Demir Demirkan

klip gerçekten müthiş, şarkı da mükemmel, demir yine döktürmüş sololar harika, darısı artık albüme, dört gözle pazartesiyi bekliyoruz. böyle müthiş bir klibi hazırlayanlara tebrikler ve teşekkürler.
 
devil7 demiş ki:
Arkadaşlar birkaç dakika önce yüxexes de demir abimizin yeni albümünden kahpe adlı videoyu izledim.eski sounda göre baya sert ve çok hoş olmuş hafif pentagram esintileri var bence.ben beğendim :twisted:
bencde pentagram esintileri var bu sarkıda
bencede digerlerine gore daha sert olmus.Guzel olmus ,,,klipte guzel olmus klibteki resimlerin oldugu sahneler cok gzuel
 
Demir Demirkan iyi gitarist,yane ilk iki albümde sololar sıradandı son albümdekiler fena değil dediler.Ama ben size türk bir gitarist sölim gerçekten çok sıkı bi adam "Cem Köksal",herif harbi ii çalıo malmsteen tarzında tavsiye ederim.Şarkıların vokalleri Murat İlkan albümü dinlemedim ama ii bişey olduğunu tahmin ediom.Bunun dışında Serdar Öztop ve Arif Deniztoker de iidir,daha çok sıkı gitarist var ama ben Cem ve Arif'i daha çok beğeniom.
 
bence adam özünü bulmuş ya. kerem tüzün de albümün bombası çok doğru bi insanla çalışmış bence umarım albüm gereken ilgiyi görür
 
inanilmaz bi album olmus..demirin severek ve isteyerek yaptigi cok belli oluor..whatsdone is done ve berlin'i dinnemek super keyf veriyo!kole kral senden sonra kahbe super sarkilar..butunuyle bikmadan usanmadan dinnenecek bi album..onunda dedigi gibi sonkez..

rock'n'roll foreverrrrrrr :twisted: :!:
 
Bu iyidir inşallah. SAyılı parçalar vardı bence albümlerinde. Hepsi mevcuttur bende.sırf onlar içinde alınır belki o ayrı ama bütünüyle beğenmedim hiç bir zaman..
 
Geri
Üst