Demir Demirkan

yani hitindir.com dan alamazsan başka bir yerden alamazsın :) çünkü şarkılar bir tek ordan satışa çıkacak.büyük ihtimal bi şarkı 1ytl olur :) zaten demir demirkan da sitesinde hitindir.com dan satışa çıkacağını söylüyor.
 
Antibiyotik demiş ki:
yani hitindir.com dan alamazsan başka bir yerden alamazsın :) çünkü şarkılar bir tek ordan satışa çıkacak.büyük ihtimal bi şarkı 1ytl olur :) zaten demir demirkan da sitesinde hitindir.com dan satışa çıkacağını söylüyor.

sitede virüs varsa alayını hitindiririm :D
 
giden gider ,kalan kalır.ölen bilir. hayat nedir?sonunda beklenen oldu demir yine yapacağıını yaptı...:)şarkıyı dün indirdim...sadece 1 ytl :LOL: ya inanamadım resmen türk rock değil...türk metal...harika bişey demirce bişey olmuş ama inanın harika olmuş sözlerde süper...dinlemeyenler biran önce dinlemeli...hadi bakim hayırlı ,uğurlu olsun... ;) :LOL: :D :D
 
ben daha ne diim arkadaşlar adam başlı başına süpper sabahları uyanmak için bi zaferlerim dinlemem yetiyor sesinin güzel olması önemli diil adam sölüo hemde bi çok sesten ii sölüo we mükemmel çalıo ah ah :LOL:
 
Merhabalar,
Demir'in yeni single'ı süper olmuş. Kelimenin tam anlamıyla Demir, eski günlerine dönmüş gibi. Tebrik ediyorum kendisini.
Türkçe heavy metal güçleniyor.

Sözler gerçekten mükemmel. Tebrikler Demir...

Taylan AYIK
 
Forum Kuralları demiş ki:
Öncelikle bilinmesi gereken şey; forumun bir chat odası olmadığıdır. Okuyan kişiler yazdığınız mesajlardan bir şey alabilmelidirler. 2-3 kişi arasındaki sohbet türü mesajlara izin verilmez. Forumlarda birbirleriyle kişisel atışmalara girenler, hakaret edenler yine aynı akıbete uğrarlar. Forum ile chat arasındaki fark; forumda yazılanların o an uçup gitmemesi, aylar yıllar sonra bir başlıktaki mesajların okunabilmesidir. Dolayısı ile kayda değer içerikli olması gerekir mesajların. 3 ay sonra bir kişi x başlığını okurken sizin aranızdaki kişisel hakaret boyutuna varan tartışmadan hiçbir şey almaz. Bu durumlar kişisel tartışma ile kısıtlı değildir. Örneğin bir sanatçıyla ilgili başlığa:

"muhteşemm, süper olmuşşş"
"bende alcam yarın"
"+1"
"5 para etmez"
"Berbat"
"kesinlikle!"
"sana katılıyorum"
"anlamamışsın dediğimi"
vs vs vs..

gibi kısa ve okuyana hiçbir şey vermeyen mesajlar atmak yasaktır. Sadece yazmak için yazılmış 1-2 kelimeden oluşan yorum cümleleriyle forumu sabote etmeyiniz. Böyle sohbetler için Turkrock.com Chat odasını kullanınız.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarına uyunuz.
 
krenk demiş ki:
burcudd demiş ki:
krenk demiş ki:
geçen ben izmirde barın tekinde konserde izledim
abi vokal hiç yok... galiba kasmanında pekbi anlamı yok ha gitar çalışı süper zaten en sevdiğim eseri olan istemek yetmediyi de çalmadılar ...
ha bir de bu şarkıları böyle çalınca seviliyor şeklindeki beyanatı beni ve arkadaşlarımı gıcccccık etti...
sonuç: bu konser tam bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı hayır anlamıyorum iyi bir müzisyen sayılır detone olduğunu nefes nefese kaldığını sesinin yetmediğini nasıl anlamıyor anlayamıyorum...
galiba yanlış bir teşhiste bulunmuşsun...çünkü demirdemirkan vokalist değil rock müzisyeni..bence rencide edecek başka bişey bul bulabilirsen ... :twisted:

ya sende bi eleştiriye cevap verebilecek bişey yazabiliyorsan yaz bence ... ya dd vokal değil müzisyenmiş demek nedemek :D tövbe yarabbim ya...
kardeşim konserlerde bu adam şarkı söylemiyormu yada kasetlerinde söylemiyomu yada bizim dinlediğimiz dd değil başkası heralde ...
ya bizde vokali yeterli değil diyoruz konserlerde özellikle yani buda rencide etmekse pes diyorum ...
abi kaç konser izledin bilmiom ama dieceğim eğer o konserde kötü çıkmışsa kesin yemek yiyip de çıkmıştır konsere yoksa demirin güzeldir sesi en canlısını ben dinledim konserinin benden ii bilemez kimse:)
 
burcudd demiş ki:
demirdemirkan var artık...pentagram yok...demirdemirkan gitti ...pentagramda bitti...hani nerede...
sen ne diyosun Allah aşkına ya 8O pentagram nasıl biter pentagram bir efsane demiri bende severim ama demir gitti pentagram bitti çok boş ve komik bir yorum pentagram senelerce albüm çıkarmasa bile yaşayacak onu gerçekten dinleyenler tarafından yaşatılacak bi grup :!: :!:
ayrıca demir yaptığı vokallerle anılacak biri değil çok iyi bir sesi olduğunu da iddia etmiyor zaten izmir konserini beğenmeyen arkadaş 24-25 şubatta üst üste 2 gün dungeon da konser vericek git bir daha dinle derim.. ;) yanılmıyorsam dün hakan utangaç tarafından hayat nedir e klip çelildi en kısa zamanda yayınlanır şu metallica dan esinlendi yok bundan esinlendi yi de geçip birilerine benzetmekteyi bırakın artık :arrow: demir bundan sonra neler yapacak bence onları takip edin..
1 martta edirne harabe barda 3 martta da istanbul yine studio live da olcak kendisi 8)
 
Demir tam bir müzik adamı bir kere.Forumlarda işe yaramaz gruplar bile 100 sayfayı aşarken burası niye bu kadar az sayfada kaldı anlamadım.
Son albümü en iyi 10 türk rock albümü arasına girerki,sololar adlı arkısıda bir ilkdir.
Pentegramdada iyiydi,solo olarak dahada iyi oldu,İlk 2 albümünü prodüktör ve şirket diretmesiyle yapmak zorunda kaldığını kendisi zaten açıkladı.
Bence tartışmasız Türkiyenin en iyi electro gitar gitaristi,film müzikleri,eurovisionda cabası.Sert iki slbüm daah yaparsa Türkiyenin en iyi rocker'ı olur.Gruplarda dahil.
 
Geri
Üst