SX gitarlar hakkında

Merhaba arkadaşlar. Sx SD1-CE-VS Cutaway almayı düşünüyorum. Doremusic'te 150$. Aranızda bu modeli kullanan var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
 
Merhaba
forumdaki bu konuda daha cok sx elektro gitarlar üzerine konuşulmuş. Bende akustik alma niyetindeki biri olarak ikinci el Takamine veya Yamaha bakıyorum.Önceliğim Takamine gidip calma fırsatı buldugumda en begendiğim soundu onlar verdi Benim tavsiyemde akustik konusunda iyi markalara bakmanızdır. İkinci el de fiyatlar yarı yarıya düşüyorlar.
 
SX gitarlar bence elektro gitara yeni başlayanlar için çok ideal. Fiyatı da uygun. Zaten başlangıç gitarı olduğu için çok bir şey beklemeyin ancak dediğim gibi elektro gitarda yeniyseniz iş görür.
 
Single manyetiklerde 250K potans kullanılmasında fayda var bildiğim kadarıyla. 500K humbucker manyetiklerde kullanılıyor. Ama elektronik değişimini kesinlikle küçümsemeyin. CTS potanslarla yapılan upgrade etkisini gösterecektir. Çok mu şahlanır gitar? Hayır. Ama potanslar da bütünün bir parçası sonuçta.
 
Bu arada linkteki ürünün çok da faydası olacağını sanmıyorum. Tabi gitarınızdaki mevcut elektronikler arızalıysa bilemem. Yenisi gerekir tabi. Ama daha iyi etki vereceğini sanmıyorum.
 
Arkadaşlar Merhaba
Sx alder strat için pickguard siparişi vereceğim. Fender standartların uyuyor mu acaba ? Ya da sipariş verip memnun kaldıgınız bir tavsiyede alabilirim. teşekkürler..
 
Geri
Üst