Alive (Pop-Rock) - İzmir

Bu geceki sahne duruşunuzla ve performansınızla kutlamak isterim sizi çok eğlendiniz ve bizlerede yansıdı bu durum özellikle Barış çok keyifliydi Hadi bakalım kolay gelsin arkadaşlar
 
Dün gece yıllardan sonra ilk defa Smoke on the water çaldık. Özlemişim baya Deep soundunu. :) Buarada Alive Ekim ayından itibaren davulda Çağrı ile devam edecektir. Eskiler bilir, Tape grubunun davulcusu olur kendisi :)
Yeni sezonda yenilenmiş bir Alive olarak yeni bir soundla karşınızda olacağızdır...
 
Biosa bi girdimki ne göriyim kasklar, eldivenler, ağır abiler falan dedim nerdeyim ben? Bi baktımki toplantı varmış Haramiler gelmiş hoşgelmiş. İstanbuldan geldiler sanırım ama iyi eğlendiler. Benim gibi Alive fanlarını iyi gaza getirdiler ehuehu
 
selam alive... ben ankara da yaşıyorum iş sebebiyle ama izmire geldiğimde sıkça dinlediğim gruplardan birisiniz cuma günkü performansınızı yine çok beğendim fakat mekanda başkalarından kulak misafiri olarak solistin başka bi gruba geçtiği haberini duydum doğrulugu varmıdır bu haberin umarım bu güzel grup dağılmaz başarılar!!!!
 
Evet arkadaşlar duyduklarınız doğrudur. Fakat Alive dağılmayacaktır. Şu an için sadece vokali değiştirip yolumuza devam edeceğiz. Yeni yapılanma planı dahilinde ekim ayından itibarende davulda Çağrıyla devam edeceğiz..
Buaralar vokalist arayışlarımız devam etmektedir ilgilenenlerin özel, genel mesajlarını bekliyoruz....
 
Kunt Sağlam gitarist bea Çağrıda iyi davulcu güzel olur bence yeni ekip belki daha fazla rock çalarlarda kendimize geliriz. Nese kolay gelsin size yeni ekip yeni sound demek yeni parça demek iydir iyidir
 
neden alive demekten kendini alamıyo insan?bunca kişinin beğenini toplarken bu dağılmalar neden?aydok neden ayrılıyo gruptan?askerlik olayları falan mı var yoksa?yapma be aydok..kim senin gibi 'should I stay or should I go'söyleyebilir ki ;)..
 
yaa bu biosa ne oluyor böle...:(cok kalabalık ve damsız girebilen bir suru adam var...eskiden böle değildii 2 kızda gitsek cok cok eğlenebiliyorduk....ama ALIVE'ı dinlemeden de yapamıyoruz,gece bitmeden çıkmak zorunda kalıyoruz...ne olcak böle :cry:
 
Ya inanmıyoruuuum Bu güzel grup neden dağılıyor. repertuar olsun sound olsun enerji olsun 10 numara. İzmirde şuanda daha iyisini göremiyorum Neden değişiklik yapıyosunuz WHY???
 
alive dağılmamış denilio ama sadece isim olarak dewam edio.. alıştığımız kadronun gitmesi kötü olmuş. yeni arkadaşlara başarılar.. gidip dinleyen dostlarada iyi eğlenceler..
 
Merhaba arkadaslar bunca senenin hatrına bi acıklama yapma geregi hissettim ben alivenin eski gitarcısı caglar..

bundan sonraki muzik hayatımıza alive'da hatırladıgınız ben ve aydok :) beraber devam edicez yeni bir kadro ve yeni bi isim altında.. sebeplerini tartısmaya gerek yok.. kısaca hedeflerin uyusmaması diyebiliriz.. Gelismelerden zaten zamanı gelince hepinizin haberi olacak..

Aliveye bundan sonraki muzik hayatlarında basarılar dilerim..
 
Geri
Üst