Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

Arkadaşlar bu tarih benim kendi keyfimden değil tamamen Kanal D ile alakalıdır.

Horny; senin vizen varmış. Vizeye girme bizle gel. Finalde kurtarırsın sen. Zeki adamsın zaten. Evşen geliyorsunuz! :p
 
Gelecek kişileri ve artılarını bu postta sunacağım.

filthy (+1)
benayevsen (+2 [belki +3])
Purgatory (+1)
normanbates
Atakovic
HornyDeviL
bLackmaiLer
oXYJeN (+1)
apsuva (+1)
brooze (+1 [belki])
rainbow adamı (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Skull_Krusher (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Fatih_TheConqueror_
nurchin (+1)
 
11 kasım therion konseri olacak.dolayısıyla coşmuş kendimden geçmiş ve yorulmuş bir insan olarak muhtemelen gelemem.gelsem bile tad alamam gibi geliyor.

herkese şimdiden bol eğlenceler:)
 
Ben çok yüksek ihtimalle geliyorum... ama çarşambaya kadar vaktimiz varsa kesin olarak o gün söylerim... evşen ve faruk çiftinin evine rezervasyon yaptırmak istiyorum , program dönüşü biraz dinlenmek için :)
 
Ay bıngıla msn i açsada söylesem diyordum kontürüm yok. evine de telefon açmadım çünküm gece dönüyon farıkın telefonundan arayamadım bilmem ne birsürü neden işte :D iyi ki geleyon rezervasyonun alınmıştır şikerim sabah kahvaltısı ve dinlenme evvet not alıyom ajandama:D
 
allah razı olsun bacım... yoksa ölürdüm ben.. gerçi bağışıklık kazandım artık.. hiç uyumadan sabahın 8'inde işe geldim.. saat 00.53 hala işteyim ve yıkılmadım ayaktayım.. O günde öyle olacak... hiç uyumadan programam gelicem ve o gecede uyku yok doğal olarak... pazar işim olduğu7ndan dolayı gündüzde olmaz .. fln işte aman neyse.... yinede babam arıza çıkarır mı diye korkuyorum.. O yüzden kesin kararımı çarşamba söyleyeceğim..
 
Evet Zaga'daki gibi değil oturma şekli. Gececi olmasam gelirdim mutlaka :( Gidecek ama oturma konusunda tereddütü olan arkadaşlar düşünmesin :)
 
Bunları hatırlatma gereği hissettim.

filthy bir önceki sayfada demiş ki:
Arkadaşkar kesin tarih ayin 12'si olarak kararlaştırılmıştır (bu karar benim keyfi almış olduğum birşey değildir)


Şimdi gelmek isteyen olursa nasıl gideriz, ne yaparız, ne ederiz diye kısaca yazayım.

- Doğan Medya Center'a gitmek için Taksim'den bir servis aracı ile (bir aksilik olmaz ise ben ayarlıyacağım) Tv Makinası stüdyosuna gideceğiz.

- Program yaklaşık 00:30 civarında başlıyor. Bu yüzden saat 21:30 civarında Taksim'den kalkış yaparız.

- Program bittikten sonra tekrardan Kanal D stüdyosundan Taksim'e dönüş yapmak üzere yola çıkacağız. Taksim'den evli evine köylü köyüne yoluna koyulur veya takılmak isteyenler kalır.

- Bu iş için tek masraf servis ücreti olacaktır. Gelecek kişi sayısına göre fiyat değişecektir tabii. Tek bir aracı yaklaşık 120-140 YTL arası (daha da düşebilir) ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu ücret gelecek kişi sayısına göre değişecektir.

- Şimdilik 20 kişilik yer ayırttım. Eğer daha fazla katılım olursa bu sayıyı arttırabiirim.

- Gelecek olan kişiler en geç 09/11/2005 Çarşamba gününe kadar KESİN cevabını foruma yazsın veya bana bir şekilde ulaşsın.

- Gelecek kişiler forumdan tanıdığı kişilere falan telefon numarası v.s versin ki olası durumda daha rahat bir şekilde ulaşabilelim. İsteyen kişiler telefon numaralarını özel mesaj yolu ile atabilir.

- Çok rica ederek söylüyorum; "ben de gelirim ulan" diye yazıpta buluşma günü gelmeyen kişi olmasın lütfen. Çünkü ona göre bilet ve servis ayarlıyacağım (Bu konuda duyarlı olursanız çok sevinirim)

Ayrıca bu aktiviteye sevgilinizi, arkadaşınızı, karınızı-kocanızı, annenizi, babanızı, kuzeninizi, dedenizi v.s getirebilirsiniz. Kesin geliyorsanız kendiniz ile beraber artınızı tam olarak yazmayı unutmayın.

Artı nedir? Örneğin ben dedem ve ananemle (2 kişi) geleceğim. Sonuç olarak bu listeye eklenmek istiyorsam ben (+2) şeklinde bir anlatım biçimi kullanmanız çok süper olur

filthy demiş ki:
Gelecek kişileri ve artılarını bu postta sunacağım.

filthy (+1)
benayevsen (+2 [belki +3])
Purgatory (+1)
normanbates
Atakovic
HornyDeviL
bLackmaiLer
oXYJeN (+1)
apsuva (+1)
brooze (+1 [belki])
rainbow adamı (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Skull_Krusher (+sı (ları) belki gelecek belli değil)
Fatih_TheConqueror_
nurchin (+1)

Yukarıda diğer arkadaşların yazdığı gibi gelecek kişilerin akıllarını en fazla kurcalayan "o kadar saat yerde oturunca kıcımız ağrıyacak, uuzn bir süre bu işkenceyi çekeceğiz" sorusunun cevabı iciçizi rahatlatmıştır. Ben programı izleyemedim. Konsepti hakkında pek bilgim yok ama sonuçta oraya eğlenme amaçlı gideceğimiz için geri kalan şeyler pek önemli değil. Sonuç ne olursa olsun zevk alacağız. O zaman daha ne duruyorsunuz! (teknik direktör gibi konuştum:p)

Önümüzdeki çarşamba günü KESİN gelecek olanlar belli olduktan sonra servisi ayalıyacağım. 18 yaş sorunu yoktur. Yalnız 18 yaş altı gelecek olursa ebeveyninden "olası bir durumda meydana gelecek bir olaydan bay/bayan .............'in ebeveyni olarak tüm sorumluluğumu üstüme alıyorum" diye saman kağıdına bu yazıyı yazıp, altını imzalarsa iyi olur:p (dolmakalem veya tükenmez kalem kullanılacak. mümkünse kırmızı olmasın)

Ayrıca pankart hazırlayacak delikanlı veya hanımefendilere ihtiyac vardır. Bu işi "ben üstlenirim" diyen varsa foruma yazsın veya bana özel mesaj atsın.

Bu etkinlik ile ilgili bir sorunuz/sorununuz varsa çekinmeden söyleyin, yazın. Aklınızda herhangi bir olumsuzluk varsa bu olumsuzluğu çözmek için gereken yapılacaktır..
 
Hah, işte şimdi işler istediğim noktaya geldi..

Bre hey gafiller, sizleri alıp 2. Zaga'ya götürmek isterim.. Sizlerden sonra stüdyoya hareketlendiğimde giriş kapısının yanında duran çöpün içinde ne vardı? El emeği göz nuru ile hazırladığımız pankartlarımız tam oracıkta durmaktaydı.. (Öyküleştirerek anlatma stili, Üniversite sınavına girecekler için bulunmaz bir kaynak.)

Onları çöpten çıkartıp orada açtık, hadi orada açıp durumu kurtardık; hadi sen bana kanıtladın durumu kurtardığımızı.. Peki ya pankartların program sonrasındaki akibetine ne demeli sorarım size!? Cevap yok değil mi? Nato mermer, nato kafa kardeşim.. filthy kişisini acemilik için Kütahya gibi rahat bir yere gönderen zihniyetten ne beklersin, ne bekleyebilirsin? Vereceksin ücra bir köşeye ki; adam olsun! Evet benim mevhum kaydı, son iki satırda karıştı biraz konular..

Ehm.. öhm.. Her neyse, gelelim en zaruri duruma..

2. Zaga kuşatmasında çimenlere yayıldığımızda birincil ihtiyacımız olan alkol tüketimi isteğini büyük bir şiddetle hissettiğimizde materyallerin edinilmesi için çektiğimiz sıkıntıyı hatırlamanızı; ve bu seferki çıkarma için bu durumu göz önünde tutmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. (Kibar bir üslubun ardına sıkıştırılmış tehdit var, dikkat.) Lakin gelin görün ki, o alkol ihtirası sırasında bir kez daha bu tip bir güçlükle karşılaşacak olmamız, Normanbates kişisi ile birlikte siz değerli dostlarımıza pekte merhamet vasıtası ile yaklaşamayacağımızı gösterir bir ibret belgesi konumunda karşımıza çıkmaktadır.

Ha bu arada önemsiz bir detay; benim durumum en son gün olan Çarşamba günü netlik kazanacaktır ve gelmem durumunda +1 (Yazıyla: Artı bir)'im olacaktır. Sonra ''Vay ben duymadım, vay ben bilmedim'' demeyin..

Haydi bakalım; o halde vurulsun davullar, çalınsın kavallar.. (!)
 
Evet. Benim de aklıma geldi. Ne oldu o pankarta? Pankart kimde ise bir adım öne çıksın. Eğer bulunmaz ise bu hayırlı görevi yapacak kişiler var mı? Hala daha yoksa bu güzel işi Purgatory arkadaşımız "ben seve seve yaparım" dedi.

2. Zaga buluşmasında hava güzeldi. Çimlerde oturup içmiştik. Fakat bu sefer o çimlerde oturursak ertesi gün cırcır olabiliriz. Belki servis aracında alkol atraksiyonunu yapabiliriz.

Fatih_TheConqueror_; askerden yeni gelmiş biri olarak seni aramızda görmek istiyoruz. Senden öğrenmem gereken şeyler var:)
 
Lan ben zaten 2 gün önce yediğim piyazdan dolayı cırcırım; bana komaz. ''Madem cırcırım neden ıslak çimlerin üzerinde içmiyorum?'' mantığı ile hareket ediyorum; bilmem anlatabildim mi.. (Taksim'de erkenden buluşup bir iki muhabbet+alkol kombinasyonuna gireriz, kimseye söyleme.)

Pankarta gelince.. Tamam ben hazırlayacağım ama ne yazacağıma da ben karar vereceğim. Bu hali ile kabulse kabuldür. Öyle g..e böyle y....k.
 
Faruk gelemiyor :(

benayevsen+3 yazın bu +8 olabilir bir mahsuru yoksa eğer kesin +sayım yarın akşam belli olcek....

artı üç abim-arkadaşı ve eşi.. diğer belli olacak isimler ise biri iş yerinden diğeleri de eski işyerimden ve bir diğerleri de ortaokuldan arkadaşım... daha da artabilir... Bana kesin haber verin dedim yoksa taksimin ortasında dört yana koşmak istemiyorum diye uyarıda bulundum inşallah kesin sayı olurda koşuşturmam dört nala :roll:
 
Geri
Üst