Demir Demirkan

kötü derken benim bir gitarist olarak beklentilerim çok buyuk ondan. ilk albumu kendiside kotu buluyor bunu bir roportajında soylemişti. plak firmasının biraz daha populer muzik yapmasını istemesi uzerine oyle yapmış. yani harbiden bence bi piyasa albumuydu. 2. side tamam biraz daha sert ama değişik hiçbirşey yok çok klişe. demir demirkan bu ülkenin en baba gitaristlerinden biridir. ama oyle imitasyon baba bir gitarist değildir. harbi kendi tarzını yaratmış orjinal bir gitaristtir. benim beklentilerim çok buyuk. bu yuzden bence 2 albumude kotudur.

abi bide ordaki oğrencilerden biri benim kimse kimseyi dışlamıyro. ben hiç oyle birşeye rastlamadım. lisedeykende çu daki konserler giderdik ve çok baba geçerdi. hele o çimlerin uzerinde kız arkadaşını alıp uzanmak nadıl bir tadı vardır. gerçi daha tenha yerler daha tatlı oluyor :)
 
vidalgo o sene değil işte ondan önceki sene gelmişti demir abi. sen sanırım ozaman adana da değildin :) tıka basa doluydu anfinin içerisi. biletide 1 ytl yapınca herkes girdi adım atcak yer yoktu yaws :)

dedin gibi rockn house getirelim dedik ama aldığımız son bilgiler dorultusunda getiremiyoruz maalesef :( işletmesi devredildiği için oranın yeni işletmecide pop tarzına çevircek diye bişeyler duyduk ve kafayı yedik biraz tabii!!! bilmiyorum bakalım ne olur ama hayırlısı...

ulan biraz param olsa şerefsizim getirticem çü deki anfiye ama işte... paranın gözü çıksın! hayırlısı artık nediyelim.

keremcem deyip geçmeyin kardeşim :) :) :) görün bakın adana daki cemaat o anfide yer kalcak mı! aaahh aahhh
 
demir demirkan 19 mayısta istanbul şişli terakki lisesinde yaklaşık 2,5 saat sahnede kalıcak.. yanında bide çilekeş...herkesi bekleriz..giriş ücretsiz :D 8)
 
Yawaş yawaş ve zaferlerim'i Sertab Erener'in son albümünde şans eseri dinlediğimde çok hayal kırıklığına uğramıştım.Onlar Demir'in sesiyle,hisleriyle okadar örtüşüyodu ki başka birinden dinlemeye tahammül edemedim..Bence bizim piyasada sağlam müzik yapan ve vokalliğini konuşturan biri.Aşk var ya,belki,gitti gider,istemek yetmedi,resim hepsi çok iyi..İlk albümün istediği sertlikte olmadığını söylemişti, bence de bir de iki de kendi çaplarında çok başarılı..yrn Odtü'de konserdeyiz;)
 
Ya Demir Demirkan Bursa Anadoluya geliyomuş. Ve dışarıdan öğrenci falan da almicaklarmış. Ya neden bizim okula da gelmiyor. :( Biz de anadolu lisesiyiz ama... 8)
 
şarkıların altyapısına dikkat edince çok sağlam oldukları farkediliyor. demir bir numara hala ( geçen gün cem köksalı canlı izleyebildim sonunda ve cemin bir numaraya yükselceğini tahmin ediyordum ama kıramadı,ikincilikteki yerini koruyor :D)
 
evet demirin baya bir konseri var ANTALYA KONSERİ TAM 4000 KİSİYİ AÐIRLAMIS. BURSADA YAKINDA BİR KONSERİ VAR BUGUNDE ODTÜ DE..

abimiz çok yoğun bu sıralar. eehh kolay değil. adanaya gelme ihtimalı yok:(

demir gitar da çok iyi canlı canlı mütis zaten cemi canlı dinlemedim. yorum yapamıcam ama demirin kendinden ve yapıtğından emin çalısı her seye değiyor. ve YAŞATIYOR ;)
 
demir turkiyede rock muzigi haluk leventten sonra yer altından cıkartan isimlerden biri oldu.ki aramızda belki gormekten hoslanmiicamız bi kitleye sevdirdi rock muzigi :))
bugun yolda giden full modifie bi sahinden bagıra bagıra demir demirkanın sesini isitebilirsiniz
kaliteli bi muzisyen
turkiye ye fazla
(bu arada sebnem ve demirin klipleri cok hosuma gidiyo...)
 
ODTÜ'de ilk başta tıklım tıklım dolu olan stadyum konser ortalarında yarı yarıya azalmıştı. Konser sonunda nasıldı bilemeyeceğim çünkü ben de erken terkettim
 
Geri
Üst