Demir Demirkan

libonakurt demiş ki:
burcudd demiş ki:
anlatın biraz yaaa ;) :roll: nasıldı konser ,demir performans falan ya eminim süperdirde olsun siz yinede anlatın hehh çok özledim ya en son mayısta konuşmuştuk ...süper bu adam o soloları hala hafızamda dün gibi valla..bu arada çok şanslısınız ya..heh :p ;)

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum Kurallarını okuyunuz.


Ya Burcu anlatmakla olur mu, yaşamak lazım
:LOL: . Şaka bi yana bu adam süperötesi. 19 Mayıs tan sonra tekrar görmek çok harika oldu. Evet çok şanslıyız. Bu arada senin hakkında Ferah'la konuştuk senin gelemeyceğini söylemişti zaten..Neyse o eski albüm şarkılarındaki sololar müthişti. Aşk ve every that l can i de SÜPER ÇALDI.
yaaa haklısın yaşamak lazım ahh ahhh eminim muhteşemdi....gelemzdim taaaaa adanadan bursa keşke .....bu arada yeni duydum adanaya geliyormuş galiba adres bara adanadaki fanlara duyurulur ..bu arada resimler çok güzel...burdanda teşekkürler..
 
arkadaşlar 21 aralıkta çanakkale de olucak diye duydum
çanakkalelileri bekliyorum
büyük ihtimalle lodos ta olucakmış



alem oyuncu olmuş sokaklar sahne
sevdiğim bir kız vardı olmuş bir KAHPE
 
cine5deydi pazartesi günü...çok tatlı bu adam yaaaaaaaaaaa....tvye çok yakışıoo..nese..ocakta bir parça koyacakmış siteye
yani son aşamalarında falanmış...çok merak ettim yaaa...az kaldı..hadi bakim hayırlısı ;) :LOL: :LOL:
 
9 aralikta konsere gidicem dienler bana ozel msj atsin!
bakalim neler turemis ben gormeyeli bi tanisiriz koklasiriz hem :)
 
Geri
Üst