Gestapo [Rock] - Ankara

Dün akşam ilk defa izledim sizi Yolcu'da.. Oldukça beğendim performansınızı. Özellikle vokal grubu iyi taşıyor ve sesini çok iyi kullanıyor.. Başarılar, yolunuz açık olsun
 
Gelip izleyip beğenmişsiniz,güzel görüşlerinizi de buraya da yazmışsınız,çok sağolun,teşekkür ederiz...

Artık TOBB Üniversitesinde de bahar şenliklerine katılmak isteriz o zaman :)

Ayrıca evet cumartesi TRT2 de vokalimiz Meriç'i ahh pardon Hakan'ı görebilirsiniz,programı 16:45 gibi başlıyor :D

Birde:

Bugün [28 Ocak] 20:30'da Biziz Rock Bar'da sahne alıyoruz, forumdan da duyurmuş olayım...
 
gittik gördük çaldık sevdik beğendik dinnedik..
ve öğrendikki tekila tüm kötülüklerin anasıdır..
ve hatta; tekile ilaç değil bilakis derttir..

PS: Dear gestapo; sizlerlede tanışmak çok güzeldi. Daha güzel daha "kalabalık" organizasyonlarda tekrar bir arada sahne almak dileğiyle..
Pozitif enerji mi? Efendi teveccühünüz, o sizin enerjiniz! ;)
 
p_god demiş ki:
gittik gördük çaldık sevdik beğendik dinnedik..
ve öğrendikki tekila tüm kötülüklerin anasıdır..
ve hatta; tekile ilaç değil bilakis derttir..

PS: Dear gestapo; sizlerlede tanışmak çok güzeldi. Daha güzel daha "kalabalık" organizasyonlarda tekrar bir arada sahne almak dileğiyle..
Pozitif enerji mi? Efendi teveccühünüz, o sizin enerjiniz! ;)
Bizde sevgili N.B.K ekibiyle tanışmaktan çok mutlu olduk umarım daha "kalabalık" organizasyonlarda bir araya geliriz.Ayrıca hatırlatmadan geçemeyeceğim ana giibin yar olmaz ;) :p .
Ayrıca önümüzde ki günler Gestapo için oldukça haraketli geçeceğe benziyor programlarda bir takıkm değişiklikler olabilir gelişmeleri ısrarla takip edin efenim.....Gestapo'yu çok güzel günler bekliyor :LOL:
Saygılarımı sunarım......
 
teşekkürler, mervecim (arka sayfada kalmış) fakat "oyunculuk" derken? :)

yaa çağdaş reklam yapmasan olmas dimi yani, :) zaten benim mutluluk duyduğum bir proje olamadı ne yazık ki :roll: , sadece eşe dosta söylemekle yetinmek istiyordum :oops:

neyse dünkü konser için ben de N.B.K'ya teşekkürlerimi sunmaktan mutluluk duyarım. sağolsunlar kendileri ve arkadaşları bizi negatif, soğuk, afili yalnızlıktan kurtararak, enerjilerini paylaştılar. :)
ve yazımı noktalarken tekiladan sonra enjoy the silence zorlar adamı diyorum, öpüyorum...
 
beyler çok ketifli bi konserdi(anca yaza bilidim kusura bakmayın) sizi dinlerken çok keyif aldık keşke daha kalbalık bir kitlede bu keyfi bizle paylaşsaydı :D ama olsun biz genede çoook eğlendik :D daha kalabalık organizasyonlarda beraber çalmak dileğiyle diyelim :metalhead :metalhead

ps:özgürün(p_god) dediklerinede aynen katılıyorum :twisted:

eyvalllah
 
Arada kaybolup kafasına esince çıkan Gestapo Grubu'nun forumuna Gestapo'dan bir duyuru daha :)

Yarın [7 Şubat Çarşamba] Garage Bar'dayız saati de 19:00 - 20:00 arası...

Danke schön! Aufwiedersehen ;)
 
eeeevvvveeeeettt!! çok güzel bir konserdi..tabi alkolün etkisiyle daha da bi eğlendik "nbk ve arkadaşları" olarak.. :D hem şeydamın dediği kadar varmış.. ;) umarım bir gün, tekrar aynı sahnede çıkarak bizleri mutlu edersiniz.. hepinize sevgiler :)
 
Artık Gestapo'ya MySpace'den de ulaşabilirsiniz. Yakında coverlardan oluşan bir demomuz çıkacak (yine buradan duyururuz) ve MySpace'den dinleyebileceksiniz.

---------------------------------------------------

MySpace URL:

http://www.myspace.com/gestapogroup

---------------------------------------------------

Ayrıca Yolcu'da bu hafta 19:00 - 21:00 arası çıkıyoruz,duyurulur. Bizden sonra Tuşe ve Karakedi sahne alacak...
 
_nefertiti_ demiş ki:
eeeevvvveeeeettt!! çok güzel bir konserdi..tabi alkolün etkisiyle daha da bi eğlendik "nbk ve arkadaşları" olarak.. :D hem şeydamın dediği kadar varmış.. ;) umarım bir gün, tekrar aynı sahnede çıkarak bizleri mutlu edersiniz.. hepinize sevgiler :)

Ne demek efendim seve seve çıkarız sahneye olsun,ağaca olsun,düzduvara olsun... Şaka biryana bizde çok sevindik sizlerle tanıştığımıza ve ilerleyen zamanlarda NBK'yla ortak birşey yapacağız inşallah. ;)

Evet ağzını bıçak açmayan arkadaşlarımız,dinleyicilerimiz,sevenlerimiz. Biliyorum biliyorsunuz ama hatırlatmam için bana yalvarıyorsunuz,bende istediğinizi yapacağım tabiki:

Bu gece [10 Şubat Cumartesi] 19:00 - 21:30 arası Yolcu Rock Bar'dayız, bizden sonra sırasıyla çok sevgili Tuşe ve Karakedi grupları çıkacaklar. Yolcu bu gece bi deli olacak, kaçırmayın derim. Birde Gestapo'nuz sahnede bir farklı olacak,gelin-görün derim :)

Bu arada giriş ücretini öğrencilere 5TL'ye indirmiş bizim patron onu da duyurayım :D Gerçi Ankara'da öğrenci mi kaldı,okullar tatil de... Bide yanınızda pasolarınızı getirin,sonra aranızdan baya büyük gösterenler çıkıyor,inanmıyorlar kapıda :mrgreen: (Bu şakaydı,ama olası bi durum)

Tschüß
 
yahu arkadaşlar o gün garaja gelme imkanım olamadı kusuruma bakmayınız.yoldaki sevgi seli için teşekkürler.zaten hakanı görünce amaniiinnn diyerekten koştuğumu hatırlıyorum en son :)
bu arada sevgililer gününüzü kutlayayım barim efenim hepinizin birden.
pek de bi ayrı not: çağdaş beyler ve sevgili zevcelerini her zaman bekleriz görünce pek mutlu oluyorm sizi pıtırcık insanlar :)

eee daha ne diyeyim pek çok başarılar ve de pek çok selamlar ederim, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.... :twisted: :LOL:
 
Ekledim ama tam gitar çalışırken yakaladın xenophobic, şimdi geç oldu ama yarın konusuruz artık :)

Bu arada sevgili Gülgız ne demek öyle kusur fln,hem sen çok dinledin esas daha dinlemeyenler gelsin :) + Uğrarız tabi,senin mekanı seviyoruz ben istemesem bile zevcem istiyor oraya gitmeyi :D

Şimdiii ben sevgili forumumu böyle özel şeyleri konuşmak için kullanır mıyım? Tabiki hayır :twisted:

Geçen bir haber vermiştim bizim patron öğrencilere girişi 5TL'ye indirdi diye,şimdi daha güzel bir haber daha vermek istiyorum.
Artık biletler 19:30'da kesilmeye başlanacak! (bu hafta da dahil) Buda demek oluyor ki 19:30 dan önce giriş parası vermek zorunda kalmayacaksınız ;) (Hadi yaa dediğinizi duyuyorum :p )

Tmm neyse daha konuşmayayım. Ha bu arada ( :D ) yarın Gestapo kayıda giriyormuş,cover parçalardan oluşan bir demo yapıp beğeninize sunacağız Myspace'den ve burdan.

Achthundert neun und fünfzich
Görüşürüz
 
Ahaha tamam şükela şey seni :D Bunca insanın içinde rezil et sen beni,bende senin en söyleyemediğin şarkıları koyayım da nete gör sen :mrgreen:

Evet geçen bahsetmiştim stüdyoya kayDa gireceğiz diye kayıtlar yıldırım hızıyla bitti, bende sıcak sıcak koyayım istedim. İşte stüdyodan birkaç hücum kayıt örneği sizlere, beğenirsiniz inşallah :)

This Time


New Born


Biyrun :)

[/url]
 
Geri
Üst