Demirhan Baylan

Hakikaten bende dun siteye girdigimde gormusutum...

Vallahi bu adamin ailesi ne olacak bu cocugun hali diye bin bir kere sormusdur kendilerine... :)

Helal olsun valla cok guzel bir fikir gelistirmis Demirhan bey.
sisteme karsi rekabet iste boyle edilir... tebrikler..
Demirhan Baylan'i sevmesem bile Cebimde o kadar para olsa hic dusunmez gider ismimi yazdirirdim.Cunku bu fikir gerceklesirse bir ilk olacak sanirim.sistemin catisi bir patlak verecek.
Artik sanatcilar album cikarmak icin, ne gidip produktorlere yalvaracak, ne de albumlerini poplastiracak. Sadece kendi dinleyicileri icin calacak.
Mukemmel bir olay..

Ayakta alkisliyoruz hocam seni...
 
DELİ FATMA’NIN BİLMECELERİ
“system bypass”

YERİNİZİ AYIRTIN!
ALBÜM 7 KASIM’DA YAYINLANIYOR…

Daha önce hiçbir albüm için yer ayırtmadınız!

İçinde tamamı Demirhan Baylan tarafından yazılmış, icra edilmiş ve kaydedilmiş tam 19 parçanın bulunduğu, adınıza imzalanmış, kaçıncı kopya olduğunu gösteren sayıya sahip, basım tarihi olan bir sanat eserine sahip olacaksınız.

Herhangi bir müzik albümü satın almayacaksınız.

Bu albüm için herhangi bir ön dinleme ya da tanıtım yapmıyoruz. Demirhan Baylan'ı tanıyanlar onun yine nasıl bir albüm yaptığını tahmin edebileceklerdir yani; tahmin edilemez! Tek tahmin edebilecek nokta yine her zaman olduğu gibi bir şarkının bir diğerine benzememesidir. Demirhan Baylan yaratıcılığının ve çalışkanlığının sınırlarını zorluyor. Doğal olarak yer yer sizin de sınırlarınızı zorlayacak. Bazı parçaları ilk seferde beğeneceksiniz, bazılarını anlamak zaman alacak. Ama sonuçta gerçek bir Demirhan Baylan albümüne sahip olacaksınız. Üstelik bu sefer çok farklı bir yaklaşımla!

İlk 100 albüm için yerinizi şimdiden ayırtın.

İlk 600 albümün hepsi kişiye özel olarak üretilecek ama ilk 100 albüm diğerlerinden çok farklı.

İşte DELİ FATMA'NIN BİLMECELERİ ve işte yöntemimiz;

İlk 100 albüm sahiplerini buldukça internet sitemizde bu albümü edinenlerin isimlerini sırasıyla ilan edeceğiz. İsminizin listede yer almamasını tercih edebilirsiniz. Bu durumda da listede anonim olarak yer alacaksınız. Bu liste sadece ilk 100 albüm için geçerlidir. Bundan sonraki 500 albüm de yine kişiye özel olarak imzalanacak ve fakat isim listesi olarak yayınlanmayacaklardır. İlk 100 albüm tamamlandıktan sonra DELİ FATMA’NIN BİLMECELERİ normal piyasa formatında yayınlanacaktır. Piyasaya çıkacak albümün kapağı da bu 100 kişinin isimlerinden oluşacak. Böylelikle DELİ FATMA'NIN BİLMECELERİ'ni kimin kurtardığını herkes görecek.

Böyle bir çalışmayı müzik marketlerde bulamazsınız. Böyle bir müziği marketlerde zaten bulamazsınız.

Bu albüm Demirhan Baylan tarafından bizzat sizin için üretilecektir.

Bu albüm ucuz değildir.

Bu albümü edinerek müzik adına bir umudu hayatta tutacaksınız.

Tüm ayrıntılar www.demirhanbaylan.com adresinde...
 
DB album hakkında çok geç bilgim oldu yasal album nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?yani bu özel produsiyondan bahsediyorum.
respect.
 
Demirhan Baylan'in "Wolpadinga" isimli kitabi Mavi Agac Yayinlari'ndan cikti.. Bu kitabin yayinlanmasi dolayisiyla gecen sene piyasaya surulemeyen "Deli Fatmanin Bilmeceleri" albumu de sanatcinin sitesinden ( http://www.demirhanbaylan.com/dfb.htm ) yayinlanmis durumda..

Ayrica piyasada bulmakta gucluk cekilen bir onceki Demirhan Baylan albumu olan "Anlamli Hatalar" da yine site uzerinden dinleyicilere sunulmustur..

Saygilarimla..
 
flyer_b379.jpg


Demirhan Baylan Balans�ta

Uzun süredir sahnelerden uzak kalan Demirhan Baylan, 27 Şubat Salı akşamı Balans sahnesinde mesajı alanlarla buluşuyor.

Bazıları sadece bazıları içindir.
Özlenen parti geri geliyor. Tüm DEMİRHAN BAYLAN dostlarına müjde. Modern şehir ozanlarımızdan DEMİRHAN BAYLAN geniş müzikal yelpazesiyle hikayelerinin, müziğinin ve uçurumun keyfini sürmeye devam ediyor. İşin kötüsü bu adamlar bu sefer daha da fena çalacaklar. İster hikâyelere takılın, ister dansedin. Kalbi yarı-kırık baladlardan, en sert
groove-rock''a rengârenk bir repertuarla DEMİRHAN BAYLAN yine klasik şovunu ortaya koymaya ve ilk kitabı WOLPADİNGA''yı kutlamaya hazırlanıyor. Konser de en az kitap kadar sürükleyici, sıra dışı ve gerçek olacak gibi. Bu akşam daha önemli bir işiniz olamaz. "Bu mesaj kimin için?" Kendileri biliyorlar...

Demirhan Baylan: Bas Gitar / Vokal
Berk Arıhan: Gitar / Vokal
Cengiz Baysal: Davul

kaçırılmaması gereken bir konser bence ...
 
çok farklı bi soundu var demirhan abinin.kesmeşekerin kum albümünde tamamen bi deirhan baylan havası var o yüzden o albümü ayrı bi severim.kanal kayıtta çok şey öğrendm ondan umarım yeni birşeylerle çıkar yakında.
 
l_98370e1cf970128c80e124b68578ebc4.jpg


Değerli müzisyen Demirhan Baylan'ın bir önceki projesini System Bypass'ı biliyorsunuz bunda para veren herkes albümde isminin yeralması sağladı sıradaki yeni projede ise sanatçı albümün tüm kopyalama hakkını dünya üzerinde birbirini hiç tanımayan 12 kişiye devredecek ve o insanlar bu albümü dağıtacak albümün yanısıra birde ingilizce kitap olacak, böylece sanatçı müziğini dünya'nın farklı yerlerine ulaştırmış olacak bu projenin nedeni ise malum unkapanı piyasası .

Bu 12 isim 1 nisanda www.demirhanbaylan.net adresinde yayınlanacak.
 
demirhan abi düzenle savaşına devam ediyo demek, çok sevindim yeni bi albüm haberinin olmasına.sanırım albüm tüm dünyada yayınlanmış olacak bu projeyle, peki bu oniki kişi kafasına göre mi basacak albümü ya da satıcak nasıl olacak anlamadım ben..
 
ersin hocam bende anladm yanlş anladığını ama keşke senin anladığın gibi olsaydı :) yeni albüm için demirhan abiyle kısa ve öz bi mailleşmemiz oldu :) biraz beklememiz gerekiyo yeni albümü dinlemek için. demirhan baylan fanları arasında elden ele dolaşarak bize ulaşacak albüm. yaklaşık 200 mb olmasıla da normal bi albümden çok daha fazla yeni şarkı bizi bekliyo,heyecanlıyım doğrusu :) bekleyelim ve görelim.....
 
bekliyoruz ne diyelim. umarım albümü dinleme ve yayma imkaanı bulmuş kişiler bu başlıktan bizim arayışımızı görürler:)

koyukahve sen de beni yanlış anladın, karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu. her neyse salla ya... ha bir de albümü bulur da dinlememi sağlarsan pideli köfte ısmarlarım sana:)
 
Geri
Üst