Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Hepinize teşekkür ederiz...

Msn im 24 saat açıktır , 23 saat away'im o ayrı konu tabi :)

Odtu seçmeleri için sorulan sorular konusunda bize degilde Amatör Gruplar Forumunun en üstünde kocaman yazan sabit başlık olan 11.Geleneksel Odtu Rock Şenlikleri Seçmeleri başlıgına sorularınızı sorarsanız belki cevap verebilirer.Gerçi dikkatli okursanız orda sordugunuz sorularn hepsinin cevabı yazıyo :)Herneyse odtu konusunda bişeyler olursa buraya yazarız zaten.Onun dışındada yakında sahnede olucaz meraklanmayın ;)

Sevgi ve Saygı
 
Furkancım saolasın , sizede başarılar...
Can sende saol , konser yap boş durma :)

Bende grupla ilgili haber(ler) vermek istiyorumda acelesi yok henüz...
 
Kerem çok çabuk adapte oldu gruba... Pazar günü odtüde seçmeler için bulunacağız... 1 haftalık kısa bi sürede hazırlanmaya çalıştık umarım işler rast gider!

Saygılar..
 
1 Hafta fazlasıyla yeterli bir süre bence :LOL:
Herşey gayet iyi...
işlerin rast gitmesini ummaya ihtiyaç duymuyorum şahsen :D

10-20 tane şarkı için aylarca çalışmak gerekmiyo.
( ukelalık olarak algılamak isteyen algılayabilir neyse o işte bu benim fikrim )

Saygılar...
 
ya beyler bişi sorucam hep merak ediyodum kısmet bugune sormakmış... sizin grupdan ayrılanları toplasak 5 tane daha grup kurarız bunun sebebi ne....yani bu grubu bildiimden beri değişmeyen tek şey repertuar oldu..... acaba sizmi gidenleri beğenmiyosunuz yoksa gidenlermi sizi beğenmiyo............... başarılar diliyorummm...
 
korii demiş ki:
ya beyler bişi sorucam hep merak ediyodum kısmet bugune sormakmış... sizin grupdan ayrılanları toplasak 5 tane daha grup kurarız bunun sebebi ne....yani bu grubu bildiimden beri değişmeyen tek şey repertuar oldu..... acaba sizmi gidenleri beğenmiyosunuz yoksa gidenlermi sizi beğenmiyo............... başarılar diliyorummm...

Evet güzel bir konuya deginmişsin.Öncelikle teşekkür ederiz.Ama Repertuarda baya eklemeler ve değişmeler oldu aslında.Ayrılanları toplasak 5 grup kurulurda nekadar iyi gruplar olur bunlar şüpheliyim dogrusu:)



Kuruldugu günden beri degişmeyen 2 eleman var kurucu elemanlar bunlar...Bu kurucu elemanlarmı çok titiz hiçkimseyi beyenmiyo sürekli daha iyisini istiyo yoksa giden elemanlarmı grubu beyenmiyor bunu sizler tartışınız.Benim söyleyecegim şudurki bugune kadar giden elemanların%90 ı ilter ve benim ; dostum seninle devam etmek istemiyorum yeni birini bulmak istiyoruz gibi konuşmalarımız sonucu gitmişlerdir bu elemanlar.Yani aman ukelalık olarak algılanmasın.Ama bu müzigi yaparken beraber paylaştıgımız birçok şey oluyor.Ve anlaşmazlıklar çıkabiliyor.Bunun sonucundada eleman degişikligi yaşanıyor.

Ben başından beri bir grubum olacaksa dostlugu olsun , müzisyen uyumu olsun vs.vs. hepsi kusursuz olsun istemişimdir.Yani bu eleman degişikligi sebebinin nedeni bu bence.Dikkat ederseniz metal camiasında profosyonel olsun amatör oılsun bir çok grup sayısız eleman degişikligi yaşamıştır.Nedenide bahsettigim şeylere benzer nedenler oluyor sanırım.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.Sorularınızı hiç çekinmeden sorabilirsiniz ;)


Son olarakda şunu belirtmek istiyorum :

Takip edenler biliyorki Kehanet son 7 aydır oldukça durgundu.Sanırım 7 ayda sadece 3 yada 4 kere sahneye çıktık.Bu 7 ay da grubu ; artık istedigimiz gibi olan , bizimle anlaşabilcek , aynı müzik zevkine sahip vs. kalıcı elemanlar bularak toparlama işine girişmiştik.Ve şunu ben size şu andan itibaren garanti ederimki artık eleman degişikligi olmayacak kadro oturdu ve herşey istedigimiz gibi gidiyor.Kısa zamanda kayıtlarımızıda asıcaz buralara , bestelerimizide çalcaz konserlerde demo albumde çıkarcaz.Artık son sürat ilerleme vaktidir bizim açımızdan.Çünkü artık gözümüze kulagımıza batan grupta bir çıkıntı yok :) Eleman degişikligide yok :D


İlginiz için tekrar teşekkürler...Saygılar...
 
Valla müzisyen olarak yer yok kontenjan çoktan doldu UuYuRR.Gel sende teknisyen falan ol jack topla davulu kurmaya yardım et konserlerde falan :LOL:

:p Şaka şaka ben sana kıyamam , ama sanada bi görev düşünüüm ben :LOL:
 
abi ne ıs olsa yaparım santur calarım dıdgerııdo calarım bambu calarım bı de demırden garıp bı alet war santur gıbı onu calarım the one nın basınıda calabılıom o aletle ... karın tokluguna calısmıyım cok yerım ama ıste maksat calısıyım abı.. abı noolur abı
 
Geri
Üst