Demir Demirkan

Demir Demirkan Konseri

RED LARA CLUB SUNAR..

Eurovision galibi "Every Way That I can" parçasının
yaratıcısı ve iki yıl gibi uzun sayılabilecek bir aradan sonra yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Demir Demirkan, 11 Mayıs Pazar, Saat: 16:00' da Avcılar Red Lara Club'te sevenleriyle birlikte izleyenleri büyüleyecek bir konserle karşınızda.

Yer : Red Lara Club, Avcılar
Tarih/Saat : 11.05.2008 // 16:00

Biletix : 20 YTL
Kapı : 25 YTL

Adres : Denizköşkler Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad.No:141 Avcılar

Ayrıntılı Bilgi İçin :

( 0 212 ) 695 89 56 Red Lara Club

http://www.redlara.net
http://www.demirdemirkan.com
http://www.biletix.com
 
Demir Demirkan' dan yeni albüm,

"Yolun Yarısı"

Demir Demirkan solo müzik kariyerine muhteşem bir albümle devam ediyor. “Yolun Yarısı” adlı beşinci albümünde müzikal çeşitliliği başarıyla kullanan Demir Demirkan bu albümde dinleyiciye oldukça farklı melodilerle zenginleştirilmiş, başarılı bir rock sound’u sunacak.

30’lu yaşların bir yeni başlangıçlar dönemi olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünen sanatçı, “şimdi hayatla barışmak zamanı“ diyor ve tüm tecrübelerimizi hayata daha pozitif bakmak için kullanmamız gerektiğini söylüyor.

müzik marketlerdeki yerini alan “Yolun Yarısı” sanatçının bu içsel yolculuğunu bizlerle paylaştığı; aşk, hesaplaşma ve umut dolu son derece başarılı bir albüm.

Yeni albümünün ilk klibini “Alıştım Artık” şarkısı için çeken Demir Demirkan, bu klipte Avrupa Yakası’nın “Fatoş”u Şenay Gürler’le birlikte kamera karşısına geçti.

Müzik dünyamızda gerek sözlerin ve bestelerin gerekse de kliplerin gittikçe birbirine benzemeye başladığı şu günlerde Demirkan, rol arkadaşı Şenay Gürler’le birlikte güzel ve özgün bir klibe imza atmış olmanın heyecanını yaşıyor.

Esprili ve eğlenceli senaryosuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanması beklenen ve prodüksiyonu Plato Film tarafından gerçekleştirilen klibin yönetmenliğini (aynı zamanda Limon Ağacı dizisinin de yönetmeni olan) Deniz Ergun üstlendi.

Yolun Yarısı” albümünün tüm söz ve besteleri ile gitar ve klavye performansları Demir Demirkan’a ait.

Sanatçı bu albümün tüm hazırlık çalışmalarını Bodrum’da gerçekleştirdi.

Albümün zengin sound’una uygun olarak yabancı isimlerle de çalışan Demir Demirkan’a kayıt çalışmalarında eşlik eden müzisyenler arasında; Markus Adamer (davul), Juan Garcia Herraras – Snow Owl (bas gitar), Özcan Gök (perküsyon) ve Çağlar Türkmen (davul, bas gitar, kayıtlar ve mastering) gibi değerli isimler yer alıyor.

Yolun Yarısı” albümünde yer alan parçalar :

Alıştım Artık
Tesadüfen
Aşktan Öte
Ağır Ağır
Hayyam Gelip Kral Olsa
Acı Nefes
Masum Sözler
Doldur Kadehleri
Bugün Ya da Yarın
Çürümüş Cennet


istanbulfm.com.tr' den

ilk klip : "Alıştım Artık"

http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4391


"Yolun Yarısı" albümünün ikinci klibi "hayyam gelip kral olsa" adlı şarkıya geldi.. klip bu hafta içerisinde müzik kanallarında gösterilmeye başlayacak...

Demir Demirkanın yeni klibi: "Hayyam Gelip Kral Olsa"

http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4413

ayrıca

Demir Demirkan 31 Temmuz 2008 tarihinde "Hürriyet Hakkımızdır | Tren Özgürlüktür" projesi kapsamında Denizli Gar meydanında konser verecektir...



alıntı : demirdemirkan.com
 
Demir Demirkan'ı gerçekten çok severim..

Onun ilk albümünden beri sıkı bir takipçisiyim..

Her albümünde kendi tarzı içinde,sınırları zorlayarak,özellikle gitarıyla müthiş işler yapmıştır kanımca..

Ancak bu albüm bende biraz hayalkırıklığı yarattı..

Evet böyle olmalı belki ama bu bence epeyce kişisel bir albüm..Yolun Yarısı demiş ya kendi iç dünyasını anlatan,eksiklikleri,fazlalıkları dile getiren bir nevi otobiyografi sanki..Buraya kadar bir problem yok da
vokali de mi biraz değişmiş sanki?Gitar sesleri mi az geliyor kulağıma?

Bilmiyorum bana öyle geliyordur belki..
 
Iron Man !

Trail Blazer ve Anatolia'da gayet sağlam sololar atmış , 2004 İstanbul ile gönlümde taht kurmuş her albümü birbirinden güzel olan güzel insan :D Kendini sürekli geliştiren , farklı şeyler deneyen adam.
 
18 Kasım ELAZIG - FIRAT UNIVERSITESI
26 Kasım IZMIT - MASK CLUB
28 Kasım MUGLA - MUGLA UNIVERSITESI
29 Kasım IZMIR - DUNGEON BAR
30 Kasım DENIZLI

Yep Yeni Demir Demirkan Konserleri

Demir Demirkan Fan Açılıyor Yakında...
 
Ben bu adamı dinlemem radyoda denk geldi bir şarkısı dinledim bu kadar basit bir şarkı olamaz, sanki 23 nisan da ilkokul çocuklarını eğlendiren bir şarkı gibiydi :)
 
mesela hangi şarkısı basit ki..basit dediine göre bu işte baya iyisin,ben 9 senedir bu işi yapıyorum pek basit bulmadım ki yakın bir abimdir demir abi..ilginç bir durum laf olsun diye demeyin yahu biraz saygınız olsun..tarzını beğenmediiniz sanatçılara..çünkü beni yanlış anlama çıkıp birisi o kadar emek harcanan bir esere basit dedimi tüm emekler boş oluyor..ki biliyorum demir abi bu albüme diğer albümlerden 1 adım daha önem verdi
 
Yönetici Uyarısı: Forum Kuralları Madde 1.

Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen ifade şeklinde olduğundan dolayı silinmiştir. Kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
dün trt4 de dünyanın türküsünde demir vardı belki de eskiprogramdır tekrardır bilmiyorum ama denk geldim öle izledim ne zamandır canlı sesiyle demir duymamışım ses sisteminin dandikliğine rağmen güzeldi program
 
Geri
Üst