Arcane (thrash & death metal) - Ankara

deerrudolf demiş ki:
ARCANE muhteşemdi. Harikaydı. İzlemeyenlerin kafasına sıçim.

İzlemeyen izlemez de, ben Voice Within şarkısının bir parçası olan 10. Yıl Nutku girdiğinde konuşanın kim olduğunu anlamayanların kafasına sıçayım. Ya inanasım gelmiyor... Petek Dinçöz okusa tanırsın, Semra hanım okusa tanırsın, Atilla Koç bakan okusa tanırsın, hatta Atilla Taş'ı bile tanırsın da Atam'ı tanımazsın... Yuh sana yuuuhhhhh...
(o, "kim bu ya" diye birbirine soranlara diyorum, sadece onlar üzerine alınsın)
 
Arcane iyiydi.Tebrikler.Güçlü soundunuz ile seyircilere gazı verdiniz bravo.Arcane'i daha önce Yolcu'da da izlemiştim Yolcu'daki performansınız da iyiydi.Atamızın sesini kullanmanız çok güzel olmuş.Evet insanlar atamızın sesini duyunca tanıyamayabiliyor ama petek Dinçöz'ün kokusunu 50 metre ilerden alıyor.Hay ben böyle boş yetişen gençliğin.....Geçmişi bu kadar çabuk unutmamak lazım geçmişimizi hiç unutmamak lazım müzikte anlam çok önemlidir.Ülkemizi kazanmakta harcanan emeklere verilen şehitlere ulu önderimize saygılı olmamız gerek onları ölene dek unutmamamız gerek işte Arcane de de bu ruhu gördüm.Helal olsun Arcane'e...
Yakında rockstation'da da izleyeceğim Arcane'i.Tüm Arcane elemanlarını ankarock'taki performanslarından dolayı tebrik ederim.
 
guitar352 demiş ki:
Geçmişi bu kadar çabuk unutmamak lazım geçmişimizi hiç unutmamak lazım müzikte anlam çok önemlidir.Ülkemizi kazanmakta harcanan emeklere verilen şehitlere ulu önderimize saygılı olmamız gerek onları ölene dek unutmamamız gerek

Ne mutlu Türk'üm diyene...
İyi dersler arkadaşlar...
 
Konser esnasında Atatürk'ün sesinden Söylev okununca, 3 tane gerizekalı 18 yaş altı kız asilik yaptıklarını düşünüp Ata'ya küfür etmişler. Asıl onların kafalarına s.çayım ben! Görevli arkadaşlardan biri dönüp kıza "Sen galiba azcık malsın?" demiş, kızlar susmuşlar. Olaya şahit olsaydım hiç tereddüt etmeden, üçünü de kapının önüne koyardım!
 
koray biraderimi severim sayarım, kendisi boş iş yapmaz.. gönülden arcaneciyiz artık. nutuk olayına da ayrıca bi eyvallah derim, helal olsun. iyi çalışmalar ve başarılar.
 
Arcane gitaristi sevgili Cihan kardeşim gün itibariyle cillop gibi, şekil ve de bir o kadar kaliteli yeni bir Ibanez gitar edinmiş bulunuyor. Konserlerde, albümlerde nice cıncınlara hayırlı olsun diyorum kendisine buradan da.
 
Köprü ayarı ve tel değişimi sırasında bende olay yerindeydim :D Gule gule kullan abey nice konserlere :) :metalhead Darısı benim iç acıları toplamı 180 derece olan jeksınıma :LOL:
 
Arcane Istanbulda :metal
triplegigss2fo.jpg
 
gbanes374 demiş ki:
deerrudolf demiş ki:
"Konu olmuş Ankarock"tan ziyade, "konu olmuş Arcane" demek daha doğru yazının tamamını okuyunca.
O da kendine pay çıkartmaya çalışıyor abisi, hor görme lütfen... :LOL:

Böyle konserler umarım çoğalır da biz de seviniriz. Sen de umarım bir gün böyle işler yaparsın da biz de mutlu oluruz. Kendine pay çıkartma olayı değil olay, metal konserlerinin, hangi konser olursa olsun, gazetelerde yer alması... Daha önce bir heavy metal konserinden bu şekilde gazetelerde bahsedilseydi de biz de sevinseydik... Umarım elini taşın altına koyup organizasyon yapanlar çoğalır.
 
Ne oluyor lan, cellallenmişsiniz hemen. Ben herhangi bir art niyet aramamıştım ki, tabi ki Ankarock olmasa gazetelerde "Nutuk'lu konser", "Gelibolu ve Nutuk" gibi haberler yer almazdı.

Sadece dikkatli okunduğunda aslen Arcane'den bahsedildiğini söyledim.
 
Ayrıca bence Can DÜNDAR, orda konserle ilgili iyi yönde bahsetmemiş...
Tabi burda Arcane'in suçu yok, Can DÜNDAR'ın saçma düşüncelerinden kaynaklanıyor. Sanırım KÜLTÜR&SANAT başlığındaydı, Can DÜNDAR'ın metal müzik hakkındaki düşüncelerini anlattığı bir yazı vardı... Gidin okuyun Sn. canımızdan çok sevdiğimiz Organizatörlerimiz.
Olay, sen de yap da biz de görelim olayı değil...! Niye böyle dediğini anlamadım CAN...
 
Geri
Üst