adamlardan biridir. Sohbeti keyiflidir.
 
Bu mesajın içeriği chat dili içerdiğinden yönetici tarafından silinmiştir

yaa bir iki eyvallah da kitap yazmıyoruz burada forum diil mi burası adresi mi yanlış yazdım? TDK'dan biri mi var forum yönetiminde?
 
bu grubun basçısı olarak: 8) bozuk para iidir.her ne kadar laubali gözükselerde saygıdeğer insanlardır. ilk günkü gibi şen şakrak büyük bir şevkle çalışmalarına devam etmektedirler. her ne kadar pek bir aktivite düzenlemeselerde yakında güzel şeyler olacak.
8) 8) 8)
 
Cuma resimlideyiz gelmeyenin ağzına çıngıraklı yılan girsin...

Hafta içi hergün saat 22:00 - 00:00 arası www.radyobiz.com'da Dj Katl-i Vacib'i dinleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey winamp...
Herkesi beklerim istek çalarım...
 
gurubun her evresinde bulunduğum ve efendi cocuklardan kurulu bi gurup bide davulcu sorunun halledememiş buna rağmen bursada bişiler olmasını sağlayan bir gurup 19 aralıkta cıkın eylenelim herkese sevgiler bu arada p13 askerden dönmüş özledik abicim görüşelim okuosan dikkate al :metal
 
Geri
Üst